Bebelusi de oct-noi-dec 2003 (43)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Si pe mine ma intereseaza subiectul cu laptele/ceaiul la culcare. Si Matei adoarme in exact acelasi mod, adica bea un bibe de lapte, apoi jumate de bibe de ceai. Evident ca nu il scol din somn ca sa il spal pe dinti. Eu ma gandesc ca fiind asa mici, nu cred (sper) sa nu fie foarte daunator, ma gandesc ca poate in jumate de an o sa adoarma si fara biberoane si atunci o sa putem sa ii spalam pe dintzishori. Pe de alta pate, ma gandesc ca noi in mod sigur nu am fost spalati pe dinti pana pe la 2 ani, si eu, cel putin, am o dantura foarte buna, dar ma spal de 2 ori pe zi. Cred ca, oricum, conteaza mai mult ce faci cu dintii definitivi, nu cu cei de lapte. Asa ca probabil o sa fie mult mai important sa ii invatam sa se spele pe dinti cand or fi un pic mai marisori. Deocamdata eu nu prea vad sa am de ales ... daca vreau sa se culce seara .
Acu mai bag si eu un ochi pe forum, ca am internet la birou , si e tare bine, in pauza de pranz ma delectez intotdeauna. Traiasca seful si internetul .

Poze cu MATEI
Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandrap spune:

Ileana ti-am mai raspuns o data la subiectul cu ecoflorina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

si MULTA MULTA SANATATE!

Duminica venim si noi in RO... De abea asteptam si speram sa gasim si noi un pic de zapada... Vreau sa va urez de pe acum Sarbatori Fericite si un An Nou plin de realizari... tot ce va doriti sa vi se implineasca... Noi ne intoarcem pe 3 Ian....

Cineva ma intreba cum ma simt... Cum imi este cu burtica + bebelus... In primul rand multumesc lui D-zeu ma simt excelent, n-am avut si n-am nici o simptoma specifica... Uneori chiar uit ca sunt pt. ca orice ar fi tb. sa ma protejez... Yael doarme cu mine cam 2 ore dupa amiaza, deci sunt si odihnita (chiar daca nu am stari de oboseala...).

Yael e si ea cumintica (bine, are si ea momentele, starile ei...)... Mai nou nu mai vrea biberon... Asa ca eu n-as avea nici o scuza sa n-o spal pe dinti, insa... n-am facuto pana acum (la cei 8 dinti ai ei). Voi cum faceti? Folositi periuta mica pt. copii? Sau cu 'degetel' (parca asa am inteles, e un fel de 'carpulita' care se pune pe deget si se freaca dintisorii!? Si cu ce pasta de dinti ii spalati...

Noi n-am invatato pe Yael cu ceai... Doar apa.. Bea apa la greu, din paharel special (cu 'tzusht' -sau cum sa-i zic, care daca-l intorci, nu cade apa din el..), sau mai are si paharel cu pai.. Stie sa bea cu paiul, la fel si din pahar.. Insa sta cam mult si prefer sa-i dau 'paharutele' ei.

Uite ca incet-incet ma intind si eu la vorba... Sper sa mai pun niste poze pana plecam, o sa va anunt eu...

Vroiam sa va rog daca puteti sa-mi spuneti niste firme, ce fel de iaurt e mai bun, carne, mezeluri, 'pampersi', etc., ca sa stiu si eu ce sa cumpar de acolo...

Sper sa revin curand, cu poze!!! Eu mereu ma uit la pozele voastre... Va citesc.. Nu pierd nici un rand! Imi sunteti foarte dragi!

Cu drag,
Isabella (19 sapt.) &Yael (1 anisor!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ver@ spune:

La vaccin a plans,dar i-am luat o masinutza cu noi si i-a atras atentzia.Acasa a dormit 12-13 si 18-20 apoi nani de noapte la 23:00 si s-a trezit dimineatza la 9:00.Il durea piciorul si dupa repaus chiar schiopata si il apuca plansul de cate ori ii punem compresa rece pe picior.Dar azi si-a revenit.Nu a m-ai fcut temp.

Referitor la nici ai mei nu m-au spalat pe dintzi de mica,foarte tarziu am deprins obiceiul,dar am noroc ca e sanatoasa dantura, ca altfel...Sper sa ma mosteneasca fimiu.

Nu e nici o problema ca nu-i spalatzi pe dintzi la culcare Ceaiul face el "traba" asta.Mai ales ca nu e dulce .
Intradevar nu prea conteaza dintzii de lapte,dar sa nu ne culcam pe o ureche.Daca e predispus la carii...A venit la cabinet o fetitza de 3 anisori cu dantura la pamant.a trbuit sa-i umble pe canal,sa-l curetze de infectie, sa ii puna o pasta care sa-i sterilizeze dintzisorul si a fost teribil de greu.Uite asa se sperie oamenii de dentist.De mici raman cu "amintiri".Deci, ca sa nu ajungem asa tre' sa avem grija la ce le le dam de mancare.Ma refer cand or fi mai maricei.Adica mai putzine dulciuri(ca se lipesc de dinte si ataca smaltzul),cat m-ai multe fructe si lichide.Si macar o data in zi-spalat pe dintzi.Acum la 1 anisor si mai rar daca nu coopereaza,dar m-ai pe la 2-3 ani zilnic.

Somn usor

VERA si VLADUTZ(1 anisor)
http://community.webshots.com/user/vgv_vera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

LA MULTI ANI ALVARO DANIEL!!!!
LA MULTI ANI MARKUS ANDREAS!!!!
LA MULTI ANI PATRICK!!!!!!!!!
LA MULTI ANI MARIA CRISTINA!!!!!

Sarbatori Fericite!
alina si Alex(22.11.2003)
poze cu Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Ana, merci.

Nu pot sa scriu, ca am maimutza langa mine.

Nu vroiam decat sa va zic ca azi noapte m-am dus la el in camera sa vad cat e de cald si ce credeti???? Luca dormea IN FUND!!!!! Cred ca-i somnambul.

Yael, noi folosim Pampers, iaurt Danonino sau Danone cu fructe, mezeluri nu prea, cremwursti cate o data, dar nu iau doar de la o firma, ce gasesc...

Pupi

pentru Alvaro, Markus, Patrick si Maria!!!!!!

Ileana, lui Luca(2 octombrie 2003)

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ver@ spune:

In fund?Ce am m-ai ras.Si ce a-i facut?L-ai intins?S-a trezit?

Am scapat relativ usor de vaccin,gata nu a m-ai facut temp.Acum oftez pt. cel de la 1 an si 3 luni.
Voi le da-tzi calciu la ai vostri?Va rog lamuritzi-ma.

Yael,sarbatori fericite si tie si fam. tale.Si Vladutz papa iaurt danone,mazeluri nici noi nu prea...,dar daca...campofrio(au crenwursti pt. copii).Pampersi de la firma Pampers.
Ce bine ca a renuntzat la biberon.Si bea cu paiul...bravo.
Sa ai grija de bb2

VERA si VLADUTZ(1 anisor)
http://community.webshots.com/user/vgv_vera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Tocmai am scris un mesaj si s-a inchis calculatorul.
O iau de la capat !LA MULTI ANI ALVARO, MARKUS, PATRICK SI MARIA !
Sa cresteti mari si frumosi. petrecere frumoasa la toata lumea!Vreau sa va zic ca duduia papa de pe jos. Orice (comestibile sau nu) si oriunde.
Nisipul in parc si covoarele de acasa.....autoservire.
In rest suntem bine, azi e ultima zi de regim si nu sunt deloc multumita, o sa ma apuc si de gimnastica, desi sunt cam lenesa la capitolul asta.
Bb e f bine, nazdravana si dulce. A inceput sa arate cu degetelul si sa vorbeasca f mult. Zice acum si nani. Se piaptana toata ziua si pe ea si pe papusele.
Daca o intrebi unde e tati, intinde degetelul si zice alli (acolo in sp).
O sa mergem azi sa facem poze cu Mosul. Nu cred ca o sa fie incantata, dar sa vedem....poate ii piaptana barba. Trebuie sa ma prezint la datorie, sefa ma cheama
Va pupacim pe toti si extra pupici pt sarbatoriti Alexandra si Isabelitahttp://community.webshots.com/user/isabel_23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

LA MULTI ANI MARKUS!!!
LA MULTI ANI ALVARO!!!
LA MULTI ANI PATRICK!!!
LA MULTI ANI MARIA-CRISTINA!!!

petrecere frumoasa tuturor copilasilor si parintilor!!!

multumim pentru urari fetelor carora n-am apucat sa le multumesc ieri!!! sunteti niste dulci!!!

yael, si noi folosim tot pampers la capitolul scutece, danone, danonino la capitolul iaurturi, mezeluri (pentru voi mai mult) caroly sau campofrio (nu-mi mai amintesc acum altele...) branzica almette daca vrei sa-i dai micutei pe paine, cascavaluri hochland...

noi nu ne spalam pe dintisori inca pentru ca nu avem decat trei dintisori si jumatate, dar cred ca o sa incepem cu tifon pe deget. si apoi vom cumpara periuta micuta si vom trece treptat la ea.

pupici!

Andreea & Tudor (9 dec. 2003)
noi cu poze noi :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Buna!
Yael, drum bun spre Romania!!!
Noi folosim Libero(pampers) si mancam tot ce se poate de la Danone.
Incerc si eu sa-l spal pe dintisori, dar e cam greu, nu prea vrea sa deschida gura. Eu si dintii ii verific doar cand rade!
Acum vreo 2 luni in urma si Alex baga tot ce se putea in gura de pe jos, ma despera pur si simplu, si nu stiu cum s-a potolit dintr-o data, acum pot sa-l duc linistita si la pietricele si la nisip.
Ileana , in fund dormea????Cred ca era tare obosit de nu i-a pasat cum a adormit!!!
S-a facut si la noi frig frig!!!Asteptam zapada cu nerabdare!!!

Sarbatori Fericite!
alina si Alex(22.11.2003)
poze cu Alex

Mergi la inceput