Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (97)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

roserb, da e un grasunel, dar totusi nu se vede asa urit, e bine facut baietelul meu, e si lungut, a avut 57 cm la nasrere, acum nu stiu inca, sapt asta mergem la controlul de o luna....sa-l vedem. la 2 sapt luase 600 gr.
Acum vreau sa va zic ca si david se rasteste la tzitzicile mele, dar eu ii dau din ambii sani de fiecare data, cum se explica. eu nu ma mulg, am senzatia ca imi goleste david sanii de fiecare data. E posibil?
Felis, operatie usoara si bb sanatos
va pup, nu mai pot scrie...

Simona si David (10 nov)

http://community.webshots.com/user/simonacip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olga_stan spune:

neata fetelor!
azi este ultima zi cand mai ma bucur de avantajele sarcinii. maine ma internez ca sa nastem pentru ca am depasit termenul sarcinii. tot azi imi beau ultima cafeluta, imi iau ramas bun de la colegii de servici si am sa ma plimb si o sa imi vizitez fetele mele pentru ca de maine imi schimb statutul...VOI DEVENI MAMAICA!!! UUUAAUU!! abia astept! sa imi tineti pumnii!
va sarut pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

Buna dimineata!

Am scapat cu bine de botez, acu pot sa nasc. Try multumesc pentru intelegere.

Ce bebelasi frumosi aveti, ii pup pe toti.

Si de la Mos Nicolae cite 100 ml lapte

Roserb ma apuca groaza cind vad ce povestesti.
Eu de pe 15 nu o mai duc pe Maria la gradi, tocmai in vederea asta, adica sper sa-i treaca nasul si tusea pina voi veni cu bubulina acasa. Apoi in ianuarie abia pe 17 o duc.

Gindacel, deci Ioachim e cuminte. Vad ca si Mihnea e cuminte, sper si eu ca bb2 sa fie cuminte cum sunt ai vostri.

Fetelor ieri la mir, imi ursea o tanti ca e baiat sigur caci am burta de sus, de nu poti sa bagi palma intre sini si burta

Camy ce bine ca ai crestinat-o pe Catalina, o sa fie mult mai bine de acu.

Monica numai noi am ramas cu bb2 in burta? Parca si Cecilia e la bb2?

Ma plingeam sapt trecuta, pe chat ca am sinii moi si cred ca nu voi avea lpate, ei bine acu vreo 1 ora mi-au curs sinii, cite 2 picaturi din fiecare si mai sunt la servici. Deci voi avea lapte, uraaaaaaaa.

Sa ne gindim la Felis, oare o fi deja in operatie?

Bobita, 37 sapt si mamica lui Mariutza iubita
DPN 30 dec, dr. Adrian Neacsu, Judetean Ilfov
Sa fim fericite
http://community.webshots.com/user/valentina611969

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

UPS!
Acu vazusi ca Felis e acasa acum. Felis nastere usoara.

Bobita, 37 sapt si mamica lui Mariutza iubita
DPN 30 dec, dr. Adrian Neacsu, Judetean Ilfov
Sa fim fericite
http://community.webshots.com/user/valentina611969

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineata fetelor si bbicilor,
azi noapte am dormit ceva mai bine si m-am trezit chiar un picut mai tarziu de dimineata.
alex a fost super incantat aseara ca a venit mosul, nu a reusit sa-l prinda cand a sunat la usa dar a fost fff fericit cand a vazut darurile de la el...si a uitat sa-l mai caute...a inceput sa desfaca cadourile. tati a fost si el super incantat ca am pus web-ul prin yahoo sa-l vada si el pe alex cum primeste cadourile, care in mare parte erau de la el...asa ca putem considera ca am fost cu totii...si ne-am bucurat de moment.
eu vad ca sunt bine, fara dureri sau alte semne prevestitoare, astept sa merg maine din nou la control sa vedem ce zice...dar sper sa nu mai dureze mult...de fapt nu mai e asa mult pana la dpn...asa ca sper sa-mi fixeze data cezarienei cat mai repede.
bobita, bravo, ma bucur ca ai trecut cu bine de botez, nici nu se putea altfel...te pup si ai grija de tine ca mai ai si tu putin.
ei....FELIS...a sosit ziua cea mare...intalnirea cu bb...desi cred ca ti-am mai urat de nu stiu cate ori iti mai spun din nou sa ai parte de nastere usoara si bb sanatos !
fetelooorrrr...si nu in ultimul rand va urez la multi ani ! daca va cheama nicoleta, ori pe voi ori pe bb-ei(nicoleta, nicolae)...toate cele bune si sa aveti o saptamana minunata.

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

OLGA, BAFTA MULTA MAINE, NASTERE USOARA, BB SANATOS SI TE ASTEPTAM CU POZE SI POVESTEA CAT MAI REPEDE ACASA.

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

quote:
Originally posted by bits

MICHE pune mana si te mulge!stiu ca nu-ti place dar de dragul lui DARIUS.si la mine sanul stang producea mai mult,erau si diferiti la forma,dar mulgandu-te si punandu-ti comprese cu apa calda se rezolva.incearca sa alaptezi mai mult din stangul.

sa vad daca am inteles..
sa-l las sa suga mai mult la stangul? chiar dca dreptul de inca odata la marime ca stangul??
Si drepul ma doare ingrozitor , cu tot garmastanul folosit..

Azi nopte abia a adormit pe la 1 si ceva si nu s-a trezi pana la 7, cand simteam ca-mi plesnesc sanii si ma gandeam ca i-o fi foame si lui..

poze Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna ziua fetelor!Iata ca BBlusa mea ma lasa sa respir putin, dupa ce azi dimineata la 6.30 aveam concert.Ma scoate din minti,nu mai stiu de ce plange;colici, foame,nervisori....Si ma intriga ca mereu cauta cu gurita sanul.Desi daca-i dau sa suga,sta 2-3 minute si-l lasa si iar urla.O mamica prietena mi-a spus ca idn cauza burticii are tendinta sa suga non-stop9asa facea fetita ei).O fi adevarat?Si colicii astia isi fac de cap toata ziua?Ca la mine plange si dimineata,si dupa-amaiza,bine ca ma lasa noaptea in pace.
Felis, multa bafta si refacere usoara!Asteptam sa sosesti acasa cu "cadoul"lui Mos Nicolae!
Olga, si tie mult noroc!Sper sa pot sa te vizitez,asta daca BBlusa imi da voie.
Camys,frumoasa fetita!Sa-ti traiasca si sa fie cuminte.
Noi avem botezul pe 15 Ianurie, desi eu voiam sa-l fac pana de Craciun,cand facea exact 6 saptamani,dar toata lumea ca e prea mica.
Astept sa se trezeasca BBlusa, ii dau sa manance si ies afara,desi noi ieseam pe la 12,dar daca abia am culcat-o la 11.30,astept.daca ieseam cu ea maraita cum era, plangea non-stop.
Pupici,
Andreea si Mariuca BBlusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Da,Bits,sunt stresata.In primul rand sunt stresata tocmai pt ca n-am lapte,deci e un cerc vicios.

Cat despre odihna...nu mai stiu ce e aia de acum o luna si jumatate.Nu apuc sa dorm mai deloc.Nu are cine sa ma ajute,sunt doar eu cu sotul meu dar el trebuie sa mearga si la serviciu asa ca ma ocup de bebe cam singura.Ma mai ajuta si el cand se poate,dar in principal pe mine cade.Bebe se trezeste des sa pape,acu are si colici si nu prea doarme.

Ce sa mai zic....vad ca sunt cam singura de pe aici cu problema asta,nici n-am cu cine sa vorbesc.Voi aveti alte probleme la capitolul alaptat.Pt mine capitolul asta aproape ca nu exista.

Hai ca m-a apucat plansul iar.Macar de as reusi sa ies din cercul asta,sa pricep odata ca nu am lapte si nici n-o sa am si sa merg mai departe fara sa mai bocesc toata ziua.Dar nici macar asta nu reusesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camys_2000 spune:

Jasmine, si eu am fost la fel ca tine, fara lapte. Asa m-am chinuit si eu vreo 2 saptamani, pana am inteles ca fata mea urla de foame si cei din jurul meu mi-au zis sa-i dau completare. Si i-am dat.
Bineinteles ca m-am simtit vinovata, ca si cum Eu nu ash fi vrut sa-i dau lapte. Dar cxand o vedeam pe buburuza ca se satura si e multumita, imi recastigam optimismul.

Cat vrei sa te mai chinui???

Carmen Mamica Din 21 Octombrie 2004

http://community.webshots.com/user/camys_2000

Mergi la inceput