Bebelusi de oct-noi-dec 2003 (43)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Cand l-am gasit dormind in fund l-am intins pe perna si nu s-a trezit, deci dormea profund.

Avem poze noi in album!!!!! (Multumesc Danei_Ene, a fost dragutza si le-a scanat, si apoi le-a pus pe net, sa ne vedeti odorii.)

Intru sa povestesc mai tarziu. Pupi

Ileana, lui Luca(2 octombrie 2003)

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

alina, bine ca n-ati patit nimic!!!! si copilasii din masina! asta da spaima pe capul tau!

ileana, am vazut pozele! e tare dulce si grasunel luca al tau! i-am vazut si dintosii poznasi care nu-l lasa sa doarma noaptea. smecher copilas, ce mai!!!

Andreea & Tudor (9 dec. 2003)
noi cu poze noi :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Ileana, super poze in piscina!!!!!!!1Vreauuuuuuuuuuu si euuuuuuuuuuu!!!!!!!!

Sarbatori Fericite!
alina si Alex(22.11.2003)
poze cu Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ver@ spune:

Ileana,maaaama ce motz mare a avut Luca.Si tocmai cand ma pregateam sa zic in gandul meu cat par are,l-am vazut tuns dupa motz.Dar ce schimbare!Cum a reactionat cand l-ai aratat la oglinda?
Auzi,da' parca ai baiat de 3 ani asa de bine si relaxat sta in piscina.L-ai nascut in apa?
In sfarsit ai primit pozele de la motz,nu?Eu nu stiu ce a ales.
Chiar,cum pot vedea postarile de la inceputul capitolului cu bb-ii de oct-nov-dec?Am incercat sa dau in urma,dar ma blochez pe la cap. 35 parca.

Ciuf,asa mama asa baiat.Tu harnica,da ce harnica,Luca tare istetz.Asa face si Vladutz.Numai ca noi nu avem ghivece cu flori la indemana.Cand vede rufe pe calorifer le ia si mi le aduce.Daca nu sunt uscate el tot le ia.Aaaa si daca vede ceva nelalocul lui il ia si mi-l da.Eu deschid usa la dulap,el o inchide,ca de,tre' sa stea inchisa si tot asa...

Alina,mai dar ce nenorocire s-a intamplat si asa de aproape de voi.Bine ca nu a-ti patzit nimic.Cred ca ai tras o sperietura...

VERA si VLADUTZ(1 anisor)
http://community.webshots.com/user/vgv_vera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpintilie spune:

Salut fetelor!

Am intrat doar sa spun:
pentru Stefan Cristian, Tudor,Alvaro Daniel, Markus Andreas , Patrick,Maria-Cristina si (in avans) Tudor(Vilma)!!!!! Sa cresteti mari si sanatosi, sa aveti o viata plina de succese!

Ileana, am vazut in sfarsit si pozele mult asteptate. Sa-si traiasca odorul, ca tare e scump! Si e asa de bine dezvoltat. Categoric pare mai mare decat e. Imi place tare mult cum te-ai tuns.

Gata, asta a fost mesajul meu pe fuga scris. Ieri curatenie generala( de aia cu scos covoare, spalat ferestre, perdele, tras mobile de la loc ), azi cumparaturi, maine gatit pana imi sar capacele.

Va pup!

Mergi la inceput

Bonsoir!

Nuuuu, nu sunt astea pozele pe care le asteptam. Alea-s altele si muuulte, da' n-au ajuns la mine. Aste-a facute de noi, si mi le-a scanat prietena Dana, ca io nici la un scanner nu mai ajungeam. Saru' mana de complimente.

Alina, zi nasoala ai avut... Bine ca nu ati patit nimic voi...

Ver@, zau ca nu l-am facut in apa. Prima luna jumate din viata lui a urlat la baie de ne stia tot cartierul. Apoi si-a dat seama ce mishto e in apa si cu greu il mai scoteam din apa. Toate pozele cu piscina sunt facute la bunica la tara, pe 20 august. Era cald si bine, si am pus apa in piscina sa se mai incalzeasca la soare. Si intr-un moment de neatentie din partea noastra s-a bagat imbracat si incaltat in apa. Figura s-a repetat la mare, in septembrie. Era un frig de-l tineam imbracat cu treningul pe plaja si el hop in primul val care i-a iesit in cale. Iar in piscinele de oameni mari parca a fost la el acasa, asa de tare iubeste apa...

Nu a avut nici o reactie dupa ce s-a vazut tuns. Chiar azi citeam ca abia pe la 18 luni incep sa constientizeze ca ei sunt aia din oglinda. Acum cred ca e un bebe oarecare.

Ciuf, pupici la harnicutul tau. Nici cu al meu nu-mi e rusine, azi a maturat toata ziua cu o matura cu coada lunga. Ce bine ca te ajuta la treaba... Spor la tamplarie si la shopping.

Zeeva, super scumpe draperiile alea, zau. Iei jucarii la copii de banii aia de faceti gradinita, nu?

pozele noastre

Mergi la inceput

Ciuf, frumos prenume ai!!!!Imi place foarte mult!!!

Sarbatori Fericite!
poze cu Alex

Mergi la inceput

Da, Ciuf, foarte frumos prenume ai!!!

Bey, ce ma fac eu cu fi-miu care urla de 3 nopti si nu stiu de ce? parca il doare burta, parca viseaza urat, chiar am avut senzatia ca-l doare o ureche, dar m-am inselat... E ciudat ca se trezeste de 4-5 ori in 2 ore si apoi doarme bustean. sau poate vreun colt se canin, masea, cu toate ca par ca au iesit de tot? habar n-am...

pozele noastre

Mergi la inceput

LA MULTI ANI TUDOR!!!!!!!!!

Sarbatori Fericite!
poze cu Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Ciuf, daca vrei poti sa trimiti bestia la Isabel. Oricum am hotarat sa aduca iepurasul unul si la noi
Eu nu pot sa vad pozele voastre.
Ileana mama ce mare s-a facut baiatul vostru !!!! E un frumos si un dintos
Hai ca revin, au venit niste prieteni la noi.
Nu cred ca or sa stea mult, cand or sa vada cum stranut. Va pupacim, Alexandra si papusica Isabelitahttp://community.webshots.com/user/isabel_23

Mergi la inceput