Bebelusi de oct-noi-dec 2003 (43)
Raspunsuri - Pagina 13
ver@ spune:
Tocmai eu care nu am nimic de comentat despre Vladutz am patzit-o azi.Nici bine nu s-a trezit ca a cazut din pat (patul mare).Dar ce cazatura Eu ma schimbam de zi si el hop in cap de si-a rosit fruntea si si-a julit nasul.Mor de ciuda ca nu am fost atenta.Ma durea sufletul de durerea lui si cred ca s-a speriat.Noroc ca l-am potolit repede.Offff
"LA MULTI ANI TUDOR al VILMEI!!!"
multa sanatate si sa cresti mare si frumos,sa ai o viatza minunata!
Ileana,de ce crezi ca nu se recunoaste in oglinda?Eu zic ca da.Cel putzin Vladutz se recunoaste.TEST:daca ii pui ceva pe nasuc si il pui in oglinda,iar el duce mana pe nasuc nu in oglinda,inseamna ca se recunoaste.
Week-end placut!!!
VERA si VLADUTZ(1 anisor)
http://community.webshots.com/user/vgv_vera
adameasca spune:
Ver@, n-am zis ca nu vad nimic in oglinda, ci ca nu asociaza chipul de acolo cu propria persoana. Cel putin asa scria in articolul pe care l-am citit eu. Doar dupa 18 luni cica asociaza persoana lor cu imaginea din oglinda. daca se stramba ei, isi dau seama ca se vede acelasi lucru si-n oglinda si-si dau seama ca e o imagine a lor.
Ileana, lui Luca(2 octombrie 2003)
pozele noastre
ver@ spune:
Ileana,am inteles ce ai spus,dar eu ziceam ca,cred ca se recunosc de pe acum pe ei,nu?Eu am citit faza cu testarea (ce am scris m-ai sus) care mi s-a parut adevarata.
VERA si VLADUTZ(1 anisor)
http://community.webshots.com/user/vgv_vera
vikinga spune:
La multi ani Tudor al Vilmei!!!Si vrem mai multe amanunte de la motzatzii de ieri! haideti ziceti aici cum au fost petrecerile, ce au ales de pe tava, asteptam si poze!Am vazut multe poze astazi Ciuf, Alinka, Adameasca, Vera, Mara, Dpinitile, am vazut si pozele noi. Frumosi toti ce mai! Parca v-as cunoaste de o viata, ma bucur impreuna cu voi cind vad pozele de la petrecere, baita, cite un tort frumos, un bb in piscina, mamici mirese frumoase, ce mai e un deliciu!!Sunt la cura de 3 zile, dar una urita.. Cum n-am tinut in viata mea. 2 zile salata 2 zile iaurt. Si atit timp de 10 zile si apoi o pauza de alte 10 zile cind se maninca asa un fel de Monti si iar 10 zile de lapte/ salata pin ce ajungi la greutatea dorita.E prima oara cind tin asa regim fortat dar pur si simplu sapt trecuta am avut repetite pt spectacol, cu costumele alea cu buricul gol si m-am atacat sa vad ca mi-s cea mai grasa, si adica chiar se vede, e vizibila diferenta! Mama ei de viata tre sa pot si eu! Spectacolul e pe 16dec or sa fie mai mult de 500 de oameni, poate chiar 600 si ceva. Aldo e foarte bine, face progrese uimitoare, chiar ca virsta de un e deosebita! Doar ca la fel ii este frica sa mearga singurel. E un scump si jumate, acum se joaca cu tati pe aici si fac un scanadal monstruCiuf esti mare gospodina mai! Nu stai o clipa! De asta nu ai avut tu nevoie de diete!Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003) http://community.webshots.com/user/vikinga109
mara03 spune:
buna seara fetelor!
LA MULTI ANI TUDOR DE VILMA!!! sa cresti mare si voinic si sa ai o viata plina de impliniri!
vikinga, succes la slabit, si iti tine pumnii la spectacol. dar mai e putin pana atunci... pentru aldo.
noi am avut azi o tura de invitati si mai avem si maine o tura! deci la noi petrecerea nu s-a incheiat! vom povesti si vom pune poze maine seara. la noi nu e obiceiul cu motul si deci nu ne-am conformat.
va pupicim dulce pe toti!
Andreea & Tudor (9 dec. 2003)
noi cu poze noi :)
adameasca spune:
Vikinga, zau mama daca esti intreaga la minte. No offence, dar cum naiba sa mananci atatea zile doar iaurt si salata? De care salata? Verde? Aoleu, mie mi-e foame de pe acum. dar tin pumnii sa poti sa tii dieta asta si sa dai jos aripioarele.
Mara, distractie placuta in continuare!!!!
pozele noastre
paula2003 spune:
Si fetita mea
13.12.2003
paula2003 & alexandra
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alexa13tinta/
dpintilie spune:
Salut fetelor!
Inca o data pentru Tudor(Vilma). Sa-ti fie viata plina de bucurii!!
Mara(eu iti spun asa ca imi place enorm numele asta,bun nume pentru surioara lui Tudor ), bine ca nu ai asteptat dupa raspunsul meu la Joculetz ca abia acum am intrat pe net.Mama mia ce de vizitatori Cum rezisti?
Dupa vreo 9 ore de bucatarie+ mancare la Andrei+ baie Andrei + suflat in fund Andrei am terminat si eu pregatirile pentru maine. Ma dor calcaiele de moooooor. Da sunt foarte multumita de rezultate. Ma rog, tortul nu l-am facut eu si prajitura o aduce mama .
Vikinga, mult spor la slabit.Bravo tie, ai ambitie, nu gluma. Imi place regimul ala, nu stiu insa daca sa ma incumet dupa sarbatori la asa ceva. Hmmm, mi-ai dat subiect de gandire
Vera, imi pare rau de cazatura. Daca te consoleaza cu ceva, tu suferi cu siguranta mai mult decat el. Vladutz deja a uitat.
Pare logica chestia aia cu pusul ceva pe nas la printisori. Dar cred ca conditia este sa nu fie ceva pe care sa il simta, ca daca simte chestia de pe nas isi duce mana la nas si fara sa se vada de fapt in oglinda. O sa testez treaba asta, sa vad ce iese.
Ileana,cum adoarme Luca. Stai langa el si il atingi cumva? Doarme cu suzeta? Andrei asa adoarme(sau ma rog, DOAR ASA adoarme), eu il tin de mana(sau el pe mine, ca si daca imi retrag mana,ma cauta si ma prinde inapoi). Ce ma bucura la noi e ca totusi doarme toata noaptea la el in pat( dar nu il laud ca stiu eu ce sa intampla cand imi laud odorul).
Oricum ,ideea e ca daca se trezeste in timpul noptii si conditiile de somn cu care a adormit s-au schimbat, fac taraboi.La noi asa e...
Alina, urata tare experienta ta...Eu sunt genul extrem de impresionabil, sper ca tu sa treci cat mai repede peste asta.
Ma gandesc sa ne cumparam o mocheta peste gresie, pe bune, sunt disperata. Andrei nu umbla inca perfect asa ca mai cade destul de mult. Si mai da si cu capul. Trebuie sa gasesc o solutie ca altfel o iau razna.
Altfel suntem bine, cu mancarea merge mai cu prosteli, mai cu o atitudine hotarata din partea mea. Uneori am senzatia ca nu vrea sa manance de atata joaca.
Intelege foarte multe lucruri si stie unele chestii pe care nu i le-am spus de mult timp. De ex. avem un ceas in bucatarie. I l-am aratat mai demult si nu l-am mai intrebat de ceva vreme unde e ceasul. Azi l-am intrebat si s-a intors rapid spre el.
Cam atat de pe la noi, maine ne vin musafirii asa ca probabil nu o sa intru decat seara.
Aaa, sa nu uit. Spor la vot si Doamne ajuta! .
adameasca spune:
Dana, Luca adoarme la el in pat de regula, cam de 3 saptamani. Exceptie a facut ieri si azi o data, ca nu a fost chip sa-l culc singur, doar la mami in brate, cu un zambet fericit pe fata. Suzeta nu mai are de cand avea o luna jumate, dar bea ceai si stau langa el si-i cant, zic o rugaciune, etc. Procedeul dureaza cam 30 de min si io stau cocosata peste patutz. Ma dispera cu adormitul asta. oare cand o adormi si el singurel la el in camera?????
Am uitat sa va zic: de 3 nopti urla ca apucatul, mai tare ma supara ca ziua doarme maxim o ora jumate cu o repriza de urlete la mijlocul perioadei de somn... Clar sufera de ceva si nu-mi dau seama de ce... iar masele? Urmatoarele ar trebui sa iasa pe la 2 ani....
Si am avut azi o mare surpriza: i-am dat bors de peste la pranz si l-a halit pe nerasuflate. fara jucarii, fara mofturi, fara nimic...
pozele noastre