Bebelusi de Mai-Iunie 2004 (25)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danaA spune:

Christina, cursurile dureaza in total 3 luni. Depinde in cat timp iti gasesti un club care sa te accepte la voluntariat--ca nu prea se incurca. Daca ai noroc 4-5 luni esti cu atestat. Cerere exista. Eu aveam pozitie permanenta la 3 cluburi, dar sa stii ca primeam multe solicitari pt inlocuit. Nici nu faceam fata la cereri. Iti trebuie un pic de ambitie si sa fii perseverenta. Daca ma ai intrebari iti stau la dispozitie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna,
la multi ani sarbatoritilor!
Monet,ai domnisoara mare!
Maria,sanatate lui Alex.Si eu cred ca trebuie sa-i faci coprocultura.
Noi am primit de la Mos Nicolae fructe,dulciuri (pentru mami)si jucarii.Il asteptam pe Mos Craciun sa ne aduca mai multe;pe lista pe care i-am facut-o am trecut:scaun de masa,carucior sport, hainutze si multe,multe jucarii (vrea tot timpul ceva nou,se plictiseste repede de ele).
M-am gandit ca de zilele acestea sa-i dau , pe langa lapticul de la mine (muls/supt), si un biberon de formula pentru ca nu cred ca al meu il mai satura iar cel formulas este imbogatit cu fier,calciu,etc.Voi ce lapte formula ii dati?Am auzit diverse pareri pro/contra despre Humana,Nan,Milumil,etc...
Voi merge si eu astazi la cumparaturi; printre altele,vreau sa cumpar ornamente pentru bradul de Craciun,dar nu sunt decisa ce anume vreau.Sa-l fac cu o singura culoare (si care..) sau cu mai multe sa fie mai atractiv pentru Sebastian?Poate ma decid la fatza locului.Sper sa nu fie aglomerat;anul trecut a fost teroare, am zis ca nu ma mai duc la cumparaturi in decembrie (ce-i drept a fost mai spre sfarsitul lunii).

Si noi am pus poze noi la 6-7 luni (am ce am cu cele de la baitza,mi s-au parut haioase...)!

Anacami (20.02.1975) si Sebastian Alexandru (26.05.2004)
http://community.webshots.com/user/anacami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Irinush, tartorul a fost Carmen. Ce poveste frumoasa aveti! Daca nu m-ai gasit iata-ma: aici si aici

Anculina, nu ne plictisesti. Ma bucur cand intrati des si scriti mult, am ce citi! Ce camera frumoasa i-ati facut la minunea voastra mica! Fain pat, inteleg de ce ati fost tentati sa o asezati in el!

Monet, Lia ta ii frumusica foc! Si am vazut ca sta singurica in picioare pe spatarul canapelei, oau ce fetita mare ai!

Paloma, tinem pumnii sa ninga la voi sa mergeti cu noua saniuta! Asteptam poze, ca nu stiu cum arata saniutele astea.

Cristina, ce baiat mare ai, mege in 4 labe! De acum incep grijile....

Anacami, eu nu-i dau lapte praf, deci nu te pot ajuta...Ma duc sa ma uit la pozele tale...

Carmen,pe unde umbli? Madutza, cum a fost in excursie, Irinel cum a fost la petrecere?

Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Anacami, faine poze.. Ii dulce Sebi sa-l mananci! Si tu ce bine arati! Ii faceti baita in cada mare?

La multi ani sarbatoritilor de azi: Cosmin Alexandru si Ecaterina Lavinia!

Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Buna fetele!

Ieri n-am avut chef de scris( am vegetat), cu toate ca am citit, asa putin cum ati scris. Iustin a inceput de ieri schema cu D2 injectabil, a fost ft. cuminte, a plans mai mult cand l-am imbracat, decat cand i-a facut injectia.
Azi a luat prima tranta, a cazut din pat...ce m-am speriat! Uite ca s-a intamplat si asta, cu toate ca am zis ca al meu nu va cadea din pat. M-a linistit sotul, eu tremuram precum frunza; cica suncile i-au amortizat caderea.

Diana, 'tartor' zici( chiar daca-i citat)...ce-i drept, eu am sarit cu ideea, si chiar va rog sa mai povestim despre noi. Orice. In felul asta ne cunoastem mai bine si se creeaza o relatie mai calda intre noi. Asa ca, haideti la o sueta!
Diana, tu tii acum vreo dieta? Eu de ieri sunt iar la cura si merge super. O saptamana tin, ca mai mult nu pot.
PS. Mi-au placut povestile voastre de viata.

Monet, frumoase personajele din poze. Pupici Liutei dragi! Cum merge cu dieta?

Irinusha, dragut magazinul. Mai, mai, prin cate locuri ai muncit!

Christina, multumim de urari. Pupici lui Victoras

Am vazut pozele de la petrecerea Anculinei, si pe Sebi la baita. Reusite! De, si modelele au fost la inaltime.

Carmen si Iustin(5 iunie 2004)
Album IUSTIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

sunt chiauna. toata noaptea l-am pazit pe cta sa nu se sufoce. acum doarme de mai bine de 2 ore si suspina dez or in somn si tresare ca si cum ar plange (dar nu plange). nici nu stiu daca e bine ca doarme sau sa ma ingrijorez. teoretic arfi bine ca se reface organismul dar cum el face pleumonie fara febra nu mai stiu cum e bine la el. oricum cand doarme daca nu se misca nu haraie si nu tuseste. cum se misca, cum incepe.
si noi i-am scis lui Mos Craciun de un scaun si un tarc chiar. Si niste tigai de telon, si niste oale de inox (nu stiu dece mi s-a pus pata pe ele ca pana acum nu am vrut, dar am dat mai nou in damblaua oalelor si tigailor). Pana acum aveam un fix cu aparatele electrocasnice. Acum nu prea mai am ce sa vreau ca am luat dint toate (doar sa incep sa le schimb cu alte modele mai noi). Eu am un fix cu aparatele. decat o rochie sau un pantof, mai bine un robotel.
Maine se duce si mama la spital (la militar) s-o vada un chirurg. refuza sub orice forma sa mergem la oncologie si refuza sa faca citostatice. operatia a zis ca o face dar citostatice nici gand. om vedea.

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://community.webshots.com/user/vanessaionescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana c spune:

Buna fetelor!
La multi ani pt toti sarbatoritii de zilele astea!
Fetelor, am citit ca au fost cativa puiuti bolnaviori,Maria,Vanessa pupici pt baietei sa se faca bine.
Eu nu am fost in stare sa mai scriu...ma lupt cu gogoasa sa mai pape san,dar degeaba...m-am cam impacat cu ideea ca nu vrea laptic de la mine,asta este,decat sa aibe o mamica stresata mai bine biberon.
Am vazut ca ati scris cate ceva despre voi asa ca in cateva cuvinte sa va spun si despre mine.Am terminat sectia de Asistenta Sociala la Fac. de Teologie.Am avut promisiuni cu carul dupa terminarea facultatii in ceea ce priveste job-ul,dar din pacate am ramas doar cu promisiunile,asa ca am ajuns in invatamant,unde am predat religie 2 ani.Pe Dan l-am cunoscut in ultimul an de fac,ne-am casatorit in 2003 in iulie iar in octobrie am aflat ca o sa avem un Raresel .
Ma duc sa vad ce ati mai scris si pana mai revin numai bine si un brat de pupicuri pt toate si pt toti puiuti.

Iuliana & Rares (12iunie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Buna...
Nu am scuze ca nu am ai scris... efectiv nu am avut tragere de inima sa mai scriu... s-a acumulat oboseala... nu mai am chef nici de mine.. sunt ca un robotel cu Sebi... paote e si ca se apropie asa de repede saratorile de iarna si eu in perioada asta sunt cam cu capsa pusa... de ce? nici eu nu stiu...asa intru intr-o pasa melancolica si cu greu ies!

La multi ani puilor care au mai adaugat o lunisoara in traista varstei!

Sebi creste mare si deja a inceput sa vorbeasca! a zis si el primul cuvant clar si tare : TA-TA TATA!!!! Asa emotii am avut amandoica s-a nimerit sa fim impreuna in camera cand a inceput el sa strige!!! L-a tinut o ora si de atunci o tine intruna cand nu e bagat in seama sau da sa adoarma !!!!

Tre sa ii dau pireul cu ficatel! Va pupic si sper sa intru si mai tarziu!

www.ana-design.ch/paul/paul.htm" target="_blank">Paul are nevoie de noi!!! Ajutati-l sa mearga din nou!!!

Nally si Sebastian (14.04.2004)
Poze nou-noutze cu Sebastian!!!

Poze...Poze...Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza_ro spune:

buna fetele
si eu pe aici, obo ca de obicei.
asta noapte-all night long disco, dar nu mai zic nimik ca de o luna intreaga, exact de cand am inceput cu solidele, copilashul meu nu mai doarme bine.Daca stiam, il tineam pe lapte inca o luna, dar ma rog pana la urma tot trebuia incept cu diversificarea....Plus ca tot ii apar bubulitze sub barbie si il mananca(caci se scarpina,acum a invatzat sa se scarpine....altfel Dennis e bine, s-a facut un nazdravan inca nu sta in funduletz insa cand il pun pe jos pe covor se da ''dea dura''exact ca un pepene....

Despre mine, ce sa spun am inceput sa intru la idei si dupa ce am citit si mesajul Irinushei ma gandesc sa imi fac nishte analize.Am ajuns piele si os asha rau nu am aratat niciodata...am ajuns la 50 de kg( si am 170cm)....efectiv hainele mele atarna ca pe gard.Doctora lui Dennis a zis ca datorita faptului ca alaptez si ca eu oricum am arderile rapide in organism, toate elementele nutritive se duc la Dennis.Am zis ca daca scad sub 50 incetez alaptatul, caci e mai important sa ma simt bine decat sa cad din picioare.....plus ca simt o permanenta oboseala si cateodata ametzeli(mentionez ca sunt la cura de vitamine si minerale, inclusiv fier de vreo 2 luni)...
asha ca problema mea ca tanjesc sa ma urc pe cantar dimineatza si sa vad ca acul merge in sus, nu in jos, vreau realmente formele mele inapoi.

am vazut ca povestiti despre voi, sa spun si eu 2-3 vorbe.Sunt la a doua casatorie(am fost casatorita in Romania 4 ani, m-am casatorit la 18 ani).La 23 de ani m-am despartit si m-am apucat de facultate(economie).Am facut doar un an caci intre timp l-am cunoscut pe actualul meu sotz Costin.Aici in Suedia(Stockholm) sunt de 3 jumate, si primii 2 ani jumate nu am facut decat sa fac cursuri peste cursuri, sa invatz suedeza si sa imi echivalez studiile din tzara.Am incercat in mod repetat sa obtin loc la Universitatea din Stockohlm, tot la economie dar batalia e mare.Intre timp am ramas insarcinata si a a aparut Dennisucu mic.Tre sa spun ca in tzara am lucrat 5 ani de zile secretara iar aici 2 ani de zile educatoare la gradinitza(deci am fost prezenta in capul muncii tot timpul)...cam asta.
a, am uitat sa spun ca ne-am casatorit anul acesta abia, in feb, eu eram.

va pup!

Gabitza si baietzelul Dennis, 040609

http://community.webshots.com/user/gabitza_ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Hop si eu "fiica ratacitoare" . O sapt. am fost singure, apoi nu am avut Net,apoi timp,tot asa... Incerc sa recuperez,in primul rand urez tuturor sarbatoritilor din zilele astea, LA MULTI ANI !
Cris, Ayumi, Iustin, Adrian Dominic, Adriana Maria, Petru Alexandru, Cosmin Alexandru, Ecaterina Lavinia

Buna ideea cu povestile noastre . A mea nu spectaculoasa.. Sunt de loc din Sibiu. Am terminat fac. de Geografie cu licenta la Babes Bolyay in Cluj. Dupa licenta am venit in Germania la prietenul (acum sotul) meu. Dupa cca. 2 ani de "acomodari si tatonari" ne-am casatorit si in luna urmatoare am ramas . Mai departe stiti ca tot pe aici am fost. Ah, am lucrat pe perioada facultatii la firma Kraft Foods ( Poiana, Silvana, Milka, Jacobs ) in mercantizare. Aici am lucrat f. putin, un fel de colaborator la o firma de transport, (traduceri, delegat la TIB Bucuresti, liant intre firma si clientii romani.) Pt. ca mai am cam 2 ani de stat acasa cu Lara pana va putea merge la gradi, ma cam inspaimanta ideea ca nu stiu ca ce o sa lucrez eu in tara asta....

Mama de Lara Celine

Mergi la inceput