Vopsea de par buna! pareri, sfaturi, va rog...

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

quote:
Originally posted by mariacocris

va rog tare mult daca puteti sa imi raspundeti,mi-am luat vopsea wella wellaton blond cenusiu,in catalog arata ca e o nuanta de blond foarte deschisa,daca cineva a folosit spuneti-mi si mie daca iese ca in catalog sau iese mai inchis?

maria c. e.

Nu are cum sa-ti iasa ca pe pachet.Poate doar o coafeza si o vopsea profesionala te poate ajuta in acest sens.In plus depinde si de culoarea parului tau.

Eu m-am vopsit cu L'oreal,cu Wella,cu Alix Avien, cu Garnier,cu Londa,Loncolor..or mai fi?Sincer am fost multumita de L'oreal(insa prea scumpa pt buzunarul meu),de Wella..astea le cotez cu 5 stelute..Alix avien si Garnier cu 4 stelute,..Londa si Loncolor cu 3 stelute.
Am vazut o nuanta superba la Londa(sper sa nu gresesc),insa din pacate tocmai aia nu era pe raft.
Pupici cu lipici.

Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina V spune:

Dupa parerea mea cea mai buna este Wella Koleston.Nu se mai vinde in magazine pentru ca este vopsea profesionala si se gaseste doar la saloane.Vorba vine nu se mai gaseste in magazine...la noi in oras este un magazin care inca mai vinde, dar asa...pe sub tejghea.
Eu am parul de culoare roscat inchis, si cu nici una dintre vopselele care le-am incercat inainte nu imi tinea culoarea. Dupa cateva spalari aratam de parca nu m-am vopsit de 1 an. Chiar sunt multumita de vopsea.

Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

dar gerocossen a incercat cineva?
Nadina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinan spune:

Dar de Kallos ce stiti?

Mergi la inceput