Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (51)
Raspunsuri - Pagina 11
Andruska spune:
Am fost si eu si am cumparat revista MAMI cu CD-ul asa ca diseara avem ce asculta...sper sa le placa.
La noi la serviciu este ca la balamuc: cadouri+evenimente+raportari+....BALAMUC.
Abia astept un mic concediu care se va prelungi toata luna ianuarie .
I-am luat lui Andrei costum de Mos Craciun din CARREFOUR MILITARI de fapt din Galeria Comerciala de acolo. Mai trebuie ajustat putin insa este OK. Abia astept sa il vad la serbare...cred ca am sa plang de emotie...sa il vad pe scena.
Am fugeat la munci...pupicei ptr toata lumea
Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)
NIHIL SINE DEO !!!
saphir spune:
Buna ziua si de la noi mamici
Rares si Alexandru
Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi. Mamici, sa va traiasca bobocii
Va multumim pentru gandurile bune.
Noi am plecat aseara catre spital, care este langa noi si cand am ajuns acolo, Amos avea deja febra 40.2. I-au facut fisa medicala, control amanuntit , dupa care i-au luat sange. Cu toate ca il dadusera cu o crema inainte care sa ii amorteasca manutele, a plans, de mi-a rupt sufletul si m-a apucat si pe mine bocetul pe acolo. Plangea fara lacrimi, un plans mai mult ca un geamat...cumplit
Dupa asta, l-au bagat la perfuzii pentru a-l hidratata, perfuzie care la un moment dat, din cauza ca el se foia mereu, i-a facut sa i se umfle manuta si sa il doara ingrozitor, asa ca am decis sa i-o scoatem si sa ii dau apa cu biberonul.
Analizele din fericire, au iesit toate bune cu o exceptie: un virus intestinal (nu ma intrebati cum se numeste ca nu am inteles), virus care nu se trateaza altfel decat cu Acamoli. Asadar am stat pana la ora 23.30, nu ne-au lasat sa plecam pana nu au vazut ca deja se simte mai bine...era mai vioi, incepuse sa se joace, chiua si tzopaia pe acolo. Ne-au spus ca in 4-5 zile, trece de la sine, se manifesta cu febra si kk moale, sa il hidratez si sa incerc cat pot sa ii scad temperatura. Am primit trimitere la medicul lui, sa fie sub urmarire....si cam atat despre aventura noastra.
Am ajuns acasa si nu mai avea somn, asa ca am adormit numai pe la 2 si spre norocul meu a dormit pana la 11, asa ca am reusit si eu sa ma odihnesc nitel. Asta noapte a baut multa apa si dimineata a papat lapte, cand s-a trezit iar a mancat...temperatura nu mai e asa ridicata, asa ca sper ca suntem pe calea cea buna.
Samburica, draga mamei, s-a agitat zilele astea tare tare, dar in rest, multumesc lui Dumnezeu, suntem bine. Pe 12 mergem la US si o vedem
Va dorim o zi buna si multa multa sanatate voua si copilasilor, pentru ca e ingrozitor sa iti vezi copilul pe patul de spital -fereasca Dumnezeu!
Saphir si Amos Daniel (26.02.04)
Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre
magda30 spune:
Salutare dragelor!
In primul rand LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR!!! Sa fiti sanatosi si sa aveti parte numai de bucurii!!
Mi-a fost tare dor de voi! Dar nu am avut timp sa mai intru . AM destul de lucru la serviciu, iar acasa... nici o sansa.
Saphir, eu zic ca ar fi cel mai bine sa te duci cu puiutul la analize, nu mai sta, mai ales daca zici ca a facut si kk moale si are febra asa mare. De la dinti nu se face asemenea febra. Multa sanatate puiutului!!!
Tatiana, si pitica mea baga in gura tot ce prinde. Cand o las pe jos si gaseste cate o scama, face curat draga de ea, si baga in gurita. Probabil vrea sa stie ea ce anume a cules.
Ioana, in primul rand, felicitari Arturicilor pt. progresele lor. Miruna nu stie unde e nasul, mana... in schimb stie unde e Teo.. Stie unde e ceasul, telefonul, florile, anumite jucarii, televizorul... mai multe obiecte. In privinta laptelui de vaca, eu am auzit ca dupa 1 an le-am putea da lapte de vaca, insa eu nu prea asi incerca asa devreme.
Andra, eu i-am dat mancarea pasata cu furculita de la inceput. Acu i-o dau la fel pt. ca nu are dinti sa mestece. A ramas tot baba stirba. Deja incep sa ma ingrijorez.
Catalina, in privinta motului, sunt mai multe variante. Eu am mers pe urmatoarea, ca am si eu o finica care a facut un anisor in noiembrie. Se zice ca se ia motzul inainte sau dupa implinirea unui anisor. Nu in aceeasi zi. Eu i-am facut turta, care se zice ca la fete e cu gaura mai mica, iar la baieti cu gaura mai mare, adica precum un colacel. I-am rupt turta, dar i-am taiat si un pic din par. I-am facut mot si i l-am taiat. Acum... vezi tu, cate bordeie atatea obiceie. Cadouri, nasii trebuie sa ii cumpere copilului hainutze ca si la botez, iar finii o atentie pt. nasi. Noi asa am procedat.
O sa cumpar si eu revista MAMI. Sper sa o gasesc, ca la noi in cartier se gaseste mai greu. Si eu nu prea am cum sa ajung in oras pt. ca firma mea e in zona industriala a orasului, spre iesire, si ne pune la dispozitie transport. Si mi-e jena sa deviez de la traseu ca sa cumpar eu revista. Si la noi la serviciu e balamuceala: se pregateste o masa festiva, se pregatesc cadoruri pt. bebelushi, si ne pregatim cu totii de concediu!
Sa va zic ce a mancat pitica mea: ciorba de sfecla rosie. Si i-a placut la nebunie. Multumesc lui Dumnezeu nu e mofturoasa la mancare. Dimpotriva este foarte pofticioasa si nu pot sa scap de ea pana nu ii dau sa guste. Bine-nteles daca se poate, dar de obicei la mine se poate ca mananc de regim.
Va las acum.
Va pupam dulce,
Magda si Miruna 31.01.2004
Lavv spune:
Ce dor ne-a fost de voi!
In ultima vreme (luna a se citi) n-am reusit sa intru sa ma scriu..si de acum incolo pana in Anul Nou iara o sa fie nebunie..oricum va mai citesc printre picaturi.
Multumim de urari , Alexandru e mare acum caci am facut 11 luni !!!E nazbatios, n-are astampar ziulica intreaga , spre disperarea tuturor, iar noaptea adoarme destul de greu. Cred ca a mai pus ceva pe el, dar nu foarte mult si a inceput bolborosii la guritza lui. Cica vorbeste si el (doar AMA zice cand si cand si Uff ..Uff cica :-)nu stiu cum se traduce.
Fuge pe jos in permanenta si in ultimele seri s-a ridicat pe patut si face pasi catre alta latura a patului. M-am speriat rau si-am tipat..bine ca nu s-a speriat sa cada cu gura in lemnul patului.
Cam asta facem noi... si-am postat azi ultimele poze ale lui Alex!
Promit sa mai scriu!
Va pupam si va uram sanatate multa la bebei(in special lui AMOS, care-i bolnavior) si la mamici!
Lavv si Alex (7 ian. 2004)
http://community.webshots.com/user/lpaun
claudiachirila spune:
RARES SI ALEXANDRU
Saphir multa sanatate lui Amos!!!!! Ai sa vezi ca o sa treaca, bine ca nu e ceva mai grav.
Noi am inceput sa mancam bucatele mici, fara sa le mai dam prin blender sau pasate cu furculita si ne place tare sa mancam singurei biscuiti, paine si mai ales pufuleti.
Si noi am trecut pe lapte de vaca, dar inca nu in totalitate. Inca il combinam cu lapticul praf, dar suntem pe drumul cel bun. La inceput a facut cihhhhhhhhhh. Dar acum e ok. Mancam mai mult lapte de vaca decat lapte praf.
Dragos a facut ieri cativa pasi singur, dar pana si-a dat seama ca a plecat singur, ca atunci s-a asezat in fundulet.
Am fost un pic la plimbare , dar promit ca nu mai iau carutul. Dragos sta cateva minute si apoi vrea jos sa-l impinga.
claudia si dragos
ralualexandrei spune:
MI-E DOR DE VOI!!!Poate reusesc diseara(a se citi miezul noptii) sa mai intru sa va citesc pe indelete.Va pup pe toate si pe ai vostri bebelusi.
Andra ,mamica lui Robert si a Mariei album no1 album no2
buli spune:
Rares
Alexandru
am primit acu un mesaj pe mail: Pentru a se evita aglomeratia, la centrele de votare, cei care voteaza cu Basescu sunt rugati sa mearga la vot duminica, iar cei care voteaza cu Nastase sa mearga luni ! Va multumim
Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
va dorim Craciun fericit
anda141 spune:
quote:
Originally posted by buli
Rares
Alexandru
am primit acu un mesaj pe mail: Pentru a se evita aglomeratia, la centrele de votare, cei care voteaza cu Basescu sunt rugati sa mearga la vot duminica, iar cei care voteaza cu Nastase sa mearga luni ! Va multumim
Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
va dorim Craciun fericit
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004
Emilly spune:
Buna harnicutelor,
Anda141
Rares si Alexandru sa cresteri mari si sanatosi!
Saphir ma bucur ca Amos e mai bine, e bine ca stii cu ce va confruntati...dragul de el imi inchipui ce s-a speriat acolo la spital...dar lasa ca trece si o sa fie bine de la noi lui Amos si pentru samburica.
Catalina in legatura cu turta nici noi si nici nasii fetitei nu am auzit de asa ceva deci prin urmare o sa-i taiem doar motul, o sa-si aleaga 3 lucruri si noi o sa facem o masa frumoasa, or sa mai fie 2 perechi in afara de nasi si o sa le luam la nasi o atentie.Cam asta e, am inteles totusi ca trebuiesc puse anumite lucruri pe tava ca de exemplu un ban de argint, voi ce stiti de asta?
Ilinca mea papa doar la blender, o sa incerc sa-i pases cu lingurita jumatate sa vad ce zice.Mi-am propus sa-i iau olita si sa ii fac cunostinta cu ea...finuta mea a fost pusa pe olita de la 6 luni si acum la 2 ani nu mai poarta pamperi si se cere singurica cind are nevoie.Sa vedem ce ne iese si noua, speram ca nu ochii...
Referitor la lapte eu o sa continui sa-i dau Similac step 2(12-18 luni) pina la 18 luni e imbunatatit cu toate alea si apoi om vedea.
O zi buna in continuare!
Emilly si Ilinca
magda30 spune:
Emily si eu am auzit de ban de argint. Noi chiar i-am pus finutzei noastre un banut de argint pe tava. O sa fie o cocheta aia mica, fina, Alexia: ca a ales farduri, oja si bani.