Bebelusi de Mai-Iunie 2004 (25)
Raspunsuri - Pagina 7
iuliana c spune:
neata fetelor!Am intrat putin doar sa va arat cum se tine suzeta in gurita http://community.webshots.com/photo/223467602/229536785OLmHbx
Iuliana & Rares (12iunie)
anacami spune:
Buna,
Iuliana,haios Rares
Am fost in dimineata aceasta la ecografie.Totul este bine,cu exceptia faptului ca putin nisip la rinichi.Voi merge la medicul me familie sa ma consulte si sa vedem ce mai zice.Mi-a zis ca uterul arata foarte bine,putin mai lungit -normal dupa nastere.
L-am luat si pe Sebastian cu noi, nu am avut cu cine sa-l lasam acasa.Cat au asteptat pe hol a strigat si a zambit la toti care treceau pe langa el.Tati s-a amuzat ca toate gagicile care treceau pe acolo vorbeau cu ei (cica daca vrei sa vorbesti cu o tipa,cu un bebe ai succes garantat)!!!
Sandra,calatorie placuta!
Diana,si noi iesim la plimbare in fiecare zi; pana pe la vreo -5 grade nu vream sa stam in casa (doctora noastra ne-a spus ca putem sa iesim cu el pana la -7).Ii place foarte mult afara,doarme vreo 2-3 ore ceea ce in casa nu ar face;daca nu il scot o zi,devine marait si nu ma mai inteleg cu el.Cand era mai cald mai stateam pe o banca,acum ne plimbam incontinuu;uneori nici eu nu ma mai intersectez cu celelalte mamici,ele plimbandu-se pe alte stradute sau pentru ca stau putin afara si ies la alte ore.Noi stabilim ora si locul de intalnire si "ne dam bip-uri" cand ajungem in zona respectiva.
Anacami (20.02.1975) si Sebastian Alexandru (26.05.2004)
http://community.webshots.com/user/anacami
madutza spune:
Buna dragele mele,
Anacami, asa si Mariuca, daca nu o scot e maraita. Ce sa mai spun de ma-sa care de fel e o plimbareatza! Si eu o scot in fiecare zi, cate 2-3 ore. Stai linistita cu nisipul la rinichi. Eu fac mereu si dr. urolog zice ca 80% din populatie are de la apa.
Iuliana, mishto poza!!! Imi pare rau ca refuza sanul, papa mananca?
Diana, Ana nu a baut lapte cu bibe cat am fost plecata, refuza bieberonul. I-a dat mama cu cana si amestecat cu cereale. Cred ca din cauza asta a facut si diaree, ca nu a mai baut mult timp si o fi fost un soc cand am venit acasa.
Paloma, felicitari pentru vaccin! Sa ne spui cum reactioneaza la noile alimente.
Oanna, dar multe ati mai facut in 2 saptamani!!! Felicitari pentru dintisori!
Dana, ai niste baietzi superbi! Ne incuscrim?
Irinusha, sa ii traiasca cucuiul lui Cris, asta e de acum...Stai linitita ca de mai intampla...
Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003
sandra20 spune:
2 min intru sa va zic ca am gasit bilet ptr 14...asa ca vin mai repede...pupici...I`M HAPPYYYYYY
DianaR spune:
La multi ani Denis Alexandru!
Oanna, bine ai revenit! Felicitari pentru vaccin si dintisori! Unde ati fost la munte?
Vanessa, ce mai face Cata? Cum se mai simte?
Carmen, te-ai suparat pe noi?
Madutza si Anacami, mai da rezistente sunteti de stati 3 ore cu bebei, eu dupa o ora jumate nu mai pot de frig si trebuie sa ma intorc. Oricum piscotul meu doarme doar jumatate de ora, maxim o ora afara.
Anacami, ma bucur ca a iesit bine ecografia. Nisipul la rinichi e ceva relativ, important e sa bei multe lichide.
Paloma, felicitari pentru vaccin, asa mai cu intarziere. Si zici ca doc nu pricepea cum e cu netul.
Dana, frumosi baieti ai si mai ales ce familie frumoasa sunteti!
Iuliana ce figura e Rares cu suzeta...
Puiul meu a dormit pana la 10. Oh ce bine ma simt... Dar sa nu va spun ce pachet de nervi eram la 6,30 cand deabia adormisem dupa o tura de tzitzi a lui Vladutz si m-au trezit manelele vecinilor de langa noi... Va inchipuiti cum se auzeau de m-am trezit si eu si sotul.Am incercat sa ma calmez, sa ignor "muzica" dar nu reuseam decat sa ma enervez mai tare. Si atunci am facut ceva ce nu-mi place dar n-am rezistat, asa in pijamale si ciufulita m-am dus la ei la usa, mi-a raspuns baiatul lor cel mare care foarte senin imi spune ca nu e muzica asa tare... Ei cum nu ca-i ca la discoteca la mine si se auzea si pe scara de numa... In fine, a dat mai incet si am adormit. M-am dus pentru ca nu era prima oara cand se intampla si desi Vasile i-a mai atras atentia vecinului, acesta zambea si spunea ca nu aude bine si deci trebuie sa dea muzica tare... Auzi nesimtire! No acuma sper ca dupa ce le-am facut taraboi o vreme o sa ma lase in pace...
Ma termina vecinii cu manelele, astia de langa si cei de sub noi au grija sa ma puna la curent cu ultimele "hituri". Na, ca m-am mai descarcat putin cu voi... Credeti ca am exagerat?
V-am pupat si mai revin!
Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 6 luni
mephala30 spune:
Noi nu avem prea multe de spus: ieri n-a mers netul, asa ca am stat toata ziua cu puiul, am privit la tv( ati vazut "Seara Presedintilor"?, m-am amuzat copios) si am citit revista "Mami"( are cadou un CD cu cantece de Craciun, ft. dragut).
Trec zilele asa de repede, nici nu-mi dau seama cand, si e week-end iarasi. Trebuie sa cumparam si noi brad, anul asta vreau sa-l impodobesc mai repede, cam pe 20, ca in Ajun voi fi ocupata cu gatitul. E primul Craciun pe care-l facem in trei, departe de ai nostri parinti. De, acum sunt MAMICA!
Diana, ma bucur ca te simti mai bine. Si eu procedam la fel cu vecinii petrecareti, nu ai exagerat cu nimic. Cum se mai comporta Vladut noaptea?
Si ca sa ai timp sa uiti ce ai invatat, de fiecare data cand am vreo nelamurire, te voi ruga sa ma ajuti cu sfaturi competente. Ce zici, abuzez?
Uite o intrebare la care nu am primit raspunsuri multumitoare: pot sa iau BIO CROM FTG( factor de toleranta la glucoza) acum, cat alaptez? Si de ce nu? ( am primit multe raspunsuri: ca nu am voie, dar de ce nu m-au putut lamuri). si
Sandra, ma bucur pt. tine. Cu siguranta aveai nevoie de sprijinul si atentia familiei!
Madutza,Anacami, felicitari pt. faptul ca scoateti copilasii zilnic afara. Eu nu ma descurc singura, asa ca Iustin capata o plimbare cam la 2, 3 zile. Asta e! Nu vad o alta solutie, cu toate ca mi-ar place si mie sa-l scot zilnic.
Paloma, felicitari pt. vaccin! Pupici frumusetei!
Iuliana, nostim Raresucul!
Danaa, ce baieti frumosi ai! Si tu arati tare bine!
Daca nu mai pica netul, ne mai auzim azi!
O zi cat mai linistita!
Carmen si Iustin(5 iunie 2004)
Album IUSTIN
Grate spune:
LA MULTI ANI DENNIS!!!!!!
Mamica siPatrick(31 mai,2004/4kg,50cm,scor Apgar 8/9)poze http://photos.yahoo.com/gratepeter
gabitza_ro spune:
La multi ani copilashul meu scump si drag!Mami te iubeshte mult!
Multumim de urari pentru ziua de azi!
Gabitza si baietzelul Dennis, 040609
http://community.webshots.com/user/gabitza_ro
monet spune:
la multi ani, dennis!
fetelor, ce mai faceti? vad ca sinteti plimabarete, voioase, ce mai, fain, fain!
lia s-a ridicat azi singura sprijinindu-se pe gratiile de la patut. tre' sa-i las salteaua mai jos, ca era inaltuta acolo, cind am vazut-o, mi-a stat inima-n loc. am apucat s-o filmez, asa ca sint bucuroasa. fata mea nu se tiraste, ea vrea direct sa umble!:)
da, bine faceti ca scoateti puii afara, bravo madutza si anacami ca reusiti sa-i plimbati asa lung. eu imi fac vreme cam juma' de ora pe la 5:30-6pm cind vin acasa si mai lung in weekenduri. ei, asta este. liucii ii place afara la nebunie. si nu ma mir, ca si mie la fel:).
v-am spus sau nu? ca mi-au oferit aia din california un post dar am refuzat pe motiv ca banii oferiti erau prea putini pentru standardele ridicate californiene. asa ca mai stam si mai asteptam sa vedem ce mai pica. de agitat nu ma agit prea tare, cum stiti ca v-am mai spus, oleaca de vacanta tare bine mi-ar pica!:)
ce fain, carmen, veti petrece craciunul in trei, asa cum multe dintre noi vor face pentru prima oara. ma apuca emotiile de placere......:)
diana, da-i in saracie de vecini cu manelele lor, bine ai facut, tre' sa se-nvete (daca nu stiu deja!) sa fie respectuoasi cu semenii lor! pupici lui vladut cumintel - a stat fain pe spatarul canapelei, asa-i?:)
sandra, bravo, pleci acasa in 14, uaaaaaaaa. cit ai zis ca stai? sa ne spui cu cine planuiesti sa te intilnesti. si poze, vrem poze!
madutza, deci ana a baut numai cu cana? uau, ce fatca incapatinatuca avem...:) sa-ti traiasca, stie ea ce stie! si tie, bravo ca te-ai dus si te-ai distrat un pic la petrecere.
anacami, ce ma bucur ca toate sint bine cu tine - stiu ce bine si relaxant este sa stii ca esti ok! ma bucur din suflet!
iuliana, primul lucru cind am ajuns pe forum m-am dus sa vad poza lui rares cu tzuca: iai, ce m-am distrat! o comoara ai! sa-ti traiasca!! tot nu vrea tzitzi? lasa, ca nu-i sfirsitul lumii - ai reusit sa-i dai atita timp, e perfect!
paloma, felicitari pentru vaccin. m-am distrat cum ai zis ca doctoru' nu intelegea cum de te cunosti cu vanessa de pe internet. citi ani are doctorul?
oanna, ce frumos ne-ai spus cite ati mai facut de cind n-ai mai fost pe-aici.... pupici lui codrut si sa traiti!
vanessa, ai doi copii minunati. si tu, o mamica de nota zece .
dana, pozele sint minunate! ai doi copii sa-ti traiasca!! si sa va bucurati de ei.
irinusha, pupici pe cucuiu' lui cris! lasa ca asta a fost primul, toti o sa trecem prin asa momente. sa dea Dumnezeu sa fie trecatoare si usoare! chiar vreti sa va vizitam cind ajungem in europa?
piatra lunii, un pupic pentru o mamica frumoasa cu o bebelusa frumoasa!
alina33, imi pare bine ca dragos nu mai e asa mucos; imi pare rau de sotul tau, sa se faca bine repede si tie, bravo, ca esti asa curajoasa si stii sa faci injectii! sa fiti bine toti!
grate, multumim mult de tot pentru aprecieri:) TOTI bebelucii sint minunati, cum poti sa nu-i iubesti!
noi avem un aparat foto digital vechi de peste 4 ani: e olympus, are rezolutie de 2.5 megapixeli. deja se fac cu 6mpix si eu as recomanda canon.
nally, cum esti? hai, vino pe la noi....
eryka, cum e in vacanta? imi inchipui ce minunat.... cind apuci, scrie-ne.
va pup, mai revin cind apuc...........
mona si lia (24.04.2004)
www.seansimon.com/december2004.htm" target="_blank">DECEMBRIE proaspat www.seansimon.com/november2004.htm" target="_blank">noiembrie site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia
mephala30 spune:
La Multi Ani! Dennis
Sa cresti mare, sanatos!
Carmen si Iustin(5 iunie 2004)
Album IUSTIN