Bebelusi de Mai-Iunie 2004 (25)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Mai, cine a avut ideea sa povestim ceva despre noi ca tot am cautat si nu am gasit tartorul ;) ... hai sa ma bag si eu in seama ... tocmai eu sa lipsesc?! ;)
Deci, eu sunt in G. de la 12 ani (cu ocazia asta imi cer iertare ptr. greseli.... nu dati, dar na, am si eu doar 5 clase acolo ) Am trecut prin toate scolile (alt sistem decat in tara) ptr. ca nu am stiut germana. In 94 am terminat liceul, iar dupa un semestru de asteptare am primit loc la farmacie ('95) (Universitatea din München) - aici nu se da examen de admitere, ci se intra in functie de notele (asta la fac. mai importante ca medicina, dreptul, farmacia, tehnica ... la celelalte depinde mai mult de locuri si de nr. studentilor inscrisi) de la bac ... de fapt notele primite la exemene (4 in total, 3 scrise, 1 oral) si media notelor din clasele 12 si 13. Na, cu ocazia asta vedeti si cum functioneaza sistemul german :) Dar dupa cum v-am mai povestit m-am imbolnavit de colita ulceroasa... eu cred ca de atatia nervi si de stres ... asa ca am renuntat. Dupa o mica pauza de refacere am primit loc la Ingolstadt, la economie ('99)... asa am ajuns noi la tara ;) N-am mai apucat sa-mi caut ceva de lucru ptr. ca am vrut neaparat copil ... daca gaseam ceva sigur ziceam ca nu-i timpul de copil si-l amanam iar ... cum deja o mai facusem. Asa ca l-am conceput si l-am primit pe Cris. Dar sa nu credeti ca nu stiu ce-ai aia munca si cum se castiga banii ... nu, ptr. ca am avut o groaza de jobulete. Ca eleva am facut curat la biroul unde munceste mama, am fost "fata ptr. toate" intr-o agentie de PR si am dat meditatii la colegele de clasa (mate-fizica). Ca studenta am muncit ca jutor intr-o farmacie, am fost secretara si "fata ptr. toate" intr-o agentie de PR, secretara la o adminstratie si agentie imobiliara, vanzatoare intr-o boutique cu moda italieneasca ... ah, am uitat, am muncit si la expozitii, controloare de bilete ...
Ptr. ca Boby tot a visat sa-si fie propriul sef, in septembrie ne-am deschis un magazinel aici in Ingolstadt, in domeniul in care muncise Boby (obiecte de trend, ceasuri si service (baterii, curele de ceas, mici reparatii)) ... el se ocupa de vanzare, eu sunt cu hartoagele si organizarea ... vinerea si sambata, cand vine mama sa stea cu Cris, muncesc si eu cu el, ca cica ii aduc noroc. Inca nu merge asa cum ne dorim, dar suntem la inceput si trebuie sa avem rabdare ..... daca vreti sa va faceti o mica idee, uitati aici: www.watch-in.com
Pe Boby l-am cunoscut la 18 ani, a fost coleg de liceu cu varul meu si facea parte din gasca ... dragoste nebuna cu mii si mii de piedici (distanta, parinti cu griji - ai mei ;) - lipsa de bani ptr. telefoane, scrisori care se pierdeau pe drum, lacrimi de dor, etc.)... insa noi am fost asa de indragostiti ca am rezistat si in 96 ne-am casatorit ... si de atunci suntem nedespartiti :)
Sper ca nu v-am plictisit ... la mine nu putea sa fie o poveste scurta, la cat sunt de vorbareata.....
Va pupic si va doresc o noapte buna ... ma bag si eu langa puiut!

Irinusha & Cris ( 3 Mai 2004 ) - botezat pe 17.10.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

La multi ani Petru Alexandru!

Fetelor, o sa ziceti ca am luat-o razna, dar azi cand am fost la cumparat de pampersi am vazut o saniuta pentru bebelusi si am cumparat-o. E asa de draguta, are spatar si o chestie ca o husa cu blanitza pe interior si cu broderie pe afara. Nu stiu daca o sa poata Cristina sa stea in sanie, dar mi-a placut mult si astept sa ninga sa o incerc. Sper sa ninga de Craciun.

Cristina mea n-a dormit astazi aproape deloc, doar vreo 20 de minute si nici alea deodata ci in reprize de cate 10 minute. Pe la 10 seara am reusit sa o culc si dupa jumatate de ora, iar s-a trezit, a mai stat treaza inca o jumatate de ora si abia dupa aia a adormit din nou. Sper ca pana dimineata sa nu se mai trezeasca.

Cred ca o dor gingiutele pentru ca de cate ori baga cate o jucarie in gura si apasa mai tare pe gingii incepe si plange, dar deocamdata nici un dinte. Cred ca asteapta sa-i creasca si lui Buni dintii si dupa aia ii ies si ei (soacra-mea isi pune saptamana asta o lucrare la dentist).

I-a adus mosul o jucarie, asa ca un pian de care e foarte incantata, apasa pe clape si cu mainile si cu picioarele numai sa cante.

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculina spune:

Pd spune repede te rog unde ai gasit saniuta pt bebe, ca noi tot umblam special pt asta si nu gasim ! Am vazut o gramada, dar ba nu au centura, ba nu e buna pozitia spatarului pt varsta ei, etc...Mersic.
Gata, ma culc... am aparut azi de 3 ori ! Sa nu va plictisesc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

Anculina, din pacate nici saniutza noastra nu are centura, dar m-am gandit ca pot sa o leg eu cumva cu ceva. Am luat-o din Selgros.

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christina spune:

La multi ani! Iustin, Adrian Dominic, Adriana Maria, Petru Alexandru, Cosmin Alexandru, Ecaterina Lavinia. Sa cresteti mari si voinici si sa-i bucurati pe parinti.

De-asemenea La multi ani! Oana_mm. O viata plina de realizari si fericire.

Dana, multumesc mult de raspuns. Incerc si eu in limita timpului disponibil sa fac ceva pentru mine, ssper sa vad ceva rezultate. De ce e nevoie sa poti fi instructor de aerobic?

Anculina, m-am uitat iar la pozele voastre. Porumbita ta e foarte dragalasa. Pupici de la noi. La multi ani sotului... pare tare gustos tortul ala. Si Victor foloseste un jumper dar al nostru arata putin diferit. Intrebare: cum o legi pe maria Caolina in jumper ca daca sare sa nu iasa de-acolo?

Maria, sanatate multa puiutzului si pupici multi de la noi.

Irinusha, si eu dupa ce-am inceput tratamentul pentru tiroida simteam reactia organismului. Aveam impresia ca ma strange ceva de gat, parca nu mai incapea nimic pe-acolo. Dar dupa 2-3 zile a disparut aceasta senzatie.

Noi suntem bine. Am avut un week end foarte linistit si nu prea am mare lucru de povestit. Victor merge in patru labe din ce in ce mai bine si este foarte atras de papucii mei. Cum ma vede cu ei undeva incearca sa ma prinda sa-i 'guste'. Este foarte atras de computer si mai ales de butonul de start, de cartile din biblioteca etc. Miercuri mergem si noi la pediatru dar se pare ca nu vom face inca vaccinul de la 6 luni ca intai trebuie sa-i faca nu stiu ce consult general... vaccinul abia in ianuarie dupa sarbatori. Noroc c-am sunat eu sa fac programare pentru ianuarie ca altfel habar n-aveam ca nu-i face vaccinul acum.

Cam atat deocamdata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

a pus sean poze noi! poftiti de priviti

mona si lia (24.04.2004)

www.seansimon.com/december2004.htm" target="_blank">poze DECEMBRIE www.seansimon.com/november2004.htm" target="_blank">noiembrie
site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

la multi ani cu sanatate, alex!

mona si lia (24.04.2004)

www.seansimon.com/december2004.htm" target="_blank">poze DECEMBRIE www.seansimon.com/november2004.htm" target="_blank">noiembrie
site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaA spune:

Salutare la toata lumea!!

Monet, nu se deschide link-ul ala cu decembrie.

Christina, trebuie facut un curs teoretic Fitness Knoledge pe urma eu am dat un examen cerut de BCRPA--asociatia de fitness din BC. Un curs practic, 10 ore de voluntariat si trebuie sa vina cineva atestat sa-ti evalueze ora. Atat.Si pasiune pt ceea ce faci.
In ce domeniu vrea sotul tau sa faca doctoratul?

Irinel, cum a fost la petrecere?

Fetele am si eu o intrebare; cum dati spanacul la bebeii? Cum il preparati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaA spune:

Mona, vad ca intre timp ai modificat ceva ca acum se deschide. ca de obicei--o incantare sa te uiti la pozele cu Lia. Cine-i fetita cu bluzita mov/ E tare frumusica. Are Lia niste ochi....Sa va traiasca papusica!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christina spune:

Dana, deci cat timp ia sa iti iei atestatul? exista cerere pentru instructori de aerobic? Sotul meu si-a inceput doctoratul aici, la Carleton U. dar nu mai are bursa... de obicei se ofera pentru 3 ani si n-a terminat inca si vrea sa continue undeva unde i se ofera si bani. Isi face doctoratul in Communications.

Mona, nici eu nu pot deschide pozele.

Mergi la inceput