Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (97)
Raspunsuri - Pagina 7
monica-elizabet spune:
fetelor si voua si bb-eilor vostri va urez sa va aduca sfanta sarbatoare de maine tot ce va doriti, dar in primul rand multa, multa sanatate.
va pup
monica
FELIS spune:
JASMINE, AD_RIANA
multumesc...
MONICA ... cezariana va fi dupa-amiaza sau chiar seara... Maine pana la ora 14 sunt inca acasa
Deci vesti despre mine pe maine seara mai tarzior...
Am inceput de ieri sa beau ceai de anason si chimen ....
Fetelor... mi-e greata de la anason
... Numai cat ii simt mirosul mi se strange stomacul... Daca il beau pe nerasuflate ca sa nu-i simt mirosul... tot mi se face greatza dupa un timp... Cred ca e ceva de la colecist... 
Felis, 40 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!
Miche spune:
Bits , e interesant ce ai spus despre laptic. Sa stii ca si eu am pe san zone tari...si bebele cateodata reactioneaza la fel ca al tau.
Dar ce ma fac , ca sanul drept produce mai mult decat stangul?
a, si cand alaptez imi curge obligatoriu si celalat san
Darius
camys_2000 spune:
Noi azi-noapte am petrecut la botezul Catalinei Nicole, si ea ne-a fost alaturi pana la 3 dimineata, cand am plecat cu totii acasa. Micutza a fost o cuminte, a dormit mai tot timpul in landou si uneori a mai si dansat cu mami si tati.
Acum pun si pozele de la botez.
A plans putin doar cand a bagat-o in apa...
Carmen Mamica Din 21 Octombrie 2004
http://community.webshots.com/user/camys_2000
mara03 spune:
am intrat repede, repede sa-ti urez FELIS nastere frumoasa, rapida, fara dureri si un bb sanatos!!!!
tinem pumnii maine seara!!!
v-ati lustruit pantofiorii si botoseii???
Andreea & Tudor (9 dec. 2003)
noi cu poze noi :)
FELIS spune:
quote:
Originally posted by mara03
am intrat repede, repede sa-ti urez FELIS nastere frumoasa, rapida, fara dureri si un bb sanatos!!!!
tinem pumnii maine seara!!!
v-ati lustruit pantofiorii si botoseii???
Andreea & Tudor (9 dec. 2003)
noi cu poze noi :)
ANDREEA ...
multumesc... 
Si tie sa-ti aduca Mosul tot ce vrei...

Felis, 40 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!
Moss spune:
FELIS, BAFTA MAINE !!!!!!!!!!!!!!!!
MA VOI GANDI LA TINE SI ITI DORESC UN BEBE SANATOS SI FRUMOS !
SA NU TE SPERII DACA ILICI O SA-TI CANTE IN TIMPUL OPERATIEI !
DA-MI DE VESTE !
Cristina si bb Alexia ( 31 Oct )
knicoleta spune:
IONELA ROXANA bine ai revenit acasa cu bebelasul sai parte de ofetita sanatoasa si frumoasa ca mamica sin primur rand saiba parul cret si voua fetelor savatraiasca copilasi sarbatori fericite si pote lanul voi aduce sieu un bebelasi fetita asi vrea am baitel asa trebui sa trag tare la beculet
knicoleta
bits spune:
FELIS bafata maine,un bebe sanatos si mult laptic iti doresc.
octy si KEN http://photos.yahoo.com/octyb
bits spune:
MICHE pune mana si te mulge!stiu ca nu-ti place dar de dragul lui DARIUS.si la mine sanul stang producea mai mult,erau si diferiti la forma,dar mulgandu-te si punandu-ti comprese cu apa calda se rezolva.incearca sa alaptezi mai mult din stangul.
JASMINE ai incercat sa-ti pui comprese calde pe sani dupa ce te mulgi?nu cumva esti stresata?cauta sa te relaxezi,plimba-te si odihneste-te din belsug si poate o sa vina mai mult laptic.si daca nu vine ce?nu au mai crescut bebeii cu formula?hai pupici si nu dispera
octy si KEN http://photos.yahoo.com/octyb