Bebelusi de Mai-Iunie 2004 (25)
Raspunsuri - Pagina 10
vanessa ionescu spune:
Grate, revista mami e si pe net. daca dai cu ro in coada poti citi revista (SAU O PARTE DIN EA).
iar cd-ul meu de la revista este stricat. era lipit de carcasa de carton si nu merg toate melodiile.
cARMEN, DESPRE ACELASI LUCRU VORBEAM SI EU DAR LA MINE NU A TINUT.
fetelor, nu am vrut sa tip. am apasat din greseala tasta de litere mari si mi-e lene sa refac textul.
In legatura cu cd-urile pt copii sunt altele atat de frumoase in afar de cutiutele muzicale si mai sunt cutiutele magice, mai sunt grupuri de copii de ex Bim Bam care sunt minunate. am luat o caseta (eu am casetofon in masina si deobicei cand plec cu copii cu masina mea le pun muzica lor) cu muzica de craciun cantata de Bim Bam si e superba. o ascult si cand sunt singura fara cei mici.
Monet esti mai batrana pe aici doar daca ai implinit 36 ca daca nu, eu mai am trei luni pana sa-i implinesc si poate sunt mai mare. daca nu te ajung iute iute din urma.
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://community.webshots.com/user/vanessaionescu
pd spune:
La multi ani Ingrid Maria, Lara Celine, Bianca, Sara, Andrea-Alessia!
Monet, in legatura cu fructul pasiunii, am gasit niste borcanele cu papa de bebei si scria pe ele ca au piersica si fructul pasiunii. Si eu habar n-aveam ce e ala. Multumesc de raspuns.
Cristina mea n-a mai avut astazi febra, deci ieri a fost de la vaccin.
Nu prea vrea sa pape carne, dar in rest mananca bine.
Cu toate ca nu prea eram de acord cu borcanelele am inceput sa-i dau din alea cu fructe ca altfel fructe nu vrea.
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297
danaA spune:
La multi ani!!, Lara, Bianca, Ingrid, Sara si Andreea!!!!!
Sa cresteti mari si frumoase!!!!mama, ce de sarbatorite avem!!!!
Monet, lapte de capra am gasit la Save-on foods. Nu stiu daca voi aveti magazinul cu pricina, dar au o gama foarte variata si laptele l-am gasit la produse organice. O sa cobor salteluta la cea mai jos treapta, dar pana atunci stau cu grilajul ridicat. Ufff, ce bine de tine ca ai mamica in preajma. Distractie placuta!!!!!
Carmen, imi tot propun sa ma duc la chinez herbalist sa-mi prescrie niste ceaiuri, dar crezi ca apuc?? Oricum deocamdata sunt mai bine. Sarumana pt grija.Ce mai face Iustin?
Diana, eu am program de aerobic, in sensul ca am in jur de 20 de exercitii pe care le pun cap la cap si iese ca un fel de dans. Eu nu stiu cum e acum aerobicul in Romania, dar pe vremea mea sigur nu era cum e aici. aici iti trebuie muzica speciala cu un anumit nurar de beats si exercitiile au fiecare o denumire si se pun toate cap la cap. Pt abdomen nu am facut inca. Aaa, era sa uit la cat mai multe luni pe DC!!!!!!Daca te intereseaza pt o anumita grupa de muschi, iti mai spun ce fac eu la ora.
Ieri am facut prima ora de aerobic dupa un an. De fapt au fost numai 45 de minute. I-am trimis pe baieti la plimbare, mi-am pus muzica si m-am batait. Oricum mi-am dat seama ce mult imi lipsesc orele si mi-e dor sa ma intorc la serviciu.
Va las ca plange printul.
Anculina spune:
'Neata, fetele, iubitele !
Sa ma bag si eu in seama putin... Revista Mami - nu ratez nici un numar, dar cateodata o dau rau in bara, nimic interesant...Si pagini cu reclame mult prea multe ... CD -ul meu merge, dar nu-mi place. Am altele mult mai reusite.
Se apropie sarbatorile, de-abia astept...
Noi am ratat vaccinul de 6 luni pt ca am fost racite si suntem si in continuare...
Cam atat acum, ca sunt cam adormita...
Va pup pe toate si toti bb-ii !
mephala30 spune:
Buna dimineata!
Iustin a terminat schema pt. rahitism, ieri a facut ultima injectie. Pe saptamana viitoare speram sa faca si vaccinul de la 6 luni. Momentan, a racit putin, febra nu face, doar tuseste "flegmatic" si nasucul e putin infundat. N-are nimic la plamani, asa ca nu ma ingrijorez prea tare.
Ieri a baut pt. prima oara suc de portocala cu canita.
Voi cum dati sucul de portocala? Simplu sau amestecat cu putina apa, sa-i mai scada din aciditate?
Grate, tu ii dai si cereale? Mie medicul mi-a spus sa nu-i dau deloc cereale, sau alte chestii fainoase, ca si-asa e prea gras. Tie ti-au fost recomandate?
Un week-end cat mai placut!
Carmen siIustin(5.06.2004)
Album Iustin
madutza spune:
Buna dragele mele mamici cu BB-ici (si nu numai),
LA MULTI ANI SARBATORITILOR: DENNIS (9.12), LARA, BIANCA, INGRID, SARA si ANDREEA (10.12), ANDREI SI MARA(11.12)!!!
LA MULTI ANI OANA_MM!!! (scuze ca nu am fost pe faza)
Noi suntem bine. Tot cufurita e, ieri am incercat sa ii bag mar copt si imediat a facut spre verde. Asa ca tot pilaf si branzica ii dau....
In rest nu am noutati!
Va pup!
Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003
DianaR spune:
Buna dimineata fetelor. Aseara n-am mai scris ca abia la 10 mi s-a culcat copilul, si pana am calcat mancat spalat, insirat rufe s-a facut 12, asa ca am aruncat un ochi sa vad ce ati mai scris si m-am culcat, dar tare ma manca in c.. sa va scriu...
Azi am dormit pana la 9 asa ca sunt iarasi fresh, chiar daca s-a trezit de 4 ori azinoapte. Mai, v-am auzit pe voi cu borcanase si am zis sa-i iau si eu de piersica si fructul pasiunii ca tot mar si para m-am saturat eu, darmite el. Credeti ca vrea? Doua trei lingurite in cea mai mare scarba, parca mi-ar face mie o favoare ca mananca si atat. In schimb ieri mi-a mancat 200 g de piure cu manzat, mama ce-i mai place carnea de manzat, asa in doua ture, dar oricum sunt super multumita. Fructe, ioc.
V-am auzit cu revista Mami si am luat-o si eu, CD-ul merge, e dragutel, mai ales ca nu mai aveam muzica ptr copii, dar revista nu prea am avut ce alege din ea.
Am fost ieri cu tati la plimbare toti trei prin centru, si ce mi-a mai placut... Eu nu prea am ajuns prin centru ptr. ca masina o foloseste Vasile, el merge in fiecare dupamasa la spital la contravizita si eu sa ma pun pe excursii prea lungi nu aveam curaj, ptr. ca matul meu manca tot la 2-3 ore si nu ma impac cu alaptatul in public... Acum ca Vasile e in concediu cred c-o sa mergem cat mai des, poate prindem si seara cand se aprind luminitele...
Vanessa, bine ar fi sa ne dam seama de boala si de stadiu doar dupa analize... Dar ai intuit tu bine ca altfel la ce ar mai folosi biopsiile... Cel mai frecvent ca modificari apar VSH-ul crescut si un grad de anemie, iar in rest totul beton. Oricum nici modificarile astea minime nu sunt obligatorii. Acum, depinde de localizare, daca este cancer hepatic, bineinteles ca probele hepatice vor fi modificate, si in stadiile finale analizele se pot modifica functie de organul atins de metastaze. Sper sa o convinga unchiul chirurg sa se opereze... Ce bine ca se simte Cata mai bine! pupici lui Cata si Andu...
Carmen, pupici pe bucutele lui Iustin... Eu propun sa facem schimb de kilograme la bebei, poate se mai echilibreaza situatia, ce zici ? Las, ca nu-i mare lucru si raceala asta, lui Vladutz i-a trecut fara antibiotice (asta iar mai lipsi lui Iustin inca o tura de antibiotice ) ii curg mucisorii cateva zile si tuseste o tara si gata. Eu i-am dat paracetamol, dar mai ales seara, si l-am desfundat cu pompita si ser fiziologic. Ser efedrinat i-am pus o data si mi s-a parut ca-l agita si am renuntat, de la Baby balsam a facut alergie ...
Gabitza, daca te-ai saturat de sistemul de sanatate din Suedia, hai aici sa vezi cum ti se face lehamite si greata dupa 5 minute...
Mona, bune trebuie sa fi fost rosiile cu branza, mi-ai facut o pofta... Succes la petrecere si sa NU fiti cuminti, nebunaticilor...
Grate, nu te grabi cu dintisorii. Cred ca singura care suge si i-au iesit dintisorii e Lara-Celine a lui Laura si o cam chinuie pa mamica ei... Nici la noi nu pare ca i-ar iesi dintii prea curand, balim la greu, dar dintisori, nema. Ei nu-i nimic, ma musca si fara, da-mai cand o avea dintisori. Chiar ca nu as fi zis din poze ca Patric e asa voinic, chiar vroiam sa te intreb odata daca nu ai gresit cumva unitatile de masura.
Paloma, ce bine ca i-a trecut febra. La mine faza cu borcanasele nu a prins. De, am copil care o scuteste pe mama de cheltuieli !
Dana, spune de exercitii numai daca nu ti-e prea greu. Sincer, nu ma prea trage inima sa ma apuc de nebuna sa ma batai pe muzica in casa, la sala de aerobic e altceva, face toata lumea, mai te stimuleaza instructorul.. Poate ma apuc de alergat pe mal. Tot nu mi-ai spus daca Stefan accepta cerealele si cu altceva decat lapte de capra. Hai, spune-mi te rog ca poate il pacalesc si eu sa mance pe slabanogul meu...
Anculina, sanatate puiutului.
Madutza, trebuie sa-i treaca diareea cat de curand. Sa nu care cumva sa opresti alaptatul!
No, hai ca inchei, ca iar am scris un roman. V-am pupat, sambata placuta!
Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 6 luni
alina33 spune:
DanaA chiar asa, daca nu ti-i greu spune-ne si noua ceva exercitii pentru abdomen,altceva decit abdominale ca tare-i greu cu ele!Si mi-e mi-a ramas si burtica si abdomenul mare.Nu stiu cum se face da seara ma apuca sa maninc piine cu unt si ceapa taiata marunt si vegeta....mmmmmm.Si apoi frec pe dinti sa scap de miros....Ziua n-am probleme cu mincatul, da seara nu pot dormi daca nu maninc.
Monet pe Dragos il pun mai intii in scaunel sa manince dupa care il mai las acolo vreo ora sa se joace.Iti dai seama ca apoi deabia asteapta sa se miste si sta vreo ora jumate in bobomobil.E rupt de oboseala cind vine ora de culcare.Daacum cind se miriie ca nu vrea sa doarma se ridica la mrginea patutului si nu mai vrea sa se asaeze.Asa ca e mai mult chinul pina adoarme.Azi noapte vroia sa se ridice prin somn.Era cu ochii inchisi si cu minutele pe marginea patului.Greeeuuuu.
Aseara l-am luat cu noi cind am mers dupa lapte sa se aeriseasca.Am crezut ca va fi rupt de oboseala.El dupa laptic adoarme imediat.Aseara parca bause redbull.Pina la 10.30 n-a adormit si tot asa cu chin sa il facem sa stea jos in patut.
Am tinut si eu dieta de 4 zile.NImik nu s-a miscat .E batut in cuie cintarul ala la 67.Si pina la 57.........
Drept urmare azi vreau sa fac ceva prajitura.
Sanatate la toti bebicii!
Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos
piatra lunii spune:
Buna, fetele.
multumim de urari, la multi ani si sanatate tuturor celorlalti sarbatoriti!
mai, ce-i ala bobomobil?
si inca ceva: fetele carora v-a venit ciclul, v-a venit regulat si in luna urmatoare? (aceeasi data?)
mai, ce vaccin tot faceti voi la 6 luni in Ro?
Mai, si in Dk isi dau seama dupa nu's ce procente din sange, cum e cu cancerul, adica tu poti sa te simti bine chiar, si sa vezi numai din procentul ala din sange ca ceva e in neregula, da' nu stiu exact ce si cum. Ceva de genul ca daca e sub 36, e bine, daca e peste, nu mai e bine, si procentele alea (sau nr ala) cresc chiar repede,de ex azi poate fi 25 si la controlul urmator 100 (dar poate ca asta se vede la cei care au avut o data si s-au operat, ca asa stiu pe cineva).
voi ii scoateti afara cand e ceata? Ca citisem pe undeva ca n-ar fi asa indicat. De fapt nici mie nu-mi place, asa ca poate nici bebeilor.
Gata, nu mai am voie de la stapanire :)) (mica si galagioasa) sa stau pe net :))
va pup!