Bebelusi de Mai-Iunie 2004 (25)
Raspunsuri - Pagina 4
anacami spune:
Buna,
multumim pentru aprecieri
Diana,Sebastian face de mult timp baie in cada mare,la inceput cu tati, iar acum singur.Bine, singur face in putina apa (un pitic in apa dintr-un polonic).Ii place foarte mult;de cand face singur se joaca mai mult,vrea sa prinda baloanele si "bate" apa cu palma;se intoarce in cada de pe spate pe burta si invers si trebuie sa avem mare grija,chiar daca apa este putzina.Am vrut sa-i fac intr-o seara baie in caditza (tati si buni nu erau acasa,ei ii fac de obicei-se vede si din poze) si a urlaaaaattttt,binenteles ca nu ii mai place!
Nally,felicitari pentru "ta-ta",e baiat mare!
Carmen,cum ti-a afectat cura de slabire productia de lapte.Eu nu am mai slabit,chiar mi se pare ca am mai luat vreun kg.
De ieri am din nou ciclu si ma simt cumplit.Inafara faptului ca sunt ametitza,fara vlaga,etc, ma mai simt si super-umflata (cu toate ca nu mananc sarat,beau multa apa plata). Nu stiu ce se intampla,inainte de sarcina aveam fix 2 zile,uneori trecea fara sa simt, fara dureri; acum am vreo 4-5 zile (am avut si de 2 ori intr-o luna,cate o saptamana de fiecare) si ma simt groaznic.Trebuie sa merg la doctor sa vad ce se intampla.
Chiar si in zilele obisnuite (fara ciclu) ma cam doare burta (si daca apas putin cu degetul) si sunt balonata.Durerile nu sunt intr-o anumita parte,ci in tot abdomenul.Joi m-am programat pentru o ecografie abdominala,sper sa nu fie nimic rau.
Anacami (20.02.1975) si Sebastian Alexandru (26.05.2004)
http://community.webshots.com/user/anacami
madutza spune:
SUNT PLINA DE NERVI!!!! chiar reusisem sa va scriu la toate si am pierdut mesajul kilometric!!!! si acum se scoala fi-mea!!!!! imi vine sa plang de ciuda!!!!
REVIN
Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003
Irinusha spune:
Buna fetelor!
Si noi pe aici ... doarme fi-miu si-mi fac de lucru (dar sa nu va ganditi ca nu am fost vrednica, ptr. ca am strans masa, am spalat vasele, am strans dupa feciorul meu, am mai facut putina ordine ... na, nu sunt o vrednicuta? ;)), astept sa se scoale ca sa plecam la aer ... poate ne intalnim si cu mica Hanna la o plimbarica. E asa de frumos ca-i pacat sa pierdem ocazia ...
La noi cum stiti, nimic nou, nimic spectaculos ... ne chinuim cu somnul asta. Ma tot intreb de ce se foieste copilul meu si nu gasesc raspuns ... si tot asa ma gandesc ce pot sa-i fac, ca atunci cand o sa-l pun in patut sa nu se mai miste din loc, sa nu-l mai gasesc bagat in gratii sau cu capul in speteaza ... dar nu prea gasesc metoda ... poate doar sa-l leg ... hai ca aberez acum....
Gabitza, du-te neaparat la doc. ptr. ca exact astea sunt simtomele. O simpla analiza a sangelui iti va da raspunsul. Te pupic si-ti tin pumnii sa nu fie rau si sa vina doar de la alaptat! Pupici Denisucului, cel cu chef de discoteca :)
Anacami, si tie multa sanatate! Analize bune!!! Si la mine s-a schimbat ciclul de la sarcina, spre fericire in bine ... deci e posibil sa fie doar asta. Nu te speria, dar du-te si tu la doc.!
Nallysor, felicitari lui Sebi ptr. "ta-ta"!!!! La batrani se spune ca daca primul cuvant al copilului e tata, atunci urmatorul copil e baiat, si invers. Ha, ha, pun-te pe treaba sa-i mai faci lui Sebi un fratior, poate te scoate sarcina din pasa asta proasta! Haide mai fatuca, ca tu erai mereu vesela si optimista, ce-i cu tine? Tocmai acum de sarbatori? Pupici sa treaca!!!
VAnessa, multi pupici lui Cata!!! Saracutul ce se mai chinuie! Las ca trece si va fi iar copilul cel vesel si bun!!!
Anacami, eu i-am dat lui Cris Beba Probiotic, i-a reglat super bine cacuta. Eu pe acesta ti-l recomand!
Mona, faina rau de tot Liuta ta!!! Sa-ti traiasca!! Cealalta fetita e Victoria, asa-i? Frumusica si ea, dar mie tot mai mult de Liuta imi place ... Pupici frumusetei scumpe!!!
Gata, mai ma duc sa rasfoiesc pe aici ca acum se scoala soricelul! Va pupic si va doresc o seara faina si copii cuminti!!! Multa sanatate si puiutilor bolnaviori!!!
Irinusha & Cris ( 3 Mai 2004 ) - botezat pe 17.10.04
monet spune:
fetelor,
sper ca reusiti sa vedeti pozele noi de decembrie, de la mine totul pare sa mearga in regula. fetita cu bluza mov (si roz) e victoria, are 9 luni si-o saptamina si e fiica nasilor liei. s-au jucat tare frumos, lia si victoria, cind am fost sa-i vizitam duminica. mai mare dragul sa le privesti:).
multumim de aprecieri, celor care ne-au 'laudat' pozicile.
o, da, in poza 8 e lotti, nanny a lui lia, in poza aia, la noi acasa (ca tot vine sa-i aduca liei cadouri in weekenduri (zilele cind nu o ducem, normal, pe lia la lotti).
madutza, da, stiu cum e cind scrii, scrii si se-ntimpla o boacana (nu din vina ta) si s-a dus mesajul.... nu fi trista. pupici aneimaria!
anacami, mortale pozele cu sebastian - intr-adevar cele din vana sint excelente, se vede ca-i place tare in apa baiatului!
saracuta de tine, te doare de la ciclu, of-of. io cred ca-i legat de schimbarea sarcina-nesarcina si ca, in timp, se va remedia la loc. eu am fost tare norocoasa: daca ma durea oarecum inainte de lia, acuma nu mai simt deloc, chiar tre' sa fiu atenta sa nu uit sa pun tampon cind vine vremea. inainte aveam fix la 28 de zile, acuma vad ca, in cele 2 rinduri de dupa lia, mi-a venit la 30 de zile, mare brinza n-o fi. a, si dureaza un pic mai mult: 5-6 zile fata de 4-5 zile cit era mai demult, adica cu tot cu patat, pina nu mai iese nimic, pina nu mai e nici o urma. e bine ca te duci la eco, dar nu-ti fa ginduri negre, o sa vezi ca totul e bine. tinem pumnii .
lauraa, lasa ca o sa vezi tu ce-o sa faci in tara aia, ia fiecare zi asa cum vine si drumul drept o sa te gaseasca sigur! ce mai face lara nazdravana? spune, sotul tau e roman sau neamt? din germania sau din sibiu? (curioasa-s si io...)
gabitza, daca ai avea putere sa faci exercitii fiecare a doua zi, tesuturile musculare s-ar reface bine de tot. stiu ca zicea ca mergi la gym, cum e? o, ce n-as da si io sa-mi fie asa usor sa slabesc ca tine..... .
nally, hai, fruntea sus, copiii cresc si viata e frumoasa!
iuliana, ce l-a determinat pe rares sa nu mai vrea tzitzi? intr-adevar, e bine cum zici, mai bine o mamica fericita decit una nevrozata si obosita.
vanessa, tinem pumnii sa se faca cata bine de tot. si si pentru mama ta, sa treaca cu bine peste tot greul. doamne-ajuta!
mephala, bravo lui iustin cel cuminte ca trece bine prin 'schema' aia. prima trinta, of-of.... lia inca nu, dar sint sigura ca fiecare lucru isi are timpul lui (adica o sa se buseasca si ea ca doar asta-i viata:)). cu dieta sintem bine, si eu si sean, in weekend, cu atitea vizite si cine in straini, ne-am cam abatut, dar eu merg sigur in jos... sint la 61-62 de kile acum. pina la craciun vreau un 58 acolo! sa vedem. va tin la curent. (ma uit in oglinda si incep sa-mi recunoc mutra din trecut, mai slabuca:) - e bine).
dana, pentru ca si noi mincam spanac din cind in cind, ii dau si liutei. eu fierb pur si simplu frunzele, apoi le storc, le toc si pumnul asta tocat de spanac il amestec cu doua linguri de brinza de capra - se face aproape ca o pasta (asta daca toc ca lumea spanacu':)). asa il mincam noi si asa il maninca si lia. ii place mult.
paloma, ieri m-a sunat maica-mea la telefon si mi-a zis ca are pentru lia o surpriza: o saniuta! de-abia astept s-o vad si s-o potrivesc pe lia-n ea - cind om avea zapada... cristina-i o scumpa - tot ma uit din cind in cind la pozele ei.
irinusha, am citit despre viata voastra si pot sa spun ca va invidiez de tot acuma:). firma voastra, ce fain, asta ar fi tot ce mi-as dori si eu....... sa dea Dumnezeu sa va mearga bine in toate, sa va puteti bucura de fructele muncii voastre - asa o satisfactie mi-ar fi pe plac! BRAVO! si tie, si lui boby! si lui cris, ca va face viata frumoasa
ati fost la salzburg. ce misto. si noi vrem sa-l vizitam, poate chiar in primavara/vara lui 2006 pentru cind planuim o escapada peste ocean.
anculina, sinteti o familie de frumosi! sa traiti!
diana, sper ca ati avut vreme mai buna si-ati putut iesi din casa. draga mea, da, m-a apucat nostalgia de pe cind era lia pui mic-mic, da' bebe 2 inca nu. un pic mai incolo..... daca da Domnul.
lamultiani, oana_mm, pentru acu' doua zile!!
lamultiani bebicilor care implinesc luni: cosmin a lu' albinutza (ea mai venea mai demult la noi la vorba, nu?) si ecaterina a lui loredanagiosan!
mona si lia (24.04.2004)
www.seansimon.com/december2004.htm" target="_blank">DECEMBRIE proaspat www.seansimon.com/november2004.htm" target="_blank">noiembrie site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia
madutza spune:
Hai ca va scriu iar.....
Fi-mea e la tzitzi...incep la 17:42, sa vad cand termin....
Da, am fost la munte si Ana a fost destul de cumintica acasa, cu mama. Duminica seara pana am ajuns a fost mai agitata. Mi-e mi-a fost dor de ea rau de tot, asa ca nici nu am vrut sa ma gandesc la ea, ca ma apucau pandaliile. Aveam cateva poze pe camera si ma mai uitam la ele. Problema e ca este bolnavioara acum. A facut scaune mai moi, cu mucozitati si verzi, iar de ieri face febra. Intai i-am dat numai antitermice, smecta si mancare de regim, dar de azi ii dau si un antibiotic (biseptol) pentru ca nu ii trece febra si am gasit firicele de sange in scaun. Oricum, cred ca o dor si gingiutzele, vai de kuru ei!
Iesitul asta la munte mi-a facut dor de serviciu. Tot vorbeau toti numai de viatza profesionala ca mi s-a facut iar pofta. M-am apucat sa mai citesc in domeniu cate ceva sa fiu la curent si m-am inscris pe un forum de discutii pe tema relatiilor publice in ONG-uri. Asa, sa nu pierd contactul cu realitatea....Vreau sa ma uit si la job-uri care apar in Ploiesti, sa ma duc la inetviuri, asa mai mult sa imi intru in ritm. Deocamdata mai vreau sa stau pana cel putin cand face Ana un an. Om vedea ce o mai fi.
Nally, te inteleg perfect. Sa stii ca si eu incerc din ce in ce mai mult sentimentele astea, chiar dupa iersirea din week-end. Adevarul e ca nu prea m-am distrat, mai mult am stat pe drumuri. Parca vroiai sa pleci la ai tai o perioada, nu?
Mona, super-frumoase pozele si fetitzele!!!!
Lauraa, de Lara nu ne mai spui nimic?
Anculina, insanatosire grabnica! Sunt buni medicii de la Institutul de Reumatologie, am fost si eu acolo. Vorbind de nasit, se pare ca la anul o sa fim nasi de 2 ori. Dupa aia poate vin si finutzii, si eu abia astept. Eu de mos am primit un parfum adus de sotz cand a fost plecat afara intr-o delegatzie. Si de Craciun alt parfum mi-a adus, dar mai scump. Deja mi le-a dat... O sa mai primesc si un telefon, ca mi s-a stricat al meu....Tie ce ti-a aduc? Daca ai mouse si tastatura optica, poate ne scrii mai des
Maria, vad ca ai avut si tu probleme cu puiul si burtica. Mie nu mi-a spus sa nu ii mai dau laptele meu....
Vanesa, foarte frumos ti-a scris Maria, nu mai am comentarii. Imi pare rau ca s-au adunat toate acum si Cata cu raceala lui. Poti sa ii iei Wick Vapour sa ii dai pe piept noaptea, sa vezi ce bine respira, iar pe o batista sa ii pui Karvol si sa i-o pui pa patutz. Nu va mai fi nevoie sa stai langa el...Vezi ca este un set nou de tigai la tefal, Ingenuo, parca se numeste, ii fac si astia reclama. Sunt multe tigai, cu maner atasabil. Te inteleg perfect cu cheltuitul pt. casa, si eu la fel fac.
Irinusha, multa sanatate. Pupici de la zulufata ! Povestea cu Boby o stim, ca ne-ai mai povestit . Mama, dar ai avut ceva job-uri la activ!!!! O sa ma uit acum si pe paginutza voastra.
Diana, merci pentru sfaturile pe care i le-ai dat Mariei !
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR!!!
Am terminat de scris la ora 19:51, si nu v-am luat pe toate la rand, am scris doar ce aveam in mod deosebit!
piatra lunii spune:
Bonsoir!
ANACAMI, faine pozele cu Sebastian, e un scumpel!
MADUTZA, sanatate Anei zulufata!
na, cand m-apucai si io sa scriu, face Ingrid scandal. Toata ziua maraie, si tot nici un dinte nu vad.
Sper sa intru mai incolo, deocamdata uitati aici ceva nostim ce-am primit si io azi :
http://img.tapuz.co.il/forums/8572800.swf
pupici!
danaA spune:
Buna fetele!
Monet multumesc de raspuns. Eu nu i-am dat branza lui Stefa. Am zis ca mai astept sa implineasca 7 luni.
Nally, nu erai tu fata vesela si glumeata de pe acest forum? Felicitari lui Sebi pt "ta-ta". Urmatorul copil o fi baiat.
Madutza, sanatate multa zulufatei!!!
Azi noapte m-am trezit de o gramada de ori. Stefa e de groaza cu dormitul. Atata se foieste si nu mai stiu ce sa-i fac. S-a mai trezit si Andrei ca-i este frica sa doarma singur. L-am adus la noi in pat ca nu mai aveam nervi sa mai stau langa el.
Irinusha, dupa cum vezi si noi avem aceiasi problema a foitului si nu mai stiu ce sa-i fac.
Hai mai fetelor, cum gatiti spanacul la bebeii?
madutza spune:
Am uitat sa va spun ca anul asta vrem sa luam brad natural in ghiveci. Abia astept!
Dana, eu nu i-am dat spanac, ca cica dupa 7-8 luni se da. Acu stii si tu cum e, fiecare dr. cu ale lui. In "mama si copilul" dadea si o explicatie stiintifica, daca vrei ma uit.
Ingrig, haios link-ul!
Multutumim pentru urarile de sanatate!
vanessa ionescu spune:
nu stau prea mult cu voi ca nu am chef sa scriu.
Diana, multumesc pentru sustinere. Intotdeauna am zis ca nimic nu e intamplator in viata si cred ca asta se intampala si cu "gasca" asta a noastra (mai -iunie). Oricum, cred ca vor muta subiectul la zona zoster dupa cum evolueaza.
sunt suparata rau. Cata nu e mai rau dar nici mai bine. Dar si dr a zis ca deabia dupa 48 de ore se vor observa schimbari. Nu are febra dar in rest haraie la fel, si tuseste de ti se rupe sufletul.
in alta ordine de idei, mama refuza operatia si tratament asa ca.... Si se pare ca oricum e foarte avansat..
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://community.webshots.com/user/vanessaionescu
piatra lunii spune:
VANESSA, nu stiu cat crede mama ta in tratamente naturiste, da' chiar daca nu vindeca poate, macar ceva bine tot or face, io am o matusa pe care de la spital au trimis-o acasa ca nu mai au ce sa-i faca (doctorul a fost un mare badaran, dupa cum s-a exprimat, in fine)- cu metastaza la ficat, si la colon fusese operata, si atunci s-a apucat de tratament naturist (de fapt fiica-sa are mare grija de ea). Nu stiu exact ce face si cum ii merge, ca mama mea n-a mai vorbit de mult cu ea (n-are timp, stii cum e cu avocatii, e obosita tot timpul in ultima vreme, ca sa mai dea telefoane- nu sta in acelasi oras ). Dar ideea e ca n-am auzit nimic de rau inca, si a trecut un an de atunci, deci fata de cat ii daduse doctorul ala, e bine.
Altfel, sanatate lui Cata, si tie putere :))
mai, si fata mea zice ma-ma de foarte mult timp, da' io nu cred ca stie ce zice, si tot asa, cand e nemultumita, sau noaptea, cand se trezeste, si o aud in baby alarm, pana ma dumiresc io sa ma duc la ea, ca zice in continuu ma-ma :))
altfel, seara inainte de baie ne distram tare, ne uitam amandoua pe o carticica din asta de panza, stam cu fetele lipite una de alta, intinse pe pat, si io o pup pe obrajori ai apoi ea ma apuca cu manutele si ma pupa (cica, ca sta cu gura mare :)) si tot asa, si ma gadila, si ma mai trage si de par sau de gat sa ma apuce mai bine, si radem, cel putin pe mine ma distreaza tare :))
MONET, noi plecam pe 29, facem craciunul aici, apoi ne ducem direct la parintii sotului, de revelion,in Dk adica, si pe urma stam pana pe 2 cand e botezul celui de-al 2 lea baiat al cumnatei mele (nascut in oct.)
mai, io ma duc pe bicicleta- fac zilnic cate juma de ora dimineata si una seara, dupa ce doarme Ingrid, ca trebe sa mai scap de vreo 5 kg si macar acum cat is singura, ma organizez mai bine :)) si nu de alta, da' sa apuc sa si dorm, ca Ingrid se scoala ca ceasul, la 3.
noapte buna!