Bebelusi de oct-noi-dec 2003 (43)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

beyyy, pot sa ma dau cu capul de pereti!!!! am uitat un sarbatorit de maine:

LA MULTI ANI ANDREI!!!!

eu n-am facut multa mancare! majoritatea chestiilor gatite (chiftelute, salate...) le-am comandat! si tortul la fel! deci nu m-am chinuit prea tare, dar tot a fost greu ca tati nu e acasa!

inca odata imi cer scuze danei si lui andrei!!! petrecere frumoasa maine!

Andreea & Tudor (9 dec. 2003)
noi cu poze noi :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Da, si eu urez lui Andrei la multi ani, santate si parinti cuminti. Uitam, ca-s doar cu un neuron obosit. Ma scuzati.

Ileana, lui Luca(2 octombrie 2003)

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

quote:
Originally posted by paula2003

Si fetita mea
13.12.2003

paula2003 & alexandra
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alexa13tinta/

cred ca fetele care o sa treaca la urmatorul capitol de subiect o sa modifice listuta. trimite un pm lui veve sau vilma sau oricare moderatoare si ele o vor pune si pe scumpa ta pe listuta!
mai zi-ne ceva depre voi, despre micuta voastra! cum va pregatiti de petrecere???

Andreea & Tudor (9 dec. 2003)
noi cu poze noi :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpintilie spune:

Multumesc mult de urari. Pai de ce va cereti voi scuze, mai? Ca doar numa maine e ziua banditului .

Mara, nu m-am ambalat eu cu foarte multe feluri de mancare, dar mi-am pierdut timpul cu ornatul aperitivelor. Nu-sh ce m-a apucat, zau asa. Dar m-am apucat si am facut tot felul de fetze zambitoare pe ouale umplute, flori si alte modele pe celelalte aperitive. M-am tzacanit rau cu alte cuvinte. Maine o sa le fac o poza dupa ce le pun frumos pe masa, sa vedeti cu ce mi-am pierdut vremea.

Ileana, pai asta poate fi cauza, faptul ca el adoarme cu tine langa el, aveti un intreg ritual, iar cand se trezeste noaptea tu nu mai esti acolo, nu mai canta nimeni (din cate stiu un ciclu de somn are intre 1 h- 1 1/2 h)
La noi eu sunt convinsa ca asta e(ca si noi avem meciuri de genul asta). Se trezeste ca nu are suzeta in gura, ca nu il mai tin de mana si atunci il calmez trecandu-mi mana printre gratii(patul lui e paralel cu al nostru). Uneori scap ieftin ca scanceste si pana sa ma dumiresc eu ce si cum, el a adormit la loc. Ar fi bine daca l-as putea scoate de la noi din camera, macar nu m-am mai trezi decat pentru chestii importante. Dar avem doar 2 camera si nu am loc nici sa arunc un cui in cealalta camera. Sper ca la anul sa avansam la macar 3 camere, daca 4 nu se poate.

Crede-ma, chiar acum seara, in timp ce stateam atarnata peste gratii(eu am noroc ca fiind patul langa al nostru, macar stau pe pat ), ma gandeam la fetele care lasa biberonul cu lapte pus la ventuza, inchid becul si gata. Nici nu imi pot imagina cum e sa il lasi in patutz treaz si sa pleci fara nici o problema.
Oricum, sperante mari nu am eu ca scap curand de asta. Probabil ca pana il fac pe al doilea o sa scap, numai bine sa trec la turul doi de alintat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Fetelor nu va suparati pe mine, dar al meu pui asa adoarme, ii dau sa bea laptic,dupa care sting lumina si plec, el adoarme din prima, sau poate mai sta putin. Asa ne-am inteles de cand s-a nascut. Intr-un an de zile nu l-am adormit in brate decat de vreo 4-5 ori. Asa se intampla si ziua.
Ver@ pentru Vladutz!!!!

Sarbatori Fericite!
alina si Alex(22.11.2003)
poze cu Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

La multi ani, Tudor! Multa-multa sanatate si bucurii.
La multi ani, Andrei! Sa-ti faci fericiti parintii si sa ai o viata plina de zile frumoase!
Fetelor, Luca asta ma dispera. Nu vrea sa doarma. Sare peste somnul de dimineata, afara sufera de plictis, in casa e mai rau, ca m-a apucat o alta nebuneala... am scos toate usile (5 la numar) sa le vopsesc si asa ca vrand-nevrand trebuie sa le dau repede ca sa le si pun azi la loc, iar Bestia merge ca Voda prin loboda. Nu are nici un obstacol. E o fericire pe el.
Mama il scoasa de trei ori afara si dumnealui numai prostii facea.
Se joaca cu beculete de la instalatii, le calca in picioare, etc.
Ah, da, ieri am pus instalatiile afara, in fata casei. O sa fac poze sa vedeti ce micuta si frumusica e casuta mea. Dar... e casuta din povesti pentru noi.
Aseara, ne-am pomenit cu un prieten de-al nostru ca vine cu un brad. A fost in padure, de l-a ales si l-a taiat. L-a costat $10 bucata, pe cand daca e sa-l cumperi din oras te costa de la $30 in sus cel mai pricajit. Anul trecut am vrut un brad falnic si m-a costat vreo $80. Cel de anul asta nu e asa de bogat, dar e un pic argintiu.
Sper ca saptamana viitoare sa-l impodobesc, ca n-as vrea sa mi se usuce. La noi se usuca foarte tare, tot, absolut tot, din cauza uscaciunii. Noi suntem la altitudinea de 1800 m. Deci va imaginati ce uscat poate sa fie.
Maine mergem la petrecere la o fetita ce face doi anisori si sper sa merg cu tot familionul, numai sa nu faca Luca figuri ca azi. Ne-a zapacit de tot. I-am dat Tylenol si vad ca s-a mai linistit un pic. Banuiesc tot ca pacatosii aia de premolari sunt de vina.
Dragele, de cand ne-am spus povestile si, vorba lui Vikinga, ne vedem pozele toata ziua, parca ne stim dintotdeauna. Bravo noua!
V-am pupacit si sa aveti o duminica placuta.
Dpintilie, asteptam sa vedem ce preparate ai facut. Petrecere frumoasa!
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

TUDOR!
ANDREI!

Sa cresteti mari, sanatosi si sa fiti norocosi si iubiti .

Am vut sa fac urarile de azi (la noi inca mai e 11 decembrie acum cand postez eu), pentru ca maine nu stiu daca mai apuc sa intru, s-ar putea sa mai mergem la cumparaturi si dupa aia mai vreau sa recuperez si eu cu somnul.
Matei termina tratamentul cu antibiotic si luni o sa mergem la control, o sa va spun rezultatul. Tineti-ne pumnii, ca ma impusc daca nu i-a trecut.

Poze cu MATEI
Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

LA MULTI ANI ANDREI!!! Dana sa-ti traiasca baiatul si sa va aduca numai bucurii! Petrecere frumoasa!Vrem sa vedem poza cu munca ta la aperitive, dar nu prea sugestive ca ma ia lesinul pe mine... Mai da rau e la cura. Dar absolut vreau sa ma tin de ea, m-am saturat de soldurile si burta asta! Ca picioarele sunt ca la fotbalisti de-acuma de la atita alergat la maraton cu carutul prin oras. Ma stie o groaza de lume acum, pe bune, azi am mers cu sotzul asa prin centru, lumea statea la vin fierbinte(nu-i asa bun ca al nostru)altii cu treburi, cadouri, buisness ca na iar au venit turistii si s-a socat omu de cite salutari si alea alea am avut pe stradaDana great ideea mi-ai dat! MOCHETA in bucatarie ca nu se mai poate si GATA! Pai acum in 4 labe cind prinde viteza se mai duce cite odata urit de tot, nici nu vreau sa stiu cum e cind incepe se mearag singurel.Ciuf nu trece o zi sa nu ma minunez decit de harnicuta esti. Felicitari pentru decorarea gradinii! Si noi am decorat frumusel, tare mult imi place cum fac toti oamenii aici! Aah miine pun in fata casei 2 ghivece maaaari, pe care le aveam de obicei puse acolo primavara cu panselute, vara cu alte flori de sezon, ei bine acum cu crengute de brad ca le-am gasit asa de ieftine, un brat plin numai 2€ si pun si o instalatie in ele.CARMEN ITI TIN PUMNII! Multa multa sanatate! Si da Doamne sa fie rezultatul ala negativ, sa dispara nenorocitii de microbi sau ce erauAdameasco nu ma intreba...e greu tare mai ales ca sa vezi ce festinuri ii fac lui Alberto: fripturele, fasolica, spagheti si pene nu mai zic! Si chiar astea italienesti am invata sa le fac ca la mama lor acasa! Nici in rest nu gasesti asa ceva, na modesta suntVikinga& micul viking Aldo(15noi2003) http://community.webshots.com/user/vikinga109

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38093" target="_blank">Bebelusi de oct-noi-dec 2003 (44)

Irina,veve & croko
pozici

Mergi la inceput