Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (97)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by andreap

Felis, frumoasa burtica!Ma apuca nostalgia...

Andreea si BBlusa Maria

ANDREAP pe tine te apuca nostalgia si eu abia astept sa-l am pe bb in fata ochilor...
Tare curioasa sunt ce voi scrie si eu pe aici cand voi fi cu bb acasa...

Felis, 40 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Ionela-Roxana bine ai revenit acasa cu bebelusa si sa ai parte de o fetita sanatoasa si cuminte si multa bafta cu amandoua fetitele.

Felis multa bafta si mult noroc pe maine si fie ca Mos Nicolae sa-ti aduca un bebe sanatos, mancacios si somnoros si tie refacere rapida si te asteptam sa vii cu povestea nasterii cat mai curand.

Eu doresc ca Mos Nicolae sa aduca la toate fetele multe multe bucurii si bebei cuminti si sanatosi.

Cici si Alexia din burtica
sapt 38-a,DPN 18 Dec
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cas_cici/my_photos

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Miche

Fetelor, eu am ramas grasaaaaa
nu ma incape nimic din hainele vechi!
Pantalonii nu mi se inchid deloc , bluzele sunt neincapatoare pt sanii mei...
am incurcat-o!!!
Si deocamdata nu pot face efort pt sport ...

Darius

MICHE ... da repede vrei mama sa fii manechin... Pai bb Darius nu are nici o luna macar... RABDARE!... (las ca ma vad eu peste 2 saptamani daca nu zic la fel...)

Pozele mele!

Mergi la inceput

IONELA-ROXANA bine ati venit acasa...
Sanatate multa!...

Pozele mele!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Cecilia C

Felis multa bafta si mult noroc pe maine si fie ca Mos Nicolae sa-ti aduca un bebe sanatos, mancacios si somnoros si tie refacere rapida si te asteptam sa vii cu povestea nasterii cat mai curand.

sapt 38-a,DPN 18 Dec

CICI... multumesc mult de tot...

Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

Aam avut o groaza de probleme cu internetul zilele astea. Cum aveam timp intram, mai si scriam cate un mesaj, iar cand sa-l trimit...poc!!! pica netul. Asa ca FELIS nu mai ma intorc in urma sa vad daca a intrat mesajul: sa ai maine parte de cel mai frumos cadou din viata ta!. Dumnezeu va fi alaturi de tine si totul va fi asa cum iti doresti

Adriana si gemenusii: BIANCA si TUDOR pozele noastre

Mergi la inceput

FETELOR... va multzumesc din tot sufletul la toate pt urari!... Toate sunteti niste dragutze!...

Sa dea Domnu sa va aduca si voua Mos Neculai tot ce va doritzi!... In primul rand sanatate voua si la intreaga familie...

Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Adriana, ce-ti fac gemenusii????
Pe cand vedem niste poze cu ei?
Cred ca toate fetele asteapta sa-ti vada bebelusii si imi inchipui ca nu e usor cu 2 dar satisfactiile sunt duble....trebuie sa fie tare dragalasi.

iti doresc sa-ti aduca Mos Nicolae tot ceea ce iti doresti tu si pupici pentru gemenusii tai si asteptam si noi sa-i cunoastem.

Ce mai e prin Cluj? Dar probabil ca n-ai vreme de nimic decat de bebelusi.

Multa sanatate si sarbatori frumoase alaturi de cei dragi.

sapt 39-a,DPN 18 Dec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Roxana,sa-ti traiasca printesa.Uite ca ai 2 fetitze,ce surpriza!

Mai fetele,stiu ca nu e vina nimanui dar m-a apucat iar depresia cand am citit despre “laptele rece”.Pai uite ce probleme aveti voi…si eu nu scot decat 10 ml pe zi de la ambii sani.Mai bine as renunta de tot,oricum astia (maxim) 10 ml nici nu conteaza,ma incapatanez eu pt ca mi-a intrat in cap ca trebuie sa-I dau si lapte de la mine.Oricat m-am straduit …nu e si gata.Habar n-am care e cauza,ce s-o fi intamplat…cert e ca ma apasa rau de tot chestia asta.Nu pot nici sa-mi mut gandul in alta parte.Ma apuca plansul din cauza asta de cateva ori pe zi.Si cand citesc aici ca voi toate aveti lapte din belsug…imi vine sa

Andreap,eu am dat jos toate kg acumulate in timpul sarcinii dar picioarele sunt tot umflate de nu pot sa ma mai incalt cu nimic.Cand o sa dea zapada chiar nu pot sa ies din casa.N-am timp sa plec sa caut cizme (e exclus) si sunt sigura ca nu gasesc cizme care sa ma incapa.Ce ma fac?

Felis,multa bafta maine si sper sa-ti fie cat mai usor dupa cezariana.Sa stii ca si pe mine m-a apucat nostalgia dupa burtica dupa ce am vazut pozele tale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

FELIS, BAFTA MULTA MAINE DIMINEATZA, SA DEA DUMNEZEU SI SF NICOLAE SA AI PARTE DE O OPERATIE CEZARIANA USOARA, BB SA FIE SANATOS, CUMINTE, MANCACIOS SI SOMNOROS SI SA TE LASE SA TE REFACI REPEDE....ORICUM O SA PRIMESTI CEL MAI FRUMOS CADOU DE MOS DIN VIATA TA...TE PUP SI-TI UREZ TOATE CELE BUNE !

monica

Mergi la inceput