Vopsea de par buna! pareri, sfaturi, va rog...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leon2 spune:

Dragutelor dati-mi voie sa-mi dau si eu cu parerea..
eu am folosit o gramada de vopsele de par...dar cea mai buna mi s-a parut Wellton de la Wella...isi pastreaza si culoarea mult timp,parul are stralucire,nu arde parul...concluzia mea este buna!
Puteti sa incercati .....
Leontina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2004 spune:

Salutare. Eu am folosit acum cativa ani Bess. Super vopsea. Mi-a placut mult, da stralucire parului, dar acum am alta culoare si am trecut la Garnier de care sunt foarte incantata. O folosesc de 1 an. Am incercat si L'Oreal (nu mai stiu exact din ce gama),dar nu am fost multumita de loc. Nu mi-a decolorat parul la radacina ca Garnierul.

Alexandru si mama (26 apr 2004)
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaXandy spune:

Recomand cu incredere Majirel din gama L'Oreal profesional! Pe langa faptul ca persista f mult culoarea are un luciu minunat! Problema e ca desi e cu putin mai ieftina decat gama de magazin( care mie nu mi-a placut niciodata, culoarea intr-adevar se "spala" de-a dreptul)nu se poate procura decat in saloanele care lucreaza cu aceasta gama si ca sa o procuri trebuie sa apelezi la serviciile salonului!Din pacate, pt ca de obicei preturile sunt destul de mari!
Iar din gama de magazin, din cate imi aduc aminte , pe vremuri eram si eu ffff multumita de Wellaton!
Mai este Kolestonul tot din gama profesionala de la Wella, dar aceeasi poveste cu procurarea ei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kerstin spune:

Wella Safira nu tine mult culaoarea pe par, la fel si L'Oreal. Sunt multumita de Wella Welaton, rezista culoarea fff mult pe par si are luciu deosebit mult timp...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bia spune:

WELLA DECORE a incercat cineva?Mi-am cumparat-o zilele trecute si urmeaza sa merg la coafor sa ma vopsesc,mi-a placut tare mult nuanta,este culoarea alunei.Wella Ton am folosit si eu si este buna,insa acum nu mai gasesc nuanta care mi-o doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa spune:

Garnier Nutrice nu arde parul si nici nu ataca vederea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kylie spune:

Welaton! Safira nu am incercat, dar Welaton chiar imi place! Am vazut ca l-a mai laudat cineva. Garnier e bunicel, accesibil ca pret dar cam atat tine si pe par Va dati seama ca m-a prostit reclama la AlixAvien? Am fugit repede repejor si mi-am luat 2 tuburi. M-a tinut vreo 2 saptamani Initial am crezut ca e sampon colorant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patisor spune:

foarte mult timp m-am vopsit cu wella,dar acum am descoperit o nuanata foarte frumoasa care-mi vine foarte bine de la Londa de care sunt foarte multumita.

eu na vopsesc cam o data la o luna pentru ca imi creste parul foarte repede asa ca ....

Sa auzim numai de bine

RAMONA SI PATRICIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariacocris spune:

va rog tare mult daca puteti sa imi raspundeti,mi-am luat vopsea wella wellaton blond cenusiu,in catalog arata ca e o nuanta de blond foarte deschisa,daca cineva a folosit spuneti-mi si mie daca iese ca in catalog sau iese mai inchis?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

quote:
Originally posted by Ramonika

Pentru mine e buna Belle Color... Asta nu inseamna ca si pentru tine va fi la fel...

Ramonika si pisica

Atunci cind ma vopseam si eu tot Belle Color foloseam.
Imi luam cea mai deschisa nuanta de blond si peste satenul meu iesea o minune de blond cenusiu...fara decolorare.
Si eu am incercat mai multe dar asta a fost cea mai buna pentru mine.

Violeta mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA

Daca plingi ca ai pierdut soarele...,lacrimile te vor impiedica sa vezi luna.

Mergi la inceput