Bebelusi de Mai-Iunie 2004 (25)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Doamne, ce de sarbatoriti avem azi (de fapt sarbatorite)!

La multi ani Ingrid Maria (Piatra Lunii) Lara Celine (Lauraa) Bianca (Lili B) Sara (Oimpia_76), Andreea Alesia (Alina) ! Sa cresteti mari si sanatoase. Pupici si la mamici, sa va traiasca puticutele!

Azi am o luna de DC!

Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

o iau si eu de la coada.
Carmen, si eu am luat crom dar nu mi-a influentat cu nimic apetitul pt dulciuri sau in general. Si am luat 2 flacoane.

Diana, e adevarat ca am intrat pe la ora 1 noaptea ca m-am pierdut cu Paloma la barfa pana la ora aia pe messanger.

Felicitari sarbatoritilor de azi mamici si bebici ca am vazut ca sunt o groaza asa ca nu-i mai enumar si eu.

Felicitari si vaccinatilor. Ati scapat o mai lunga perioada.

a fost nenea dr acum dimineata si a zis ca, Cata e bine, nu mai are nimic la plamani dar ca a ramas in gat si de aia mai haraie uneori. in plus a stranutat odata de nu va imaginati ce i-a iesit din nas. (am tras o liniora si mi-am amintit de Maria. Pe unde esti?).

Iuliana, a fost mama la piata chibrit si mi-a zis ca la magazinelul din statia trolebuzului au caciulite din alea din care cautai galbene si roz.

diseara pleaca si mamam la ununchi de-al meu din Brasov, medic chirurg. poate o convinge el sa se opereze. eu nu stiu cum e cu astea dar, analizele de sange ii ies bune. Diana, cand exista tumoare se regaseste ceva si in analizele obisnuite. Eu una cred ca nu prea ar trebui sa se regaseasca in cele obisnuite ca asa ar afla toti mai usor fara operatii si biopsii. Dar eu chiar nu ma pricep.

Maine trebuie sa ma duc cu o mamica sa cumparam un cadou pt invatatoare decraciun din partea clasei. eu am evitat sa ma implic in problemele de consiliu de parinti. Am atatea probleme incat chiar am ocolit-o si pe asta. dau bani si sa ma lase. mai ales ca, daca le vedeti e un grup de initiativa care stie tot, se intereseaza cine cat si ce a dat si ce a mai facut. e o nebunie. dar, parca au innebunit cu cumparatul cadoului. m-au gasit pe mine si pe inca o mamica care e gravida prin luna a 4-5. au zis ca noi ne pricepem si precis ii luam ceva frumos daupa care au hotarat sa-i luam un expresor de cafea mai sofisticat. pe asta putea sa-l ia si un barbat. am zis eu ca numai gura e de ele si tacaneala la poarta scolii. cand e de alergat ne-au gasit pe noi eu cu bb si ailalta gravida. dar nu-i nimic ca ma duc la mega galaxi sau carffour ca sunt aproape de mine si rezol problema. dar precis or sa mai aiba si de comentat. ca am uitat sa va spun mai sunt si casnice.

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://community.webshots.com/user/vanessaionescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Diana, la cat mai multe luni de DC!

Carmen siIustin(5 iunie 2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza_ro spune:

La multi ani sarbatoritilor de astazi si sa va traiasca!
Acum am venit acasa, am fost la ora de masaj cu Dennis, unde vin si alte mamici cu bebelici.Dennisu meu nu ishi mai lua okii de la 2 bebelushe(care ii stateau in dreapta si in stanga pe saltelutza(Nikita si Hilma).Una din ele tragea de hainele lui iar el radea si mamica ei i-a zis fetei''Mai astepta mami cativa ani buni pana o sa rupi hainele dupa baietzi.Drept recompensa Dennis i-a dat jucaria lui fetizei sa se joace si ea.....si uite asha peste ani de zile o sa ne uite pe noi parintii(nu de tot) si se duce dupa soatza...hai ca aberez....

in sfarsit ma simt mai binishor, am mai prins somnic....am sunat la doctor si mi-a spus ca au timp sa imi dea in ianuarie pentru nishte analize(v-am mai zis eu ca in tzara asta doar cand cazi jos atunci te baga lumea in seama, dar nu mai dezvolt ca m-am saturat de sistemul de sanatate de aici.

Altfel forfota mare caci mai este putin si incep sarbatorile.
Va doresc o vineri placuta!
Va pup pe toate!

Gabitza si baietzelul Dennis, 040609

http://community.webshots.com/user/gabitza_ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Grate spune:

La multi ani Ingrid Maria, Lara Celine, Bianca, Sara, Laureta, Andreea Alessia!

Carmen, spuneai ieri ca ai primit impreuna cu revista mami un cd melodii cristmas pentru bebei. Ei bine, eu am gasit aici lullabies (melodii de somn usor pentru bebei)si sunt foarte faine. Chiar mi-e dor de revista "mami". La plecare din Ro apucasem sa iau un numar cu supliment, pe atunci planuiam sa concepem un bebe aici si ne pregatisem informational, mai luasem si citeva carti despre sarcina si primul an. Oricum revista este foarte utila, poate mai tirziu ma voi putea abona, acum nu stiu cum.

Sanatate tuturor!

Mamica siPatrick(31 mai,2004/4kg,50cm,scor Apgar 8/9)poze http://photos.yahoo.com/gratepeter

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

dragele mele,
na, ca trag chiulul aici la servici, e o zi lejera azi, avem party-ul de craciun la prinz:). am adus si eu o "contributie": am facut niste rosii umplute cu un amestec de cinci brinze si paprica si patrunjel, a iesit tare bun, sa vedem dac-o sa le placa astora:).

anacami, esti draguta, eu pur si simplu va citesc si va iau pe rind, atita cit ma pricep si am timp. nu exista 'talent' in asta. dar tu esti o draguta sa-mi spui asa .

paloma, nu stiu daca ti-am spus bine de passion fruit, tu unde l-ai gasit? la magazin? in legatura cu 'pierderea nervilor si rabdarii', si eu sint de parere ca i se poate intimpla oricum - eu ce sa zic, ca am 36 de ani, batrinoaca batrinoacelor de pe-aici:). cind e cazul, stai pe loc o clipa, rasufla frumos si gindeste-te cita dragoste exista.

dana, tu de unde cumperi laptele de capra? pina acuma i-am dat liei doar cite putin, sub forma de brinza, de fapt, amestecat cu alte mincaruri (iaurt, spanac, etc). daca lasi salteaua patutului la cea mai de jos treapta, e imposibil, la inaltimea lor acum, sa pice bebeii peste 'balustrada'. eu asa am facut cu patu' liei. doar n-o pot opri sa se miste ea cum vrea si, mai ales, sa se apuce de gratii si sa se ridice. imi place cum face, stau si ma uit la ea, s-o vedeti ce dedicata e!:)

vanessa, imi pare bine ca e cata bine. spor la mers la cumparaturi pentru cadoul invatatoarei. sa ne spui ce i-ati luat.

bravo, christina, pentru vaccinul lui victor!! si ce ma bucur ca mama ta a reusit asa usor sa capete viza. cind vine, deci?
la ce sesiune de masaj te duci tu? chiropractor sau nu? si mie tare bine mi-ar prinde. ma trezesc uneori dimineata si toata ma strimb la fatza pina ma ridic din pat - dup-aia nu mai simt. si vad ca daca exersez fizic peste zi, e mai mica durerea de spate. da' liuca devine tot mai grea si, ori de cite ori am ocazia, il rog pe sean sa mi-o transporte dintr-un loc in altul. din pacate, pot profita asa doar poate 10% din totalul ridicarilor, ca sint eu mai mult cu ea: dimineata pina plecam la tanti lotti, apoi dupa-masa cind o iau cind vin de la servici, baitza eu i-o fac, mincat, culcat - stiti si voi, o groaza de ridicari de 'bolovanei':)

diana, sa va bucurati de zilele de concediu (ale sotului) pe deplin! iti place ca te tine carmen in 'priza', nu? si mie imi place cum 'tratezi' orice 'problemuta' care apare pe-aici. bravo si sa ne traiesti! o, si mersi ca ai asa o incredere oarba in capacitatile mele - cind o fi sa gasesc si eu o slujba mai buna, atunci o fi:)
da, la cit mai multe luni, linga noi, pe forum!!

alina, hai, ca esti o curajoasa sa-i faci sotului injectii. unde i le faci? in curulet?:) si spune-mi, dragos cit sta in rotomobil o tura? lia sta vreo 10-20 de minute maxim si se plictiseste:).

gabitza, ce dulce esti cum te nostalgizezi pe tema 'zborului din cuib' al pruncilor nostri - hai, ca mai e ceva vreme, sa ne bucuram de zilele ce le avem! oricum, pupici si ochi dulci lui dennis - don juan, ce mai!
si tu mergi la masaj? cum e?

grate, ce mai faceti? noi nu sintem asa departe una de alta, poate o sa ne-ntilnim odata, ce zici? pupici lui patrick!

fetelor, astept weekendu' asta, o sa-l avem 'liber', adica o duc pe liuca la ai mei simbata dimineata si maica-mea o s-o aduca inapoi duminica seara. eu si sean sintem invitati la un party de craciun la un prieten de-al lui sean, petrecere 'fara babies':), numai intre noi, oamenii mari. asta-i simbata seara. seara in care sper, odata ajunsi acasa, sa avem chef si vreme de o balaceala in jacuzzi ca de mult n-am mai folosit-o. si dup-aia o noapte fara trezire matinala:). sper ca maica-mea sa se descurce cu lia. o sa vedem.

na, va pup si, fiecareia, un weekend bun de tot!

o, da, lamultiani iubitilor de azi: ingrid, lara, bianca, sara, andreea si pruncul lauretei! sa cresteti mari si frumosi!

mona si lia (24.04.2004)

www.seansimon.com/december2004.htm" target="_blank">DECEMBRIE proaspat www.seansimon.com/november2004.htm" target="_blank">noiembrie site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

La multi ani iubita mamei, puiul meu scump !
La multi ani Ingrid, Sara, Bianca, Alessia si Taisia ! Sa cresteti mari si sanatoase !!!

Multe multumiri celor care ne-au urat astazi!

Eu intru din ce in ce mai rar pe DC, nu mai prea am timp, ne pregatim de sarbatori,suntem mai mutl plecate de acasa. In plus Lara e din ce in ce mai mobila si mai curioasa, face ture prin casa si trage tot, ghivece, fete de masa, se duce la DVD,Video,etc si incearca sa le guste, va trebui cat de curand sa facem o reorganizare in casa. Sa stiti ca nici nu am prea citit decat foarte pe sarite asa ca nu sunt la curent cu mai nimic. Am retinut intrebarea ta Monet, Thomas este neamt-neamt, l-am cunoscut insa cu "ajutorul " unui sas ;) .

Va pupam!

Mama de Lara Celine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Pupici dulci sarbatoritilor de azi: Ingrid, Lara, Bianca, Sara, Andreea! Sa cresteti mari si sanatoase!!!
Si pentru Dennisucu un mare pupic .. ieri nu l-am uitat, dar n-am avut timp de net!!! Sa cresti mare s-o bucuri pe mamica ta!!!

Sper sa revin maine! Va pupic si pe voi si va doresc o noapte buna si bb-i cuminti!

Irinusha & Cris ( 3 Mai 2004 )
poze si pozilici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Vanessa, asta e crom special( daca pot zice asa), adica e imbogatit cu FTG...ma rog, eu am luat inainte de sarcina si mi-a redus apetitul pt. dulciuri.

Monet, suna bine planul pe care il aveti pt. week-end. Distractie faina si pupici Liutei indragite de toti.

Grate, nu toate nr. din revista Mami sunt reusite. De ex.,asta din decembrie nu are cine stie ce lucruri interesante, asa ca n-ai pierdut mare lucru. Cat despre cd, inca nu l-am ascultat, oricum Iustin are deja hard-ul propriu cu povesti pt. copii, cantecele pt. copii( o gramada).....

Mie, si cred ca si fetelor, ne-ar placea sa te auzim povestind despre Patrick. Apropos, ce face? grasunelului scump

Carmen siIustin(5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Grate spune:

Ma tot intrebati fetelor de Patrick, ca de aia suntem pe-aici, am si uitat(m-am tacanit tare),
dar sa va spun sincer mari schimbari nu sunt.
Slava Domnului este sanatos, cind merg la medic (i-am zapacit si pe aia de multe ori degeaba!)mereu imi zic ca este urias pentru virsta lui, desi in poze nu pare sa stiti.
In fiecare dimineata ma uit in gurita lui ca disperata, poate zaresc vre-un dintisor, dar nimic si gata. Am zis fiecare bebelas cu modul propriu de dezvoltare si poate-i mai bine asa ca n-are sa ma muste un timp la san si totusi, sunt atit de curioasa sa-i vad primul dintisor!
In rest papa bine laptica (vreau sa fie mincarea lui de baza pentru primul anisor) si mincarica solida acum de 3 ori pe zi a cite 70-90gr legume, fructe si cereal.
Ii place sa stea in picioruse, bineinteles sustinut. Face multe smecherii, pune singurel frina la scrinciob, daca apuca ceva :lingura, jucarie ce-o fi,n-o mai poti lua din manuta, are putere, mai greu e cind isi baga manutele in parul meu.
Este baiatul lui tati. Cind vine sotul de la serviciu, il deschide bratele larg si se cuprind, se draganesc si pupacesc, de zici ca scumpul meu puiut nu mai are nevoie de mine.

Monet, noi ne luasem un sonny de 5 mgpixeli, nu ne-a placut calitatea si l-am schimbat pe canon tot 5 mgpixeli, foarte surprinsi am fost vazind ca nu sunt mai bune decit Nikon de 4 mgpixeli pe care il folosisem la inceput , asa ca l-am schimbat si pe acel canon pe un mini DV Sony(camera de luat vederi). Acum totusi am vrea o camera dig. , dar vrem si calitate. Stiu ca depinde si de setari.
Ne-ar placea foarte mult sa ne vedem odata,eu insa nu am permis de conducere inca, iar sotul lucreaza de dimineata pina noapte. Va veni si momentul acela cu siguranta. Sanatate si multi pupici Liei!!!!

Sanatate si multi pupici tuturor bebelasilor si mamicilor!!!!

Mamica siPatrick(31 mai,2004/4kg,50cm,scor Apgar 8/9)poze http://photos.yahoo.com/gratepeter

Mergi la inceput