Bebelusi de Mai-Iunie 2004 (25)
Raspunsuri - Pagina 6
Grate spune:
Sandra ,
ma bucur enorm sa aud de tine, dar si mai mult ca mergi in Ro! Nu mai ai decit 9 zile! Ce mai face voinicutul George?
Iti multumesc pentru idee de cadou,neaparat o voi face, cum sa nu aiba si sotul meu asa ceva?!
Mamica siPatrick(31 mai,2004/4kg,50cm,scor Apgar 8/9)poze http://photos.yahoo.com/gratepeter
piatra lunii spune:
IRINUSHA, de ce nu-l pui pe Cris in saculet noaptea? Ca si Ingrid se dezvelea, si acum doarme asa.
iuliana c spune:
Buna fetelor!
Mona am reusit sa ma uit pe pozele cu Lia,si mi-au placut f mult.Ai o mandrete de fetitza!
Fetelor nu stiu de ce nu i-a mai placut Rareselului lapticul de la mine,a renuntat treptat la mesele din timpul zilei apoi nici noaptea nu se mai trezea sa pape,iar dimineata la 6-7 iar stramba din nasuc la san.Acum mananca cereale cu lapte de 2 ori pe zi si lapte formula putin de tot,de ex azi doar 90 de ml
In rest azi a facut vaccinul sa vad cum o sa se simta la noapte...Cica o sa ii iasa dintisor si din cauza asta este marait.
Am pus cateva noi la semnatura
Vanessa sanatate mamei!
Nally ,hai la o mica vorbarie cand ai timp .
Diana am si inceput regimul
Va pupic si incerc sa mai intru dar acum nu prea am astampar, roiesc in jurul gogoasei care doarme de cand la intepat doc,adica de 4 ore si parca ma ingrijoreaza
Iuliana & Rares (12iunie)
danaA spune:
Buna fetele!!
Stati sa va spun ce am facut. Aseara i-am dat lui Stefa cereale cu lapte de capra--i-au placut si vad ca nu l-a durut nici burtica si azi noapte a dormit mai bine( l-am vorbit de rau ieri ca nu doarmne). Tot ieri am facut vaccin --care au fost 3. La primul nu a plans, nici macar nu s-a strambat, la al doilea a miorlait, dar la al treilea a plans saracutul. Are 7, 870 kg, nu prea a pus pe el si doctorita mi-a spus sa-i pun mai mult unt si ulei in mancare. Mi-e nu mi se pare ca e slab ci mi se pare ca e dolofan. In tabelul de greutate se incadreaza perfect.
Irinusha, de la tine mi se trage cu laptele de capra si vad ca l-a facut sa doarmaPupici lui Cris cel viteaz. Acuma hai sa-ti zic ceva ce am aflat saptamana trecuta de la educatoarea lui andrei. Zice ca nu e bine sa pui gheata pe cucui--sa-l lasi sa iasa in afara , ca altfel creste inauntru---zice ca asa a invatat la cursul de prim ajutor pt copii. Nici eu nu am stiu asta. Si eu am avut o aventura urata cu Andrei cand a dat cu capul de gresie si normal ca i-am pus gheata. Cred ca e bine de stiut pe viitor.
Anacami, sanatate multa si sa ne spui si noua ce a zis doctorul.
piatra lunii, lasa ca o scoti tu la capat. Mai un pic.
Alina, felicitari pt bebe Dragos cel plimbaret. De-acum vin loviturile si plansetele. Sa vezi cand intra sub masa fara sa se aplece. mama, mama....
Diana, ce mai e pe la Arad?
DianaR spune:
Hai ca scriu acum, ca mai tarziu nu se stie...
Mai, oi fi eu nebuna, dar si ieri si azi cand am iesit la plimbare n-am vazut nici picior de mamica cu carucior. Oi fi eu singura nebuna cu copilul afara? Da, au fost cam 1-2 grade si un pic de ceata, dar ce vor face la iarna cand o fi minus?
Iulia, de cateva zile nici Vladutz nu-mi pare prea topit dupa tzitzi, ziua suge repede fara prea mare convingere dar nici nu se omoara cu papa dupa ce lasa sanul, doar seara si noaptea are rabdare sa stea mai mult la san. Se simte pe sanii mei cand suge noaptea des ptr. ca sunt mai moi ziua, a avut nopti cand se scula doar la 4-5 sa pape si atunci eram cu sanii plini de lapte toata ziua... O fi o perioada, oricum nu plange si nici biberon nu vrea. Il las in pace si vedem ce-o mai fi.
Dana, Stefan a crescut foarte bine, nu ai motive de ingrijorare. A mancat cereale cu lapte de capra, dar altfel le manca? Eu am incercat cu lapte de vaca, lapte praf si lapte de-al meu si mai ca nu varsa cand le simtea in gura, cu iaurt era un picut mai bine, dar nu mai mult de 1-2 lingurite. Acum fac o pauza si incerc mai tarziu.
Ce sa-ti spun de Arad? Aici e vreme mohorata si ceata si atunci nu ma prea omor dupa cum arata orasul, dar sunt si zile insorite si mai ales in centru si pe mal e frumos. In rest, avem primar nou, om vedea ce-o face, ca cel vechi n-a facut decat prostii, deocamdata se vad schimbari in curatenie, aspectul parcurilor si zonelor verzi. Si Alina e din Arad, stiai?
Irinusha, pe cucuiul lui Cris sa treaca mai repede. Nu stiam de chestia aia cu crescutul innauntru...
Sandra, te asteptam
Alina, injectiile i le faci intramuscular? De ce nu apelezi la o asistenta sa-i puna o canula in vena (flexula) poate sa stea cu ea linistit 3 zile si e mult mai usor de administrat antibioticul... Felicitari pentru Dragos ca s-a ridicat in picioare.
Mona, dupa ce am vazut pozele l-am pus si eu pe Vladut in picioare pe langa spatarul canapelei si a stat puiul meu..Ce mi-a placut sa-l vad in picioare...
Grate, noi impodobin bradul in Ajun, e o zi speciala pentru mine tocmai din cauza asta inca de cand eram copil... Ador sa impodobesc bradul!
Anacami, multa sanatate!
V-am pupat pe mamici si bebici!
Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 6 luni
vanessa ionescu spune:
buna.
sunt atat de zapacita ca nu stiu daca am mai scris azi sau nu si nici nu am chef sa verific.
Sandra, ma bucur ca vii in tara. Sa te odihnesti si sa te simti bine cu ai tai, mai ales ca e de sarbatori. dar oricum venirea voastra cred ca era deajuns ca sa se transforme in sarbatoare. Ai tai l-au vazut pe George? Nu cred.
Irinusha, pupici pe cucui.
Cand era Andu mic avea un scaunel balansoar in care il puneam sa doarma ziua. Cand se trezea, dadea din manute si se balanganea de adormea la loc. De Craciun (el e nascut pe 30 iulie deci cam cu o luna jumatate fata de Cata). La un moment dat l-am auzit plangand. Cand am intrat in camera l-am gasit sub brad pe burta. Daca va spun cum a cazut... S-a impins cu picioarele pana a ajuns la capatul de sus al balansoarului si s-a dat peste cap pt ca era pe jos pe burta cu capul spre balansoar.
Cred ca toti la un moment dat iau cate o busitura. important e sa nu fie de foarte de sus.
Andu pe la 3 ani s-a impiedicat de firul telefonului si a dat cu gura de un taburet din lemn pe care statea taica-su de si-a spart buza de are semn si acum. am cazut pe jos si am vomitat o jumatate de ora de spaima (am reactii ciudate cand ma sperii). Daca dadea cu ochiul sau cu tampla acolo ramanea. si acum am cosmaruri cand imi amintesc.
Iuliana, imi pare rau ca Rares refuza in continuare sanul. Dar, asa ca sa te consolez amandoi copii mei au crescut cu Milumil si au crescut tare bine. Dr spun ca daca reusesti sa-i dai san in primele luni e perfect, iar Rares are deja 6 (aproape). Nu te necajii, ca e perfect cat i-ai dat. Si vorba ta, nici o mamica stresata nu-i foloseste.
Diana, si eu deabia astept sa impodobim bradul. Am un bradut mic (cca 50cm) din plastic impodobit cu beculete si globulete. Asa l-am cumparat si deja l-am montat si ma duc cu Cata langa el si e fascinat. Intr-0 zi, nu era in priza si cand am ajuns langa el a inceput sa dea din manute si sa gangureasca parca necajit ca nu erau beculetele in priza. bineinteles ca l-am bagat in priza.
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://community.webshots.com/user/vanessaionescu
oanna spune:
Buna fetiliiiiiiiiii!
Ma mai primiti si pe mine pe la voi? Recunosc ca am fost super lenesa in ultimele doua saptamani.
Sa va povestesc despre noi: am trecut cu bine pragul celor 6 luni, am scapat si de vaccin, am papat primul biscuite din viata noastra, amtrecut pe Nan2, am cazut pentru prima data din pat si de saptamana trecuta avem 2 dinti. Ei, ce spuneti? Am facut o gramada de treburi de cand nu ne-am mai auzit.
De cand i-au iesit dintisorii doarme mult mai bine (se trezeste doar o data pe noapte sa bea suc de portocale) si mananca ca un disperat, cam cat fetita nasilor care are peste un an. In rest e OK. Nu s-a imbolnavit deloc pana acum desi l-am carat duminica cu noi la munte si nu pot spune ca a fost caldut iar astazi nu am inchis bine geamul si d dormit cu el deschis (daca trecem si peste asta atunci chiar ca e baiat de gasca).
Nu mai stiu cine spunea de oale de inox pe aici: pai eu tocmai mi-am cumparat. O fi avand legatura cu starea noastra, de proaspete mamici?!
oanna si bb Codtut (24.05.2004)
vanessa ionescu spune:
Paloma, m-am luat cu ale mele si am uitat sa va felicit pentru ultimul vaccin pentru o perioada mai lunga decat pana acum. Cum se simte printesa?
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://community.webshots.com/user/vanessaionescu
pd spune:
Am facut si noi astazi vaccinul de 6 luni, dar cred ca v-ati prins deja din mesajul Vanessei (multumim de felicitari), pana acum n-a facut febra, a dormit peste zi ceva mai mult decat de obicei, dar stiu ca asta e reactia ei la vaccin, ca asa a facut si la celelalte, devine mai somnoroasa. Numai ca acum e treaza si nu prea vrea sa adoarma, se chinuie tati cu ea. Cred ca e de la dinti ca se freaca la gingii si are balutze de a trebuit sa o schimb la trei sferturi de ora dupa ce am imbracat-o de culcare. Si nenea doctorul s-a uitat in gurita ei si a zis ca mai are un pic de tot pana are si ea dinti.
La vaccin a plans un pic cand a intepat-o, dar a uitat repede.
M-a intrebat doctorul daca o cunosc personal de Vanessa, ca a inteles de la ea ca ne cunoastem de pe net si m-am distrat ca era cam mirat saracul, adica cum ne cunoastem de pe net ? Se vede ca nu stie ca poti sa-ti faci prieteni pe DC.
Am vazut pe borcanelele cu mancare de bebei un fruct care se cheama fructul pasiunii, ma lamureste si pe mine cineva ce e aia? Poate e o intrebare aiurea, dar eu n-am auzit pana acum de fructul asta.
Ne-a zis nenea doctorul ce mai putem sa-i adaugam in alimentatie si sunt destul de multe, adica galbenus de ou, cartofi, rosii, ceapa, compot, spanac. Acum sa vedem care o sa-i placa din toate astea.
Hai ca m-am intins, ma duc sa vad daca a adormit.
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297