Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (51)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Rares si Alexandru!

Ma bucur tare mult cand citesc performantele copilasilor nostri, mai mult ai vostri ce e drept. Ma intreb daca ar trebui sa ma ingrijorez. Alex nu merge decat de ambele manute, nu mai vrea sa faca nici pa, nu mai zice nimic in afara de "cah" si "mama" (ocazional si "aca" si de regula asa le zice jucariilor de plus), nu raspunde de loc la intrebari tip unde, adica nici nu isi intoare privirea in directia obiectului. Nu e prea vorbareata. Oare ar trebui sa ma ingrijorez?

Ioana, si am observat uneori tendinta de a pune talpa in loc de genunchi, insa se cam impiedica si apoi pica in botic.

Andra, am luat si noi revista si chiar acum ascultam cd-ul.

Monica, astept sfaturi si idei de la tine cum sa o conving sa manance singurica. Biscuitii ii arunca cat colo.

Saphir, ma doare inima cand citesc ce a suferit Amos. Bine ca ati trecut peste ce a fost mai greu. Multa sanatate!

Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

CATALIN
Sa fii fericit alaturi de familia ta!!

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

emilly, legat de banutu de argint, la noi la baita de dupa botez nasii au venit cu un banut de argint pe care i l-au pus in cadita si ne-au sfatuit sa pastram acel banut pana la mot. Nu stiu ce ritual va fi la mot legat de banutul ala, dar noi l-am pastrat.

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CataD spune:

Rares si Alexandru

Multumesc de raspunsuri...eu am auzit ca dupa ce se taie motul se lipeste cu ceara de un banut de argint. Banuiesc ca fiecare zona e cu obiceiul ei :)

Saphir, saracul Amos, ce mila mi-e de el! Bine ca starea lui s-a imbunatatit!

Roxana, nu cred ca trebuie sa-ti faci griji. Fiecare copil cu ritmul lui. Nici Laura nu merge decat tinuta de manute si cateodata cand nu vrea nu merge nici asa! E cam puturoasa.
Ea nu se ridica singura in pat in schimb a invatat sa se dea jos!

Catalina si Laura (12 ian 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Monica, multumim mult. Ne-ai prins!

Rox
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Roxana, eu zic ca nu are nici un rost sa te ingrijorezi de faptul ca Alex nu zice prea multe!!! Nici vorba de asa ceva. Fetitza unei preitene a mea nu a zis nimic pana la 2 ani. Acum nu vreau sa zic ca asa e Alex, insa spun ca nu e nici o problema, unii vorbesc mai repede, altii mai greu. Legat de mers, la fel, e inca mica , nu e cazul de ingrijorare. Unii sunt mai fricosi, altii mai cu tupeu si se arunca la mers cahiar daca vor cadea. Si Albert e mai precaut, nu se prea arunca de unul singur, decat daca il pun eu. Si atunci incepe sa rada so face si el 4-5 pasi. Da stie ca il prind eu. E tare haios.
Sfaturi legat de mancare, inca nu am si nici nu cred ca voi avea. Eu cred ca depinde numai de ei. Albert a pus din proprie initiativa biscuitele in gura. Simplu, am ramas uimita cand l-am vazut. Dar, am mai spus, nu face des asta, acum doar daca i-l dau eu in mana. Deci nu pot spune ca s-a invatat.

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Va salutam si noi si la multi ani sarbatoritilor zilei de astazi.
Eu am fost astazi si-am lucrat, si pana sambata tot in munci o tin.Nu ma plang, ca mai iau bani
Bubu tot a fost marait si ieri, si azi...presupun ca mai ies dintisori.Cand am plecat de-acasa urla de mama focului, asa ca dupa 1 ora sun sa avd ce-mi face puiul.Noi de obicei vorbim si cu el-la telefon- asa ca astazi i-am spus ceva...In afara faptului c-a zambit si a 'zis' ceva, dupa ce am continuat discutia cu Vio a spus:MAMA.Am simtit ca ma topesc.A realizat ca nu sunt langa el si ca ma aude la telefon si m-a strigat.Is mandra si eu..deh...

Saphir-sanatate multa lui Amos..si pupici la burtici.

Phillip a mancat intotdeauna singur.El cum vede ceva de mancare....isi ia.Am grija sa i le las sa le vada..dar mai nou daca miroase cere(adica maraie..si se linge pe buze).
Mai vroiams a scriu ceva..dar am uitat.Poate pana maine mi-amintesc.
Merg la nani...ca maine dimineata vine mama....Aic e bine...sa ma relaxez.
Va pupam

'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'

www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> Botez

Primele luni
Album2
Scumpetel

Iubi si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Salutare!

Ca ma laudam saptamana trecuta ca Rares n-a facut febra, iata ca in dimineata asta am avut si noi parte de asa ceva: 38, luata sub brat. I-am dat novocalmin si vad ca deja i-a scazut. Este chinul de pe lume cu termometrul clasic, asa ca hotarat ii luam termometru auricular.
Cred ca reactia febrila este de la dinti pentru ca in rest este ok. Sa vedem cum va evolua.

Nu stiu daca de la starea proasta, dar azi noapte a dormit de la 10 pana la 6.30. La un moment dat (pe la 4) m-am dus la el si i-am pus mana pe frunte si nu avea febra.

Noi ne pregatim de plecat la munte de maine pana duminica. O sa mergem cu toata trupa Cruceanu si inca 4 familii, toate cu copii: vor fi 8 copii.

Adriana - mamica lui Rares (13.02.2004)

Album Rares 1
Album Rares 2

Bebelusi ian.-febr. 2004 I
Bebelusi ian.-febr. 2004 II

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR!Nu prea am avut timp de scris mai ales acum cand deja am inceput curatenia generala+facultatea+copii,dar v-am citit toate postarile ca doar stiti ca sunt dependenta.

Saphir multa sanatate lui Amos si multi mai ales pe manuta care s-a umflat sa treaca mai repede,bine ca nu a fost ceva mai grav.In rest ce sa va spun ,Maria s-a facut o nebunatica si jumatate:sare,fuge cu premergatorul,ne cearta pe toti,a invatat sa se dezbrace de tot,scoate inclusiv pampersul,motiv pt care trebuie sa stam tot timpul cu ochii pe ea,de mancat mananca bine insa daca nu e pasat totul,nu vrea sa manance,cu toate ca stie sa mestece ,de exemplu daca ii dai biscuite sau paine nu are nici o problema insa mancarica nu vrea cu nici un chip sa manance daca e pasata cu furculita.De vorbit repertoriul ei arata cam asa:mama,tata,da,uite.Va pup si va doresc tot cei mai bun.

Andra ,mamica lui Robert si a Mariei album no1 album no2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

La multi ani, Samuel Claudiu!!

Adriana distractie placuta si
cred ca va fi nebunie

Saphir, ce mai face Amos?

nu stiu ce-o fi avut Matei asta-noapte. a adormit foarte tirziu si foarte greu, numai in pat la noi.
iar pe la 3 s-a trezit si s-a apucat sa joaca tontoroiul pe capetele noastre. mai ales al meu. dupa care a adormit intr-o pozitie total imposibila. nu stiu cum putea sta asa, plus ca noi aproape nu mai aveam unde sta (si avem pat de 2.20/2.20)
in fine dimineata s-a trezit foarte vesel, i-o fi placut distractia
nici Matei nu spune prea multe, ba chiar as zice ca spune mai putine decit acum o luna de ex. nu stiu care-o fi mecanismul la ei ...

va doresc o zi buna si fug la treaba ca i-am trimis pe baietei afara si eu cica fac ordine. da' pina acum m-am dat pe net

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)

gasca MAO

va dorim Craciun fericit

poate n-ati vazut asta la discutii generale:

In 1645, cu un singur vot diferenta, Oliver Cromwell a preluat controlul Angliei.
In 1776, cu un singur vot diferenta, limba oficiala in America a devenit engleza, in loc de germana
In 1868, cu un singur vot diferenta, Rutherford Hayes a devenit presedintele SUA
In 1876, cu un singur vot diferenta, Franta a trecut de la monarhie la republica
In 1923, cu un singur vot diferenta, Adolph Hitler a preluat controlul Partidului Nazist

Mergi la inceput