Bebelusi de Mai-Iunie 2004 (25)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

La multi ani Dennis!
Monet,ce dragutza esti,ai timp si o vorba frumoasa pentru fiecare.Timp am si eu,dar nu prea am talent la "vorbe frumoase"...

Anacami (20.02.1975) si Sebastian Alexandru (26.05.2004)
http://community.webshots.com/user/anacami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

La multi ani Dennis!

Ieri m-am laudat ce cuminte a fost Cristina dupa vaccin si azi s-a trezit cu febra, i-am dat Nurofen, i-a trecut si dupa amiaza iar febra. Dimineata a fost vesela si dupa aia toata ziua a fost maraici si n-a vrut sa doarma decat in brate, ea care n-a dormit niciodata in brate. Acum doarme in brate la bunica sa vedem cand se trezeste cum mai e.

Monet, doctorul are cam 50 de ani, nu e chiar batran, dar probabil ca n-a mai auzit asa ceva.

V-am zis eu cand am povestit despre mine ca am facut primul copil abia la 31 de ani si voi mi-ati zis ca nu e tarziu, dar daca tinem cont ca locuiesc cu cel care acum mi-e sot de 12 ani, ma gandeam ca am fi avut tot timpul sa-l facem mai devreme, poate as fi avut mai multa rabdare decat acum. Cel putin astazi ca a fost Cristina maraita si a vrut numai in brate, pur si simplu nu mai aveam rabdare cu ea, imi venea sa fug. Na, ca ma plang si eu la voi.

Nu mi-a spus nimeni ce fruct e ala "fructul pasiunii". Sunt foarte curioasa.

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

paloma, passion fruit e vindut aici ca o delicatesa (la fructe, alaturi de avocado, rodii, etc) in magazinele alimentare, adica e totdeauna un pic mai scump si nu au cantitati mari. de fapt, cam seamana cu o rodie, dar si cu un kiwi oarecum, doar ca e mai moale si din ce stiu eu, poate fi violet sau galben la coaja. n-am mincat niciodata, dar stiu ca e bogat in vitamina A si C. nu poate fi rau, daca gustul e bun!

mona si lia (24.04.2004)

www.seansimon.com/december2004.htm" target="_blank">DECEMBRIE proaspat www.seansimon.com/november2004.htm" target="_blank">noiembrie site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaA spune:

LA MULTI ANI, DENIS!!!!

Fetele, multumesc pt complimentele facute baietilor mei. Suntet tare dragute.

Madutza, ti-am mai spus eu de incuscrit , ca tare dulce e zulufata ta. Eu am 2 de oferit, ce zici? Vin la vara in Romania sipoate ne cunoastem

Monet, felicitari Liutei pt ridicatul in picioare. Eu nu=l mai las pe Stefa in patut fara sa ridic grilajul ala din fata ca si el s-a ridicat o data si noroc ca eram in preajma, ca altfel
mergea in cap.

Diana, bine le-ai facut!!!!Si eu am mers la vecinii de sus cand eram in Romania, pt acelasi motiv. Acuma sa glumesc un pic--vor sa te informeze care sunt ultimele noutati pe piata ca se gandesc ca tu nu ai timp sa asculti

Anacami, bine ca nu ai nimic si te-ai mai linistit un pic.

paloma, eu am 28 de ani si sa stii ca si eu imi pierd rabdarea cateodata cand o ia Stefa razna. Si cu Andrei aveam 24 de ani si tot asa pateam. Pupici Cristinutei cea maraici.

Carmen, tinem pumnii sa nu mai pice netul. Si noi vrem sa facem bradul mai repede--de fapt aici multa lume l-a impodobit deja.

Stefa face cacutza de 2 ori pe zi de cand cu laptele de capra. Azi noapte a dormit binisor. Dar eu fete iara am infectie urinara si vrwau sa zic ca m-au durut rinichii aseara de imi venea sa mor. Acum sunt mai bine--am baut la ceai de-mi vine acru.
Gata, va las ca Stefa a umplut pampersul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaA spune:

Iuliana, haios Rares!!!!

Oana, bine ai revenit!!Tare harnici ati mai fost!!!

Carmen, sa stii ca mai am de dat jos 10 kg. Si de azi ma reapuc de aerobic. Ii trimit pe baieti la plimbare si eu fac sport. O sa incerc sa nu-mi solicit abdomenul prea mult ---ca am nascut cu cezariana.Dar multumesc de compliment. Ma simt flatata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

am intrat doar sa va spun noapte buna ca e tarziu. Cata e bine si suntem tare fericiti.
Paloma, sa stii ca nici eu nu aveam rabdare cu Andu si acum recuperez din plin. Cred ca sa e cu primul. La al doilea te maturizezi. Eu ce sa zic ca l-am facut pe Cata la 35 (si nu sunt singura pe aici).
Va pup si felicitari Anacami pt rezultate si La multi ani sarbatoritilor. De citit citesc maine dar nu prea ati scris mult fata de ce am citit dupamiaza

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://community.webshots.com/user/vanessaionescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christina spune:

Buna fetelor,

La multi ani! Denis... sa cresti mare, voios si norocos.

Ieri am fost si noi la peditru cu Victor. L-au si vaccinat pentru 6 luni, desi initial mi se spusese ca-l vaccineaza in ianuarie. Pana l-am culcat nu facuse febra dar poate din cauza oboselii era mai tafnos si mi s-a trezit de vreo 3-4 ori asta-noapte. L-au cantarit, are 8,225 kg (a zis dr. ca are greutatea unui bebe de 9 luni) si masurat - are aprox 70 cm (inaltimea unui bebe de 7 luni). Deci totul merge bine si dr. mi-a zis s-o tin tot asa ca fac treaba buna. Mi-a fost dat inca un pliant cu sugestii despre ce alte mancaruri poate servi Victor asa ca in seara asta i-am dat o lingura de iaurt, este pe grila.

Azi am primit si o veste grozava de acasa. Maica-mea a fost la ambasada si a obtinut viza fara probleme si fara interviu asa ca in cateva luni ne vom revedea... sunt foarte bucuroasa. Maine ma duc la o a doua sedinta de masaj... asigurarea plateste 100% 6,5 ore de masaj/an si vreau sa profit ca ma doare rau spatele... nu atat de rau ca inainte sa merg la prima sedinta.

Cam atat despre noi. Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Buna dimineata. Am scris un mesaj destul de baban aseara si cand sa-l trimit a picat DC-ul si nu am reusit nicicum sa-l salvez... De asta e, sa vad ce-mi amintesc din el acum.
In primul rand, am sot in concediu , dar asta inseamna si concurenta la calculator.... Vladutz a fost astazi foarte matinal, s-a sculat la 6,30 .

Cristina, nu lasa orele de masaj sa se piarda. Super, si mie mi-ar prinde bine niste masaj. Vine acasa, sau trebuie sa mergi tu? felicitari pentru vaccin si pentru evolutia greutatii lui Victor!

Vanessa, cred ca nu s-a scris pentru ca aseara la 11 a picat servarul. Sa inteleg ca e mai bine Cata?

Dana, spune-ne si noua ce exercitii mai faci, poate ma stimulezi si pe mine sa ma apuc, ca-i mare lenea in mine... Eu mai am de dat jos 5-6 kg...

Paloma, fiecare din noi ne mai pierdem rabdarea la un moment dat, nu stiu daca tine de varsta. Pupici Cristinei sa-i treaca febra.

Monet, felicitari Liutei pentru ridicatul in picioare. Ce bine ca ai apucat sa filmezi. Ei las ca o sa apara o ocazie super de slujba pentru tine, presimt.

Carmen, Vladutz doarme binisor noaptea se mai trezeste o data maxim de doua ori strict sa pape, asa cu ochisorii inchisi si apoi adorme imediat profund si pot sa-l pun in patut. Doar ca azi a fost mai matinal, cred si eu ca ieri a dormit ziua de numa...
Medicamentul Bio Chrom FTG imi era necunoscut pana sa ma intrebi tu de el, asa ca am luat agenda medicala si am cautat si pe net, am gasit cateva randulete despre actiuni si indicatii dar nimic despre reactii adverse si contraindicatii. O fi el din plante, dar nici chiar asa... Raspunsul pe care ti-l dau este parere personala si nu e cine stie ce de stiintific ci mai degraba de bun simt. Daca as fi in locul tau nu as lua acest medicament cat alaptez, majoritatea medicamentelor trec in lapte, exceptie fac doar cele care nu se absorb la nivel digestiv (gen antiacide, laxative, bismut, o serie de antibiotice, antidiareice), da aici nu e cazul. Gandestete ce spun ei ca ar face acest medicament si apoi gandestete ca face acelasi lucru si lui Iustin, ori nu vrei sa-l pui pe bietul Iustin la cura de slabire... Pe senzatia de foame se bazeaza tot programul lor de masa ca sugari, daca o reduci sau suprimi il dai peste cap si ii scazi pofta de mancare. Asta daca intr-adevar face ceea ce spun ei ca face, daca nu, atunci ce rost mai are sa-l ei... Nu stiu daca am fost prea convingatoare.
Multumesc ca ai grija de mine sa ma tii in priza, mai vreau....

OK, va las, Vladut da semne ca ar vrea a doarma, bine ar fii...

Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

MAi fetelor unde ati auzit voi de barbati curajosi la injectii?
Diana crezi ca vrea sa stea cu canula in mina sa ii pun pe acolo?I s-ar face rau sa o vada.Prefera sa se miriie ca ii fac injectiile decit asa.Nu zic daca se taie sau eu patesc ceva el e cu primul ajutor da la injectii!!!!!!
Eu recunosc ca n-am mai iesit cu Dragos afara decit la masina si in casa.Ar trebui sa ies sa nu se sensibilizeze.In schimb se oboseste tare mult cu mersul in "bobomobilul".Deabia astept acum a ajuns sus la marginea patutului.TAre mi-ii drag
Nu mai stiu ce vroiam sa spun.
Mona vad ca si liuta a reusit sa se ridice.
Da parca prima a fost Biancalu' Lili daca nu ma insel
Fug ca nu mai sta

Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

LA MULTI ANI! sarbatoritilor de azi:
INGRID MARIA
LARA CELINE
BIANCA
SARA
LAURETA
ANDREEA-ALESSIA
Dragelor, sa va bucurati de sanatate si de fiecare clipa petrecuta alaturi de parintii vostri!

Diana, nu mai e nevoie sa-ti spun cat de draguta esti. Multumesc pt. raspunsul referitor la Bio Crom, cum termin cu alaptatul, sar pe el, ca sa nu sar pe dulciuri.
Vladut parca s-a inteles cu Iustin ieri: au facut ei un pact sa doarma mai mult ziua. Si al meu a dormit ieri aproape 3 ore legate( m-am minunat!), si bineinteles ca si-a respectat programul de noapte: treziri scurte si dese.
lui Vladut

Dana, draga de tine, iar infectie? Of, of, urmezi iar tratament cu antibiotice?
Ca si data trecuta, eu iti recomand homeopatia. Eu asa m-am vindecat. Tu decizi...

Christina, felicitari pt. vaccinul lui Victoras. Normal ca faci treaba buna cu el, altfel nu crestea asa bine!

Ne mai auzim azi!
Pupici tuturor!

Carmen si Iustin(5 iunie 2004)
Album IUSTIN

Mergi la inceput