Bebelusi de Mai-Iunie 2004 (25)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pd spune:

La multi ani sarbatoritilor de astazi!

Vanessa, pupici balosi de la Cristina pentru Cata cel bolnavior. Sanatate multa, multa de la noi.

Hai ca revin mai tarziu dupa ce adoarme maimutzica.

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Scriu si eu repede ceva ca pic de somn. Nimic interesant de la noi, suntem bine, dormim noaptea in continuare si mai nou si ziua reprizele obisnuite de 30 min s-au facut de o ora. Am reusit sa ies azi cu el afara, domnisorul meu a dormit bine merci o ora dar mama-sa a inghetat, cand am ajuns acasa nici conversatiea cu vecinii nu puteam sa fac ca-mi imghetase barbia...

Madutza, te-am auzit vorbind de serviciu, mie mi-e groaza pentru ca dupa ce am nascut parca sunt mai putin agera ca inainte si ma iau astia de noua la spital, matura cu mine pe acolo de nu ma vad... Trebuie sa mai pun si eu mana pe o carte, imi dau seama din conversatiile cu sotul meu care-mi mai povesteste de cazurile interesante ca mi-e mai greu ca inainte sa gandesc, sa fac asocieri, sa privesc totul in ansamblu... Sper sa-mi revin ca altfel am incurcat-o...
Cum s-a impacat Mariuca cu biberonul? Acum suge de la tine fara probleme?

Vanessa, daca nu spuneai tu ceva, spuneam eu pentru ca m-au enervat de numa. Vad ca treci printr-o perioada dificila, dar noi incercam sa-ti stam alaturi. Cata se va face bine, ai sa vezi primele 3-4 zile sunt mai grele, apoi isi va mai reveni. Mama ta a facut o alegere, o inteleg, lupta contra cancerului e o lupta grea, mai ales cand ai crezut ca ai scapat sa mai treci inca o data prin ea, e greu. Ramai alaturi de ea, pune-i in vedere optiunile si respecta-i alegerile. Pupici pentru o biata mamica chinuita!

Dana, nu ti-am raspuns pentru ca nu i-am dat spanac si nici nu am de gand prea curand.

Mona, ce vorbesti draga ca arati foarte bine... Ei hai recunoaste ca vrei sa ajungi manechin de mai tii cura de slabire...

Anacami, du-te la medic sa vezi ce-i cu burta. Tu ai nascut prin cezariana, nu? Sa nu fie legat de operatie...

Laura, o sa vina vremea sa lucrezi si in Germania. Tu esti fata muncitoare, n-o sa te ocoleasca ofertele...

Gabi, fuguta la doctor. Alaptatul nu poate sa te aduca in halul asta, mai degraba ai semne de hipertiroidism. Sa dea Domnul sa fie bine!

Nally, las ca-ti revi tu, esti o fire mult prea vesela sa stai mult suparata. Felicitari pentru tata, pe cand un mama?

Iuliana, asta e, nu mai vrea, nu mai vrea. Bucura-te ca ai putut sa-i oferi lapticul tau atatea luni, cele mai importante de altfel. Si poti sa ti cura de slabire!

Carmen, ideea ta de a ne cunoaste mai bine e geniala, Irinush ti-a spus tartor de drag, ca doar si ei ii place ideea, iar mie mi-a placut cuvantul (si ideea). Cura de slabire, nu tin una deosebita, doar ca am grija sa nu mananc dulciuri, paine, paste fainoase. Si incerc sa mananc pana simt ca ar mai incapea, aproape ca m-am saturat, eventual beau niste lapte sa ma simt satula. Apropo, curele de slabire nu-ti scad laptele? (ma gandesc ca nu din moment ce creste Iustin asa bine). Asa am slabit 4-5 kg, acum bat pasul pe loc la 59.

V-am pupat si m-am culcat!

Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Multumesc fetelor!
Diana,eu am nascut natural (vaginal,fara epidurala).Durerile astea nu le am chiar de dupa nastere,sunt mai recente.Cu memoria si memoria de concentrare si eu stau mai prost dupa nastere; cred ca este normal-stam acasa si nici nu ne mai dam silinta.Gandeste-te ca acum suntem in repaus si ca ne odihnim psihic pentru viitor!
Cred ca trebuie sa-mi fac si o radiografie,ma doare si o coasta (o fi aia rea);probabil de la pozitia de alaptat.
La amiaza i-am dat lui Sebastian vreo 200 ml de lapte formula NAN 2 Probiotik.A mancat si de la mine de vreo 2 ori in timpul zilei (in seara asta chiar foarte bine) si de vreo 2 ori noaptea.Eu ii inlocuiesc cu formula masa de legume - deocamdata il las in pace cu ele,nu vrea sa le accepte sub nici o forma.Dimineata (10:00) si dupa amiaza (16:00) ii dau fructe (suc dimineata, mar copt cu branzica dupa-amiaza).

Anacami (20.02.1975) si Sebastian Alexandru (26.05.2004)
http://community.webshots.com/user/anacami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Apropo,eu mai am 3 saptamani si ma intorc la servici!!!
Diana,este bine ca ai ajuns la 59;eu am 60 si nu pot sa trec de pragul asta psihologic (iar pana la 50-52 mai am destul).

Anacami (20.02.1975) si Sebastian Alexandru (26.05.2004)
http://community.webshots.com/user/anacami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Grate spune:

Dragele mele,
Ma uit cu drag cum se apropie sarbatorile de iarna si ma incearca o bucurie imensa ca va fi primul Carciun si Revelion pentru micutul Patrick.
Am luat deja bradut verde, l-am impodobit, bine ca nu l-am terminat inca, dar sa stiti, sta ca o minune in sufragerie si este incintat ca il admiram in fiecare zi. Si are un miros fetelor,mmmmmmm! Am luat si costum de Mos Craciun, sotul zice ca s-a inteles cu mosul sa treaca pe la noi.
Ramane de stabilit lista de mincaruri pe care s-o fac de Craciun, dar sa stiti ca nu am scapat usor, imediat vine ziua sotului 18 decembrie si nu pot hotari in privinta cadoului, si mai vreau si niste flori...

Monet, este imposibil sa n-o iubesti pe Liuca ta, este o minune. Ne place foarte mult de voi. Ce fel de aparat folosesti ca noi tot vrem sa ne cumparam unul (marca, megapixeli)?

Fetelor, revin un picut mai tirziu ca acum am multa treaba.
Pupici tuturor!

LA MULTI ANI Petru Alexandru, Cosmin Alexandru,Ecaterina Lavinia, Isadella,Alexandra !!!!!

Mamica siPatrick(31 mai,2004/4kg,50cm,scor Apgar 8/9)poze http://photos.yahoo.com/gratepeter

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

Salutare fetelor,ati scris nu gluma!!Inca nu am reusit sa citesc tot din subiectul trecut.
Dragos a inceput sa mearga de zi in rotobil.Ieri ne-a calarit pe amindoi si nu puteam sa il punem nicicum in fundulet ca vroia doar in picioare.Tot ieri a inceput sa faca Pa-pa cind pleaca cineva
Ne-am hotarit cu rotobilul ca iar a cazut din pat si are o vinataie de toata frumusetea.Acum chiar daca pica doar in curulet se apuca de miorlait de frica.
Azi s-a ridicat singur de marginea patutului si sta in picioare.Mai greu e sa ramina asa ca uita si-si da drumul si pica,plinset,un adevarat circ.
E bine ca mai pot si eu face ceva treaba si nu doar sa il tin pe el in picioare.
Vad ca luna asta e luna imbolnavirilor.Sanatate la bebici si mamici!
SAl meu sot a facut o infectie urinara urita si trebuie sa stea la pat si sa ii fac injectii de 3 ori pe zi.Azi i-am facit-o pe prima,prima din viata mea.A fost ok.Pina acum nu m-am indurat dar cind l-am vazut cum suferea saracul....si asistenta in zona n-avem.
Acum trebuie sa merg si eu la ginecolog ca cica ar putea fi de la mine.sper sa nu am si eu probleme.
La Dragos i-au trecut mucii si tare ma bucur.Si mie gitul iar cu degetul stau mai bine.
Acum tipa de iti sparge timpanele cind nu-i convine ceva.Doamne ca repede se mai invata obiceiurile proaste.
Fug ca tipa de numa...

Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandra20 spune:

Fetelor pe 17 am plecat spre Romania...abia astept sa ajung acasa...o sa ma simt mai aproape si de voi

Grate o idee de cadou..eu i-am facut lui ken (sotzul) cadou,o fata de perna pe care am cusut (eu singurica ,na sa ma laud) un mesaj...poti scrie ce vrei..Te iubesc,la multi ani,sa ma ti mereu aproape,etc....

Vanessa iti doresc sa ai multa putere sa treci peste greutatile pe care le ai acum,multa sanatate mamei tale si la copilashi...

hai ca am fugit si eu la nanitza ca e 23:40... va pup pe toate si aveti grija de voi ca a venit frigul..sa nu raciti nici voi nici bb...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piatra lunii spune:

Mai fetele, a venit adineauri o familie sa vada casa noastra - pt inchiriat- si aveau un bebe mic de 1 luna jumate.O fetita. Mama, ce mica mi s-a parut! Si macar de-ar fi Ingrid mare :)) asa de repede mai cresc!
altfel, si a mea urla toata ziua, de ma innebuneste, cum nu-i convine ceva- si nu-i convin multe :)) nu stiu cum si-or creste mamele copiii singure, ca eu innebunesc deja, de atatea zile fara sot, si inca altele, simt cå o iau razna uneori, am nevoie de o pauza,uf... na,c a iara tipa ca s-a plicitisit de leganel dupa 5 min...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Buna fetelor,

azi, la 7 luni si 5 zile a facut Cris primul cucui ... iar mie mi-a ramas inima in loc. Il tineam pe masa de infasat in fundulet si-i cautam cu ce sa-l imbrac, cand mi-a scapat din mana si a picat intr-o parte ... n-ar fi nimic, dar s-a dus cu capul exact in lemnul de pe margine (sta in sus) si s-a auzit tare "poc"... era sa mor de frica, l-am luat fuga sus si l-am pupat si mangaiat ca nebuna, iar fi-miu se uita la mine cu o fata, ceva de genul: "dar ce ai draga?!", nu a zis nici "pas". Am incercat eu sa-l frec, dar nu prea a stat, asa ca m-am gandit sa-i pun rece sa nu faca cucui ... am impaturit cateva cuburi de gheata intr-o carpa de bucatarie si am trecut la fapte mari ... si s-a pus dragutul meu pe un urlat de ziceai ca-l omori ... cum am luat gheata cum a tacut. Deci ditamai busitura n-a simtit-o, dar l-au deranjat cuburile de gheata ... cu cine o semana nu stiu! Sper sa fie primul si ultimul facut de mana mea ca cedez aici psihic!

Si alta tampenie: mi-a trimis matusa din Buc. (pediatra) medicamentele promise ... asta am aflat-o ieri cand mi-a venit instiintare de la vama din Ingolstadt ca am un pachet. Am sunat frumusel sa vad si eu cu ce se mananca, ca sa aflu ca nu pot primi medicamentele, fiind interzisa intrarea lor pe aceasta cale, adica posta (exceptia facand tarile din UE). (Mona, ce noroc am avut!!! Sunt super fericita!!) Asa ca m-am dus azi frumusel sa renunt oficial la ele (altfel as fi platit depozitul lor) si sa ridic lucrusoarele de bb - restul pachetului. Na, asa afla omul lucruri noi ...

Mona, sa te auda Dumnezeu!!! Si voua numai sanatate si succese in tot ce faceti!!! Daca cumva treceti prin G. sa nu cumva sa ne ocoliti ca ne suparam tare, tare! O sa ne descurcam noi si cu spatiul - sper ca prin 2006 sa doarma teroristul singurel in pat in camera lui! ;) - numai sa va cunoastem personal!!!

Madutzo
, se pare ca am imbatranit si incep sa ma repet ... Ptiu, ptiu, ptiu sa fie la mine acolo!
Pupicuri Anucai sa-i treaca ... mititica mica, s-a stricat la stomacel. Mor de mila lor cand aud de bbi bolnaviori!

Vanesa, cum mai e Cata? Sper ca-i mai bine si tu mai linistita!

Pietricico, si eu cred ca acum nu spun mama sau tata constient ... sunt prea mici. Al meu urla cu "maaa-maaa" de cand avea 1 zi - cred ca v-am mai povetit - Madutzo - si o mai face si acum cand e tare, tare suparat si e pe bune plansul. Stiu ca nu ma cheama pe mine, dar totusi e tare fain cand aud "mama" ... cand o sa-mi spuna asa constient cred ca o sa mor de mandrie si duiosie!!!
Mai, dar ce fain va iubilitzi voi ... mi-ar place si mie, dar al meu e un badaran, care stie doar sa ciupeasca si mai nou, sa muste ... de iti vine sa te urci pe pereti de durere. Mai ales cand e nervos ciupeste, de am deja semne ... uf!
Mai, dar tu esti strong rau de tot ... cum reusesti tu sa stai singurica cu Ingrid, bagaje si tot ... respect! Cred ca as fi capitulat de mult!

Sandra, distractie faina in tara! Sigur o sa te mai linistesti!!!

Dana
, cand gaseti remediu sa-mi spui si mie ca nu prea dorm noaptea, stau sa-l pazesc ca sa nu cumva sa se scoale de atata foit, sa-l indrept ca tot ajunge peste tot si sa-l invelesc ... cred ca o iau razna curand. Innumar pe degete cate nopti mai sunt pana vine mama ... adica doar una! Ura!!!

Gata, va pupic! Astept sa se scoale iepurasul si plecam la tata in oras, sa luam aer!!! O seara minunata si o noapte buna! :)

Irinusha & Cris ( 3 Mai 2004 )
poze si pozilici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

La multi ani Isabela si Alexandra!

Anacami ce-ai facut, ca nici nu mai reusesc sa-ti descifrez numele..., mi-am dat seama ca esti tu dupa ce-ai scris!

Revin mai pe seara!

Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 6 luni

Mergi la inceput