Bebelusi de oct-noi-dec 2003 (43)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Bey, care aveti zapada prin oras, trimite-ti-mi si mie la Buzau, ca am inebunit asteptand sa ninga. Chiar sufar ca n-am prins picior de zapada la noi. Iubesc iarna, mai ales zapada.

Ileana, lui Luca(2 octombrie 2003)

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Aoleu, Ileana, vino atunci in Quebec si o sa te saturi de zapada . Eu m-am saturat deja si iarna nici nu a inceput bine.
Eu, din contra, iubesc vara si caldura, am si zis ca de la anul o sa incepem sa ne gandim la Vancouver, ca e mai cald si e la ocean. Nu e ca Florida ... dar e oricum mult mai cald ca in Qc.
O inteleg pe Mariana ca a fugit in Florida iarna asta, si eu as fi facut la fel daca as fi putut. In alt an poate ...
Eu nu are rost sa ma mai plang ca mi-e dor de ai mei, si de tara, ca noi suntem bobocei rau si suntem inca in perioada de acomodare. Si da, e greu la inceput, de multe ori zic ca daca ar fi sa mai plec inca o data nu as mai pleca ... dar sa vedem, poate peste un an sau doi o sa spun ca e casa mea Canada. Sper ... oricum, acasa o sa fie intodeauna Romania, cu amintirile ei.
Matei nu stiu ce sa zic, nu pare mai bine cu urechile, adica plange cand aude muzica mai tare, se tine cu mainile de urechi. Sper sa ii treaca totusi cat mai repede.
Si daca veni vorba despre meserii, eu am terminat Dreptul la Timisoara si am fost jurist 2 ani. Apoi am plecat ... si aici daca vreau sa ma gandesc sa profesez trebuie sa mai fac inca o data facultatea. O sa ma mai gandesc la asta .. deocamdata fac secretariat.
Va mai povestesc maine, ca acuma am program de joaca, cu Matei .

Poze cu MATEI
Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

LA MULTI ANI STEFAN CRISTIAN!!!!!!!!
LA MULTI ANI TUDOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sarbatori Fericite!
alina si Alex(22.11.2003)
poze cu Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca tanasica spune:

La 18 ani am terminat liceul si am dat la Medicina veterinara...am intrat...parintii mei cand au aflat (ei au crezut ca am dat la medicina umana) m-au anuntat ca ei nu ma tin in facultate...am facut un calcul scurt ca nu rezist sa fac facultatea asta si sa ma si intretin si am dat toamna la drept la particular...am intrat si m-am angajat in secunda doi...
Am lucrat pe rand ca organizator spectacole la teatrul din Ploiesti, apoi ca secretara la o federatie de sindicate, apoi ca sef contabilitate la o firma si ca referent juridic la aceeasi firma...
In 2000 m-am angajat ca sef cab.parlamentar si am ramas acolo pana am ramas gravida...
Intre timp mi-am deschis si o mica afacere...pe care am de gand sa o dezvolt ...

http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai182003 spune:

Va multumesc fetelor! Asa am fost de mica-cu calutii. Oriunde ma duceam(la tara) daca cineva avea un cal nu mai scapa de mine. Si cum eu lupt pana la capat am mare pana in panzele albe si m-am inscris la clubul sportiv al armatei(da inca este al armatei)Steaua(de calarie).
Ileana,Doamne ajuta sa-ti faci casuta, dupa mine e mult mai bine la casa decat la bloc, nu te deranjeaza nimeni.
Nici in Bucuresti nu e zapada, chiar acum nu e nici un nor pe cer si bate soarele da e foarte frig! Si eu abia astept sa vina zapada sa-l vad pe Adrian cum reactioneaza.
Ieri s-a trezit la 1 noaptea cum n-a mai facut de mult timp! Si s-a trezit plangand saracutul. Of ce mila mi-era de el, cum suspina. Cred ca-i ies maselutele ca are gingia umflata si saliveaza. Pai nu rateaza ocazie sa umple scaunul de la calculator cu bale.
Va si mai vorbim!

Mergi la inceput

Stefan Cristian
Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Multumim de aprecieri celor care au vazut pozele
Noi acum suntem toti bolnavi, si sotu si eu si copii... offf... stam si bolim fiecare in coltu lui... MAi rau e de Olguta ca atarna dupa mine...
Nu-stiu ce e, o viroza urata cu tuse si muci, cu arsura pe gat ...
Sanatate copilasilor si la multi ani celor care fac anisorul acum

Adriana mamica lui www.earpower.com/bebe" target="_blank">Codrin(19 aprilie 2002) si a www.earpower.com/bebe/olguta" target="_blank">Olgutei(6 decembrie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

LA MULTI ANI TUDOR!
Sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate, noroc in viata, bucurii la tot pasul si sa fii fericit alaturi de parintii tai!
Si o surioara roscata si frumoasa, pe care s-o cheme Mara! Asta cat mai repede!

si pentru Stefan la implinirea unui anisor! Si pupici la Carmena!

Venera, mama lui Markus (10 dec.2003)
si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

...sunt ametita de durere, oboseala si nesomn...nu am mai dormit de mai bine de 24 de ore si ce e mai greu abia acum urmeaza...ma plimb aproape in transa dintr-un capat in altul al salii si-l strang TAAARE de mana pe ion. acum suntem singuri, doctorul si moasa au plecat jos in cabinet la consultatii...ma uit la ceas de la o contractie la alta: "peste 10 minute vine alta. offfff!" ion ma incurajeaza si-mi spune sa respir adanc. e bine ca e langa mine!!!...deodata simt ceva cald ca mi se prelinga pe picioare. ma uit in jos si vad siroiul de lichid incolor! ion fuge repede jos: "i s-au rupt membraneleee!!!" moasa vine repede, repede..."urca-te pe masa" zice. pentru a suta oara fac manevra asta... "e bine, de acum mai e puitn. contractiile vor fi din ce in ce mai puternice si te vei dilata mai repede. intr-o ora nasti!!!"...ii asculta inimioara lui tudor si face semn cu pixul pe burtica, in dreptul ei. ma uit sa vad... e bine ma gandesc, a mai coborat cativa centimetri...am fost foarte cuminte pe toata perioada travaliului dar am pus o intrebare obsesiv: "cat mai dureaza???"...si n-a mai durat mult...

cam asta se intampla exact acum un an la ora asta!!! am scris toata mini-povestioara plangand. nu ma asteptam sa fiu atat de emotionata si sa retraiesc cu atat intensitat fiecare clipa de acum un an. E SUPERB CEEA CE TRAIESC ACUM!!!!!!

ileana, alina, lorelai, adriana, venera, va multumesc pentru urari!!! de la tudor!!!

LA MULTI ANI STEFAN!!!

Andreea & Tudor (9 dec. 2003)
noi cu poze noi :)

Mergi la inceput

Foarte frumos Andreea, !
Parca retraiesc si eu momentul nasterii. Si eu l-am avut pe sotz langa mine. Defapt a fost si mama si o prietena de-a mea-ce mai o gashk intreaga!

Mergi la inceput