Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (51)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanaEma spune:

La multi ani Rares si Alexandru
Samuel Claudiu!!

Saphir sa ne spui ce face micutul, multa sanatate.
Adriana drum bun si ditractie placuta, abia astept sa vad poze, eu nu am parte de zapada nici anul acesta

Roxanasi eu zic la fel nu are rost sa iti faci probleme, fiecare copil e diferit. Fetita mea inca nu are nici un dintisor si nici macar nu se simt.

Am pus poze cu mosul aici http://community.webshots.com/user/sara
nu va zic ce a plans cand sa vazut la mosul in brate. A fost super incantata de luminile din magazin. Am facut si cateva felicitari maine le printez sa trimit acasa.

Dana si Jessica
http://community.webshots.com/user/ema
http://community.webshots.com/user/sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Buna ziua de la noi,
Eu nu mai am timp aproape deloc!
Dar vestea buna este ca intru in concediu pe 15 dec (adica miercurea viitoare!ura!) si plecam cu totii in Suedia. Abia astept sa ma odihnesc putin acolo!
Ne intoarcem pe 2 ian.
Nu stiu daca o sa mai intru pe forum, asa ca trebuie sa va urez tuturor sarbatori fericite si un an nou mult mai bun! La Multi Ani piticutilor nostri! Of, a trecut un an...
In rest noi suntem bine, lui Moti i-a iesit cel de-al treilea dintisor (tot jos), merge de-a busilea peste tot, in picioare- doar tinuta de manute. Este din ce in ce mai activa. Este sanatoasa tun (s-o tina Domnul tot asa). In schimb este foarte alintata, vrea numai in brate (si nu sa stai, ci sa te misti sa-i arati peste tot)...
Si stiti ca ma plangeam ca nu are cizmulite roz? ei bine, acum are 3 perechi. Sa-i ajunga.
Va pup, sanatate multa voua si piticilor,

Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Buna ziua si de la noi.
Felicitari dintisorilor si sanatate maxima lui Rares.

Eu iar am avut parte de noapte alba. Dupa ziua de ieri cand temperatura nu i-a scazut sub 39, mult kk, am avut o noapte asemanatoare. Normal ca eu nu am dormit, pentru ca la fiecare miscare a lui Amos eu eram "calare" pe el sa vad ce face. La un moment dat, spre dimineata nu mai avea temperatura , dar eu nu am reusit deloc sa dorm. Imi era frica ca daca adorm, la cat sunt de obosita, nu l-as mai simti sau auzi cand se agita...asa ca am stat pe langa el.
Astazi avem din nou programare la medic la ora 16, pentru ca trebuie vazut. Am vorbit si cu o vecina, care imi povestea ca acum cateva zile si unul din copii ei, de 5 ani a facut acelasi virus si ca in cateva zile trece si ca asa e procedura aici, atata vreme cat medicii nu stiu exact ce virus este, nu dau medicamente degeaba. Dar eu astazi am de gand sa ma duc sa ma cert cu medicul, pentru ca eu vreau tratament sau oricum, ceva serios sa ii scada febra.
Cam atat despre noi...v-am facut capul tandari cu problemele mele
Va dorim o zi buna si sanatate la prunci

Saphir si Amos Daniel (26.02.04)

Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Revin...apropo de ce zic copii nostri. Amos in afara de "ga ga, ba ba, mama, aba" si alte cateva chestii minore, nu zice nimic. Nu merge in picioare nici macar tzinut de manute, e puturos, face cativa pasi si apoi se aseaza dupa jucarii, nu stie ce e ala nasuc, gurita, ureche sau mai stiu eu ce, dar eu nu ma ingrijorez deloc. Mie mi se pare inca micut, 9 luni jumate, ar fi chiar culmea sa le stie pe toate, nu??
Pe samburica o face mama gimnasta, ca asa se mai agita si intinde in burtica, de asta noapte ii simteam o manuta prin zona stomacului E cu mult mai activa decat Amos, cand era in burtica, de varsta ei. A si miscat foarte devreme la 14 saptamani...si de atunci numai asa o tine, intr-o topaiala continua. Ea sa fie sanatoasa.
Gata...ma duc sa fac ceva de papa, ca in ultimele 2 zile nu am stiut ce e aia. Va pupam

Saphir si Amos Daniel (26.02.04)

Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Saphir, multa sanatate lui Amos!!! Draga de tine, trebuie sa fii tare puternica!
Se spune ca pe bb2 il simti mult mai devreme. Oricum la a doua sarcina esti mai cunoscatoare decat la prima.
Ai facut tortul diplomat?

Adina, sa aveti drum bun si o distractie pe cinste!!! Si voua sarbatori fericite cu multa, multa sanatate!

DanaEma este o scumpa Jessica! Dar de ce a venit Mosul asa devreme?
Noi avem intalnire cu Mosul la firma sotului pe 22 dec. Abia astept sa vad ce zice Rares.

Nu mai sunt asa sigura ca vom mai merge la munte. Parca ma tem sa plecam in conditiile de acum. Daca face Rares din nou febra? Cosmin a zis ca sigur nu mai mergem. Decizia finala o s-o luam diseara, probabil.

Adriana - mamica lui Rares (13.02.2004)

Album Rares 1
Album Rares 2

Bebelusi ian.-febr. 2004 I
Bebelusi ian.-febr. 2004 II

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

ce dulcica-i Jessica Sara Craciunita

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)

gasca MAO

va dorim Craciun fericit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Saphir si Adriana sanatate multa copiilor.
Eu sunt cu mama si ne trebuiesc vreo 2 zile sa ne povestim tot...
va pupam

'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'

www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> Botez

Primele luni
Album2
Scumpetel

Iubi si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magda30 spune:

Salutare si de la noi!!!

Multa sanatate lui Amos si Rares!! de la noi.

Pitica mea s-a ridicat singura in picioare!!!! Si sta o gramda de timp in picioare nesprijinita! MI-au dat lacrimile cand am vazut-o! O sa vad probabil o "baba" stirba mergand. Ca nu vor de loc sa ne iasa dinti!!! Asha ca Dana, si noi suntem stirbe.
Va pupam,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

La multi ani Samuel,Rares si Alexandru!!!!!!!!!!!!

Saphir multa sanatate lui Amos!!!!!!!Din cate ai povestit tu seamana cu o enterocolita (virus la stomac) cred ca de la ou i se trage,pana acum nu i-ai dat deloc si deodata i-ai dat un ou intreg si ia dat stamacu peste cap.
Asa a patit si baiatu vecinei mele.Sanatate si multi
Babee sa vezi ce bine o sa fie cu mama relaxare placuta!!!
Adriana sanate lui Rares!!!
Adina drum bun si ditractie placuta!!Sa ne auzim cu bine anu care vine!!!!

Si noi mai avem 2 dintuci sus si de cand ia spart, Rachella doarme super noaptea
In schimb este foarte rasfatata,daca nui dai ce vrea ea sau nu faci ca ea....urla si plange intr-un stil cum nu cred ca ati mai vazut.

Tania eu si mama vorbim numai romaneste cu ea,dar tacsu vorbeste greaca cu ea iar eu cu sotu jumate engleza jumate greaca si cu prietenele mele la fel un cuvant in elngleza 2 in rusa 3 in greaca.E o harababura ce mai

La capitolu vorbit stam super...zice mama,tata,papa,yaya(bunica),papu(bunic)tica,tiha(asta e in rusa) si mai nou caca cred ca la 2 ani o sa ne faca capu calendar
A invatat sa dea pupicuri si e atat de scumpa ca imi vine so mananc
Azi a stat cam 20 min cu mine in bucatarie sa plimbat singurica toata bucataria, merge destul de bine dar cateodata isi pierde echilibru si tare mie frica sa nu cada cu capu de gresie.
Aseara a luat o cazatura super nasola noroc ca eram in dormitor ...sa aplecat sa-si ia sticla de cola si cand sa ridicat sa dezechilibrat si a cazut pe spate cu capu deo cutie de carton,mama ce-a mai plans.

Magda felicitari Mirunei!!!!

Anita si Rachella -17.o1.2004http://community.webshots.com/user/sugarbabe134

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana77 spune:

Seara buna si de la noi!

puilor sarbatoriti azi:Rares, Samuel si Alexandru!!!
Adina
Calatorie placuta! Sa va bucurati din plin de concediu! Pupici Printesei!!!
Saphir
Sanatate muulta! Cand ne de dezvalui prenumele Samburicii?
Adriana
Las' ca mai e vreme de plecat la munte, nu te necaji. Decat sa stati acolo cu grija, mai bine acasa linistiti.
Adlemi????????

Azi pe la 17 ne-au sunat sa mergem la un casting la Castel film pt o reclama la TVR1. Vroiau sa mergem maine dar le-am zis ca nu pot asa ca ne-am dus in seara asta. Le trebuiau bebei care sa mearga de-a busilea. I-au filmat pe Arturici cateva minute si gata castingul. Arturicii au executat cu maiestrie miscarile in patru labutze. Ne anunta sambata daca ne-au ales au ba.

Sa aveti o seara faina,

Ane
Felicitari pentru dintii cei noi!!

Ioana,
mama Arturicilor YANN & PHILIP
_28.01.2004_

Mergi la inceput