Bebelusi de oct-noi-dec 2003 (43)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Ver@ multumim de urari.
Azi vine docorul la noi, nu stim ce este da ne-a luat si mai tare...

Adriana mamica lui www.earpower.com/bebe" target="_blank">Codrin(19 aprilie 2002) si a www.earpower.com/bebe/olguta" target="_blank">Olgutei(6 decembrie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

MARKUS!
PATRICK!
ALVARO!
MARIA CRISTINA!

Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi si sa ii faceti mandri pe parinti.

Poze cu MATEI
Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai182003 spune:

Alvaro Daniel!!!
Markus Andreas!!!
Patrick!!!
Maria Cristina!!!

Ver@, da mey, face figuri netu' asta idiot. Da las ca-mi bag prin cablu si scap de-o grija!
Azi e foarte frig in Bucuresti! Azi dimineata au cazut niste fulgi rahitici, mai mult ca o bruma. In schimb ger la greu.
Ieri am tras o sperietura cu Adrian. Ii dadeam tocanita pasata(ii place foarte mult) si la ultimile lingurite a tras o ragaitura si a varsat toata mancarea din stomacel. Mai, da m-am speriat ca se inroshise la fata si am zis ca se ineaca! Nu a patit nimic dar oricum m-am speriat. Nu i-am mai dat sa manance dupa aceea si peste o ora i-am dat un iaurtel ca e mai racoritor.
Da, e clar ii ies maselele pt ca are gingia umflata si musca tot ce prinde. Daca ii dau o jucaie de dinti o freaca de gingie, deci cred ca-i ies.
Ileana, si Adrian mai doarme in fund in special la masa.
la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

La Multi Ani Alvaro!
La Multi Ani Patrick!

Sa va traiasca, sa fie sanatosi si sa va bucurati de minunile voastre fetelor.

'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'

www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> Botez

Primele luni
Album2
Scumpetel

Iubi si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Am venit si noi acum o ora de la plimbare. Am inghetat bine, ca e un ger de crapa tot!!!
Mama, ce ni s-a intamplat in drum spre casa de m-am speriat si mi s-a facut cald deodata. Noi mergeam pe trotuar si brusc langa noi se ciocnesc doua masini, una dintre ele s-a rasturnat si cealalta a intrat in alta parcata! Bey la 3-4 m de noi, de am crezut ca fac infarct!!!!Lucruri de genul asta am vazut numai in filme. In masina rasturnata erau si doi copii, din fericire si nu stiu cum nu li s-a intamplat nimic, parca nu erau raniti. Eu la momentul respectiv am ramas fara cuvinte, ma intreba lume ce s-a intamplat, si eu mmmmmmm! Sper sa nu visez urat noaptea!
Acum prichindelul meu doarme si eu ma relaxez!!

Sarbatori Fericite!
alina si Alex(22.11.2003)
poze cu Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandrap spune:

La multi ani! Alvaro Daniel

La multi ani! Markus Andreas

La multi ani! Patrik

La multi ani! Maria Cristina

Ileana , tare faza cu dormitul in fundic.
la Luca.

Eu am inceput cam de o luna sa o spal pe Sandra pe dinti.Nu to timpul are rabdare, dar cit de cit reusesc.

Isabella drum bun! Si noi folosim tot Pampers, iauturi Danonino, sau
crema de iaurt de la Milli.

Adriana, am vazut pozele.Niste scumpi amandoi.Multa sanatate!

Ciuf am vazut si pozele tale.Vad ca ai cine sa-l duca pe Cezar la plimbare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davidutza spune:

BUNA!

LA MULTI ANI Alvaro Daniel ,Patrick ,Maria-Cristina,Markus Andreas.

Sa fiti sanatosi,cuminti si sa aveti noroc in viata!
Pupici!

Mariana si DAVID(11.10.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allya spune:

Fetelor va multumesc tare mult. Sunteti tare dragute.

Mai felicitari pt olita Alvarica si Luca! eu nici macar nu am incercat nimic cu Alex, caci in primul rand face un kk moale tot timpul, cred ca de la iaurt, ca ii dau zilnic, de fapt asa face el de multa vreme si e cam imprevizibil, face de obicei dupa ce mananca. Asa ca nu cred sa reusim dar o sa incercam si noi acu ca ne-ati stimulat voi!

LA MULTI ANI! la toti bebelusii care isi serbeaza ziua astazi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

La multi ani, Alvaro Daniel!!!
La multi ani, Markus Andreas!!!
La multi ani, Patrick!!!
La multi ani, Maria Cristina!!!
La multi ani, Stefan!
La multi ani, Tudor! (Nu am intrat ieri asa ca le urez celor doi din urma cu o mica intarziere)
Dragilor va doresc tot binele din lume, sa cresteti niste copii ascultatori ( si nazdravani pentru baietei), sanatosi si cu mukte jucarii in jurul vostru.
Alina, vai de tine prin ce ai trecut ieri. E groaznic. O sa tragi si niste vise, ca sigur chestia te va marca.
Ana, am mare ajutor cu draq de Cezar. Ca ma scoate din sarite. Sapt. trecuta mi-a fugit din casa, sapt. asta a facut kk in casa si lista ar putea continua. Eu zic ca nici nu-l mai iubesc, dar il tin pentru Luca, ca se inteleg nemaipomenit.
Ileana, a fost super faza cu dormitul in fund. Parca mi-l imaginez pe Luca. Era super sa imortalizezi momentul.
Eu am zis ca ar trebui sa-mi leg aparatul foto de mine ca sa pot sa prind toate ispravile plodului.
Ven, imi pare tare rau de tine cu durerile tale. Eu m-am chinuit mult timp cu o discopatie lombara, pe care inca o am, si care am mia tratat-o dupa urechea mea cu cate doua pastilute de Prednison de ma lasa spatele in pace asa pentru vreo sase luni. Asta a fost motivul pentru care am si amanat sa am copii, ca mi-era teama sa nu ma apuce niste crize din alea, fiind insarcinata. Ai grija de tine!
Prenumele meu este Valeria.
Fetelor, Luca ma surprinde cu memoria lui.
Acum vreo doua luni, in family room aveam un suport cu 7 brate pe care se puneau lumanari. Eh, el era lipit de acel suport. Imi lua lumanarile si-si facea amprente dentare, ce sa mai, am zis ca-l desfiintez, numai ca l-am strans si l-am pus intr-un colt, iar lumanarile langa TV. Ieri seara, se duce si-mi ia fiecare lumanare si mi-o pune pe suport. Am ramas paf, isi amintea de acum doua luni unde ar fi fost locul lumanarilor.
Aseara, in camera noastra, tot zgarma intr-un vas de flori, aruncandu-mi pamantul pe carpeta. Ii spun nu si nu, mai fetelor, parca are urechile inchise, nu intelege nimic. In fine, uita, pleaca de acolo, se ia cu altceva. Peste ceva timp, se duce iar la vasul cu pricina, eu din varful patului, tricotand, ii zic nu si nu, iar el ce credeti ca face: ia pamantul de jos si mi-l pune in vas. Am ramas masca.
L-am invatat sa dea salut sau noroc, cum s-o zice.
Imi este de un mare ajutor. Ieri umbla prin camera cu fierul de calcat, il mai punea si pe masa, imitand calcatul.
La noi saptamana asta a fost foarte cald. Zile de primavara. Super de stat afara cu Monstruletul. Vreau sa profit de caldurica si sa ma apuc cu tata sa intindem instalatiile de Craciun pe exteriorul casei.
Ah, mai nou m-am apucat sa-mi refinisez niste scaune. Erau zgariate si nu mi-au placut culoarea lor. Imi refinisasem masa, care fusese un maro inchis, zgariata si asta la greu, ca doar o luasem de la un second hand cand am venit noi aici, si am zis sa refinisez si scaunele sa le fac in ton cu masa. Mi-au iesit foarte bine. Mi-am descoperit talentul: tamplarita.
Cand o sa termin treaba, voi face poze sa-mi vedeti casuta la care am muncit atata. Nu e grozava, nu e mare, dar tot ce am facut in ea este cu mana mea muncit.
Ma mai duc cu mama la cumparaturi sa incep sa strang cadouri pentru cei de acasa. Parca vad ca vor pleca ai mei cu gentile la maxim. Dar mie imi este tare drag sa fac cadouri, chiar daca unii le-ar considera fleacuri, important este ca eu le dau din suflet si ca ma gandesc la ei.
Dragele, v-am pupat, un week end placut tuturor si sa auzim numai de bine,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com.user.ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zeeva spune:

Buna sa va fie inima mamici si bebici,

La multi ani sarbatoritilor din ultima saptamana, sa fiti sanatosi, frumosi si voiosi!!

Am venit sa vad ce mai spuneti. Dincolo de problemele, inerente de altfel, pe care le avem toate din belsug, descopar cu bucurie ca piticii nostri sunt bine. Felicitari noilor dintosi si mergaciosi.
Noi avem aceleasi nopti albe. De fapt, mai mult gri. Maia doarme prost, si in consecinta noi toti dupa ea. Nu stiu daca e de la dinti Ileana, caci m-ai intrebat de asta, habar nu am ce are. Sper din suflet sa treaca faza asta. In rest, nu-mi ramane timp de prea mare
lucru. Nu am finalizat aranjatul in casa. Adica totul e o.k. si functional insa mai am de lucru la detalii. Initial, apelasem la o decoratoare ca sa fac draperiile si perdelele de la parter. Voiam sa aleg niste materiale pe care nu le-am gasit in magazin. Insa preturile cerute de tipa sunt nesimtit de mari. Voia peste 6000 de dolari pentru draperii si galerii la...trei geamuri. Am crezut c-o iau la palme. In magazine poti gasi draperii faine, cu 150 de dolari iei ceva de buna calitate la un geam. Asa ca fara decoratori si, implicit, mai convenabil.
sanatate la mari si mici,
Z.

Mergi la inceput