Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (97)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camys_2000 spune:

cat despre colici, la mine a functionat sab Simplex, mai bine decat Bonisan. Asa ca acum fata mea doarme de la 12 noaptewa la 7-8 dimineatza, apoi mananca si iar doarme pana pe la 11.

Carmen Mamica Din 21 Octombrie 2004

http://community.webshots.com/user/camys_2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

quote:
Originally posted by camys_2000

cat despre colici, la mine a functionat sab Simplex, mai bine decat Bonisan. Asa ca acum fata mea doarme de la 12 noaptewa la 7-8 dimineatza, apoi mananca si iar doarme pana pe la 11.

Asta ma vrut sa vad , ca functioneaza ceva pt colici!
Dar de la ce varsta a copilului se foloseste?

poze Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna din nou!Ma mir si eu ce fata cuminte am azi!Tocmai cand vreau sa se trezeasca(ca sa manance si sa iesim la plimbare)doarme.Si dupa amiaza cand trebuie sa doarma o sa urle.
Miche, poti folosi Sab Simplex inca de la inceput.la mine nu prea are efect(poate mai amelioreaza,dar de trecut de tot,nu)desi am incercat si cu Bonisan si inca un medicamnet,ESPUMISAN de la Berlin Chemie.Eu incerc si cu ceai,doar,doar...
Jasmine, si eu am uneori problema asta:"Oare nu se satura?".Intr-o seara era sa-l trimit pe al meu sa cumpere lapte praf...De ce te necajesti?Oricum se transmite si lui BB si nu-i face bine.Eu m-am muls intr-o seara ca sa ma conving ca am lapte.Si apoi,dupa cum mi-au spus alte mamici,ei plang si de colici si de aceea cauta sanul tot timpul.A luat in greutate?E cea mai buna metoda de avedea daca se satura.Sau mulge-te intr-un biberon, vezi cat obtii si da-i lapticul cu lingurita.Nu stiu daca e bine ce zic,imi dau si eu cu parerea.oricum plansul nu ajuta!Curaj!
Andreea si mariuca BBlusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

CARMEN, ce fetitza cumintzica, auzi sa doarma ea atat timp...bravo !!!
JASMINE, mami o gramada de bbelusi au crescut fara laspte matern...este pur si simplu o loterie...daca ai sau nu...stai linistita ca-i transmiti si lui bb starea ta de spirit.

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

fetele, am revenit... am avut o noapte mai grea din cauza scoaterii mucisorilor

voi la cate zile ati scos copiii afara???

monica, intrebare: scade randamentul la pat acuma, sau mai incolo??? ca acuma nu ma entereseaza

miche, nu am zis ca mi-a trecut de tot, ca doar nu sunt superwoman! doar ca m-am apucat de kegel si ca imi controlez bine muschii... dar am momente, de ex dupa dusurile mai fierbinti, cand chiar ma doooooooooooooooooooooooooaaaaaaaaaaaareeeeeeee!!!

roxana, bine ai revenit! cum a fost?? sa-ti traiasca fetita!

olga, Doamne ajuta pentru maine!

roserb, si eu sunt ingrijorata, nu o mai las pe ile la bebe2... tu in ce stadiu te afli cu raceala lu ala micu? cum il tratezi?

bits, f interesant cu laptele rece... am retinut!
dar chiar asa: voi nu stiati ca la sfarsit e laptele mai gras? ca daca dai din ambii sani bebe nu papa decat lapte slab???

andrea, am un topic pe femina intim despre cum am slabit 30 de kg in 3 luni...... e drept ca era vorba de un regim de dupa ce terminam cu alaptarea, dar ideea e ca se poate! nu disparea!

jasmine, nu renuta la alaptat! pentru nimic in lume! DACA NU TE MULGI CALUMEA NU INSEAMNA CA NU AI LAPTE, NICI EU NU SCOT PREA MULT LA MULS, CA NU AM RABDARE, DAR NU MA TEM CA NU AM LAPTE! am avut aceeasi problema la primul bebe si nu am renuntat, din fericire, si apoi mi s-a reglat "productia" - dupa prima luna - si am alaptat pana la 11 luni! deci nu renunta!!! si nu te stressa, ca pierzi si laptele pe care il mai ai!

bobita, bebe 2 e mult mai cuminte decat bebe1 ori ca nu mai sunt eu innebunita ca la primul copil, cand parca ma muscase frun caine rau eram ce mai! nici nu mai stiam cum ma cheama, ma stresam din toate alea... acuma sunt chiar calma, mi se pare asa usor cu unul singur...

ile a fost in al noulea cer de cadoul de la mosu: o trusa de dr!

am mai pus poze in album, roserb, pliz pune un link la prima pagina!

Mergi la inceput

gandacel...scade inca de pe-acum, si din cate stiu eu si pe mai tarziu sau cel putin asa mi-a zis mie dr...sper sa nu te dezinformez.

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

quote:
Originally posted by gandacelu

dar chiar asa: voi nu stiati ca la sfarsit e laptele mai gras? ca daca dai din ambii sani bebe nu papa decat lapte slab???

pai asa am invatat la cursul dinaintea nasterii!!
da io tot ol alaptez la sanul drept , doar, doar o mai scadea productia...

E o scumpete Ioachim . Si Ile la fel!! Sa-ti traiasca !

Vreau si eu afara!!!!! Dar cand?

Fetelor , a uitati-va aici: http://users.pandora.be/stefdirrix/flash/queen.htm

poze Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camys_2000 spune:

gandacelu, eu am scos-o pe Nicole din prima saptamana, direct 3 ore. Am imbracat-o bine bine si nu am avut probleme cu ea.

Mergi la inceput

miche, sti ca daca suge dintr-un san el produce mai mult...asa ca...nu stiu cum e mai bine, nici sa lasi bunatate de laptic sa se piarda dar nici sa-i dai numai din sanul drept care oricum produce mai mult decat stangul....eu zic sa-i dai egal din ambii sani..incepi cu stangul ca sa curga dreptul intre timp si apoi ii dai si din dreptul care s-a mai golit putin...pana atunci...e doar o parere neavizata...a se consulta medicul inainte hi hi....te pup

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbacel spune:

Dragele mele, se cam incheie cu statutul de gravidutza.
Maine dimineata merg la spital pentru internare, am depasit termenul...Asadar, in cateva zile o sa fiu mamica, nu-mi vine sa cred si am niste emotii...
Sunt putin tristuta, mi-ar fi placut ca bebe sa vina de bunavoie dar asta e...e putin lenes. Important e sa fie totul bine.
Va pupic ,
bumbacel si bebi 41 saptamani
DPN 1-4 decembrie Dr.Radulescu (Filantropia)

Mergi la inceput