Bebelusi de oct-noi-dec 2003 (43)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

La multi ani Tudor si Stefan Cristian!!! Mara si marmena sa va traisca flacaii si sa va aduca numai si numai bucurii!!!Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003) http://community.webshots.com/user/vikinga109

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Eu sunt ZOMBI
Alvaro toata noaptea a stat pur si simplu TREAZ cu ochi pe pereti

La multi ani Tudor si Stefan Cristian

Ca sa fiu sigura ca maine dragul de Markus si dragul Patrick au urarea mea si bineinteles a lui Alvaro le dorim 1 anisor plin de bucuri si un calduros la multi ani si sa fie ascultatori de parinti.
La multi ani

Va multumim de urari pe forum dragelor

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37862" target="_blank">A trecut 1 ANISOR
Bolnavic dar sunt voinic
Sarbatori fericite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandrap spune:

La multi ani! Tudor

La multi ani! Stefan Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

LA MULTI ANI TUDOR si STEFAN CRISTIAN
Sa cresteti mari, sanatosi , frumosi si fericiti ! Eu sunt in continuare suupppeeerrr racita si e tare neplacut. Lesinata de foame si racita
Am slabit in final fff putin cu regimul asta, dar...macarn am slabit ceva.
Mai am o zi (si deloc entuziasm !)
Isa e bine, sper sa nu raceasca si ea ca nu vreau sa repetam istoria de la botez (40 temperatura...).
Va pup acum, ma intorc la treburile zilnice
Alexandra si papusica Isabel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davidutza spune:

BUNA!

STEFAN CRISTIAN
TUDOR
Sa cresteti mari,sa fiti sanatosi si cuminti!

Mai fetelor din pacate nu prea am timp sa scriu des dar de citit va citesc.
Mi s-a parut interesanta ideea de a spune ce profesii avem sau cu ce ne ocupam.Am citit cu mare interes si placere povestile voastre si fiecare este interesanta si frumoasa.
Am o floricica pentru toate fetele care sunt departe de tara, si un pupic pentru a va mai trece putin dorul de cei dragi.

Referitor la mine,am facut facultatea de Stiinte Economice din Craiova,sectia Contabilitate.In anul 4 de facultate(ian.2002) m-am angajat la o firma destul de mare din Craiova ca economista,unde sunt angajata si in prezent.Dupa ce am terminat facultatea in oct.2002 m-am casatorit.La exact un an in oct.2003 l-am nascut pe DAVID.De citeva luni m-am intors la munca iar David sta cu soacra-mea si cu maica-mea.Sotul meu s-a angajat de citeva luni la aceeasi firma cu mine dar ca administrator retea si mai are in paralel o mica afacere cu calculatoare.Stam singuri iar programul nostru zilnic este:de la 9-18 la firma,la ora 18 mergem la DAVID ori la parintii mei ori la socrii depinde de zi si stam pina pe la ora 21-22 cind franti de obosela ajungem acasa.Simbata lucram pina la ora 14,apoi il luam pe DAVID la noi si il ducem duminica seara.

In rest la discutiile voastre despre mofturi la maincare DAVID dupa ce i-am dat cam acum 2 luni 10 zile vit C,a inceput sa manince cam tot ce ii dadeam foarte bine dar de vreo saptamina a inceput cu mofturi,bea cu placere doar suc de portocala facut la storcator si bineinteles lapte simplu sau cu cereale, la restul felurilor cu mari insistente maninca dar foarte putin.
Referitor la spalatul pe dinti,David are doar 6 dinti,4 sus si 2 jos,iar acum i-au mai spart gingia 2 jos.Cu periuta de dinti s-a imprietenit,dupa ce maninca i-o dam si se joaca cu ea,o baga in gurita si misca caputul imitindu-ne dar doar atat.

Va pupam!
Mariana si DAVID(11.10.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ver@ spune:

Din pacate nu merge netul,iar scriu pe notepad ca sa nu
pierd timpul,dar din pacate nu am citit decat despre cum
ma intrebatzi de spalatul pe dintzisori.Nu stiu daca
va functiona si la voi,dar iata cum stau lucrurile cu
Vladutz:pe la 8 luni,nasica i-a facut cadou o periutza
de dintzi cu care el s-a jucat (rontzait) pana s-a plictisit
Acum o luna eram la baie si ma spalam pe dintzi cand a
intrat mama cu Vladutz.A fost asa de impresionat si dornic
sa imi i-a periutza din mana,astfel incat i-am adus-o pe a
lui.A bagat-o in guritza si ma imita in felul lui,eu ii
aratam cum se face si de atunci nu m-ai poate de dragul ei.
Il las sa se joace dar intre timp il ajut sa periem bine
cei 8 incisivi,deocamdata.Si rade cu o pofta cand ma vede
pe mine cum ma spal pe dintzi...
Incercati si voi sa ii face-ti curiosi si e imposibil sa
nu incerce si ei.Cumparati o periutza atragatoare (noi
folosim ORAL-B) si spalati-va voi pe dintzi,apoi ii aratatzi
cu periutza lui cum se face si poate vrea sa incerce si el.
Va zic cu periutza lui ca nu cumva sa o vrea pe a voastra
Sau tati se spala pe dintzi si mami e pregatita cu periutza
copil. si i-o da cand il vede pe tati cum se spala.
Eu cred ca va da rezultate,m-ai ales ca o va rontzai de
placere.
Si daca nu vrea si nu vrea atunci NU dulciurilor care se
"lipesc" de dintzi si acizii ataca smaltzul si se formeaza
caria.Un copil mic e f. greu de tratat,nu prea intzelege
despre ce e vorba la stomatolog.O curatzare a dintzilor
se face si cu fructe (mar...) care curatza cat de cat resturile
de pe dinte.

Vladutz e marait de la vaccin,ii tzin compresa cu apa
rece.Sper sa nu faca temp. cu toate ca a urcat putzin.
am intrebat-o pe dr. daca sa ii dau calciu si a zis ca
nu daca mananca lactate.Voi ce spune-ti?
A invatza azi sa zica "opa"(adica opa-sha) si "mamai"(mamaie)

Felicitari pt.Alvaro, ce mai,e baiat mare,trebuia sa faca
si la olitza.De lene nu l-am m-ai pus pe Vladutz la olitza
si acum nici vorba sa vrea sa se aseze pe ea.Ce mamica puturoasa.
Dar verisoara lui (1 an si 1 luna) e "prietena cu olitza de
pe la 8 luni.Face si pipi si kk. Are mamica perseverenta.

Revin

VERA si VLADUTZ(1 anisor)
http://community.webshots.com/user/vgv_vera

Mergi la inceput

"LA MULTI ANI TUDOR!!!"

"LA MULTI ANI STEFAN!!!"

Sa va traiasca copilasii,multa sanatate si succes in viatza.

Mergi la inceput

Gata am reusit sa va citesc.Pt. toata lumea

Lorelai se pare ca suntem singurele carora nu le merge netul

Allya,prin ce a trebuit sa trece-ti,dar a meritat

Alinkav,ma bucur ca Alex sta la "citit".Am incercat si eu cu Vladutz dar fara succes.O sa m-ai incerc.La "aici" Vladutz spune "aisi" sau "isi".E asa scump.

Adriana,am vazut si eu pozele cu scumpii tai copilasi.Ce frumos sa fie 2,nu?E si bataie de cap,dar merita.Tocmai am pus si eu cateva poze de la motz,in care si Vladutz a stins lumanarea.Dar acum e maestru la stins lumanarea.Felicitari pt. facutul la olitza.Are exemplu bun...
Insanatosire grabnica,ca vin sarbatorile si tare rau e sa fi racit tocmai acum.

Carmenpt. Matei,sa se faca repede bine.

Ciuf,tot respectul pt. tine.
Si Vladutz il iubeste la nebunie pe tatal meu.El ii spune(dupa cum am m-ai spus) "tatai".

Ileana,mey da baiat istet are mama si tata tzinand cont cat de repede a invatzat sa faca la olitza. pt. Luca.
Cum "merge" cu bb 2??
Cu zapada m-ai avem de asteptat pana de Craciun.Nici la Buc nu e
zapada.

Vikinga,la faza cu sotzu.Auzi tu,sa-l barfesti?

Andreea,acum mi-am dat seama ca MARA03 este viit. ta fetitza.Sa dea D-zeu sa vi se implineasca dorintza.

Super mami,multa sanatate.Gata cu regimul?

Davidutza bravo pt

Vladutz a fost tare marait dupa vaccin,la 00:30 i-am bagat un supozitor ca facuse temp.Sper sa nu se repete si la noapte.Acum e vesel.Scaunule sunt cam moi dar cred ca e de la vaccin,nu?
In rest "vorbeste" toata ziulica pe limba lui.

"LA MULTI ANI!!!"

MARKUS ANDREAS

ALVARO DANIEL

PATRICK

MARIA CRISTINA

pt. cine am omis

Mergi la inceput

De teama sa nu pice netu' am urat "la multi ani" pt. sarbatoritii de maine,dar in graba mea am uitat de Ven.

Ven,chiar acum ai probleme.Sper sa de-a rezultate masajul din tot sufletul,ca rau e sa te doara ceva.
Sa va traiasca Markus,sa fie sanatos si voios,cu o viatza plina de realizari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Ori sunt io tampita, ori lu' fi-miu ii ies alte masele... Sta cu mana in gura toata ziua, dar n-are bale... Azi noapte s-a trezit de 4 ori intr-o ora jumate, dar apoi a dormit ok... E clar ca sufera de ceva, dar nu-mi dau seama daca sunt maselele sau altceva. Uneori am senzatia ca-l doare o ureche, alteori ca il doare burtica. Nu stiu ce sa-i fac... La pranz a dormit o ora pe toata ziua, si in ora aia s-a trezit o data in urlete. Asta e... Consider ca m-am odihnit suficient.

Anca, ce afacere aveti?

Adriana, insnatosire grabnica va doresc la toti!

Mara, ce frumos ai povestit. Io abia astept sa mai trec o data prin miracolul unei nasteri si prin perioada minunata cat am fost gravida...

Elena, ies masele la haiduc, poate de aia sta treaz. Luca asa facea, ne jucam noaptea. sau a avut si el insomnie pt prima oara in viata lui.

Ver@, sper ca nu ati avut reactii urate la vaccin. Cu periatul pe dinti asa facem si noi... Io am o alta problema, si cred ca nu sunt singura. Seara bea bibe de lapte, apoi ceai neindulcit (mai nou) sau apa si adoarme. Deci nu mai apuc sa-l spal pe dinti? cat de daunatoare sunt ceaiurile pr dantura lui? Ca sigur raman picaturi in gurita si sta cu ele pana le inghite, ca de, e deja dus in lumea viselor...

Azi am ratat olitza, ca a avut program de kk anapoda... Am luat in final Ecoflorina, dar am o nelamurire (am postat si la parintii intreaba): ce cantitate ii dau? Medic pediatru nu am disponibil, ca a noastra are ceva probleme de sanantate si nu imi permit s-o deranjez, iar cealalta dr de la circa nu imi inspira incredere, si nu prea am chef sa ma iau dupa ea... Poate ma ajutati voi sa-mi spuneti cat ati dat la pui...

Ileana, lui Luca(2 octombrie 2003)

pozele noastre

Mergi la inceput