Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (51)
Raspunsuri - Pagina 10
ane2 spune:
Noi am fost la cumparaturi pana acum,ptr mine cea mai mare fericire dar se pare ca Rachellei nui mai place in carucior asa ca am carato pe rand in brate
Si pitica mea a primit o groaza de cadouri si spre surprinderea mea chiar ai plac imi era teama ca se va juca 2 minute ca de obicei si dupa aia "la revedere" dar chiar iau placut.
Ioana ce baietei destepti ai!!!!!!!si noi de cateva zile ne chinuim so invatam undei nasu,gurita etc...dar degeaba inca nu sa prins
Saphir sanatate lui Amos!!!
Andruska mesele principale Rachella le papa pasat dar papa si bucati mai mari biscuiti,paine cu smantana, avocado pasat cu furculita ......
Noi ne-am gandit de la 2 ani so dam la gradinita si nu ca nu ar avea cine sa stea cu ea dar ne-am gandit ca ar invata o groaza plus de asta limba greaca, ca la noi in casa se vorbeste romana,rusa si greca ce mai o harababura.Saraca Rachella ceo fi in capu ei nu stiu.Dar se pare ca intelege abolut tot indiferent in ce limba ai vorbesc.Internationala lu mama
Anita si Rachella -17.o1.2004http://community.webshots.com/user/sugarbabe134
Roxana_G spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor!
Emilly, nu ma gandesc sa o duc pe Alex prea devreme la gradi. Poate la 2 ani jumatate (ca atat va avea in sept 2006) macar sa incerc. Daca nu, sigur anul urmator. Bradutul il voi face chiar in Ajun, ca in fiecare an.
Adriana, stiu ca at trebui sa fie nemancat inainte de impartasanie, insa e o chestie prea rigida ptr copil. Daca e asa, si inainte de nunta trebuia sa fii nemancat. I-auzi, sa fii stat pana seara nemancata!
Saphir, multa sanatate puiutului, sper sa nu fie nimic grav.
Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)
Roxana_G spune:
Monica, aud ca si tu vrei sa il convingi pe Albert sa ia mancarea. Nici Alex nu vrea nicicum, desi alte porcarii le mai baga in gura. Insa mai putin. Nu stiu cum sa o invat sa ia. Daca ii dau eu, musca, altfel nu.
Ioana, imi pare rau pentru problemele cu bona si mai ales ca o iei de la capat cu cautarile. Asa ma gandesc si eu sa mai trec cu vederea nemultumirile fata de bona mea, ca poate gasesc alta mai rau. Cat timp nu sunt lucruri grave, incerc sa fac observatie si nu scandal. Vai ce smecheri sunt Arturicii si ce avansati fata de Alex! Legat de lapte, eu nu o voi trece prea curand. Pentru ca eu insami am avut probleme de la Dorna asta super pasteorizat, d-apoi ea. O voi trece pe Nan Junior de la 1 an.
Andra, eu am urmat sfatul pediatrei si a inceput Alex sa pape mai mare (adica sa pasez 1/4, apoi 1/2, apoi 3/4, si apoi tot). Deocamdata la fructe pasez numai mar si para cu blender si banana de furculita. Legumele de la pranz le pasez jumatate la blender si jumatate cu furculita. Carnea numai la blender. De unde varsa si Alex mereu sau se stranba, acum a inceput sa simuleze un mestecat acolo. Perseveram, poate ajungem si noi sa mancam pasat numai de furculita pana pe la 1 an.
Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)
TatianaG spune:
Am uitat sa va spun: de doua zile, Clara zice MA-MA, cateodata cu destinatie! Mai nou, arata cu degetul spre obiectele care-i plac.
Ioana, felicitari pentru performantele Arturicilor! Pe Clara am trecut-o pe lapte de vaca din noiembrie, de cand n-o mai alaptez. Ii dau lapte de la vaca adevarata (sursa sigura, verificata veterinar). La inceput l-am dat diluat cu apa si intr-o saptamana am renuntat la diluare. N-a avut nici o reactie (diaree sau alergie). Stiu ca nu e bine sa-i dam inainte de un an, dar medicul meu de familie mi-a zis ca pot sa-i dau, daca e verificat. In schimb, pediatra Clarei n-ar accepta asaceva.
Andruska, Clara mananca piureurile si carnea mixate, amestecate - pasat cu mixat - si cateodata, mai rar, numai pasate, iar carnea taiata. In schimb, mananca fructele taiate sau rupte bucatele, paine cu unt, branza topita sau cascaval si rontaie biscuiti si coaja de paine.
Anita, tu vorbesti cu Rachella in mai multe limbi sau intr-una singura?
Va doresc o noapte linistita!
Tatiana si Clara Maria (31 ian 2004)
http://community.webshots.com/user/tatianagut
http://community.webshots.com/user/bbianfebr2004
anda141 spune:
Anita, e bine pentru Rachela ca aude mai multe limbi, chiar am citit ca ei invata mult mai usor.Insa e bine ca fiecare perosoana sa vorbeasca numai o limba. De ex. tu vorbesti romana, tati greaca...si ea invata f. usor.
Roxana, da eu vreau sa-l invata pe Albert sa manance si el din proprie initiativa, a avut o tentativa zilele trecute cu un biscuite,aseara cu un croissant, dar au fost cazuri izolate!! Si nu mananca nici macar un biscuit intreg. Dar lasa ca invata el, deocamdata ma bucur ca a inceput sa manance bine si sunt f. multumita. Eu ii dau cand pasat, cand la blender, ca sa manance mai bine ii bag la blender, numai sa manance. Ca a avut o perioada cand nu manca si ma miram cum sa i-o mai dau. Acum sunt multumita ca papa, indiferent cum.
De la 1 an o sa incep si eu cu Parmalat sau Nestle (formula dupa 1 an), asa m-am hotarat, sa vedem ce zice si pediatra, ca nu am intrebat-o.
Albert al meu, ca si ai vostri, de altfel, a inceput sa fie copil, deja nu mai vorbim de bebelusi. Vorbeste f. mult, se distreaza mult de unul singur, scoate tot felul de sunete si face tot felul de grimase, mi-e un drag de el, cand il vad ca s-a facut si el mare, deja ne intelegem altfel.
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004
ad_risnov spune:
Bai, ce e cu forumul? Merge greu sau e ceva cu modemul meu? Ma chinui de capiez ca sa deschid o pagina!
Eu o sa continuu cu Nan Junior dupa 1 an. Cred ca este mai comod si mai sigur (pt. ca nu am de unde sa iau lapte de vaca, adica de la sursa sigura). In plus noi avem o portita si-l putem lua cu mult mai ieftin.
Bineinteles insa ca vom cere si parerea pediatrei.
Monica, si eu zic la fel de Rares: este deja copil, nu mai e bebe. Stie sa rada in mai multe feluri, sa se bucure in mai multe feluri, sa se strambe cand e suparat, plictisit. Comunicam incredibil de bine si zi de zi ma minunez de ce poate face.
Simt in fiecare clipa cat de mult ma iubeste si freamata de bucurie cand imi aude vocea sau ma vede (mai ales cand ma intorc acasa).
A inceput sa ma pupe cu toata gura. Zici ca ma mananca.
Merge din ce in ce mai bine, mai ales daca nu e atent la ce face. Deja poate merge cam 3-4 metri fara sa ezite. Daca i se face frica se aseaza in fundulet.
Va pup si va urez o seara placuta!
Adriana - mamica lui Rares (13.02.2004)
Album Rares 1
Album Rares 2
Bebelusi ian.-febr. 2004 I
Bebelusi ian.-febr. 2004 II
ad_risnov spune:
'Neata!
Alexandru!!!
Rares!!!
Of, ce rau e fara listuta noastra in deschiderea capitolului!
Vilma si Veve va rugam mult sa postati din nou listuta in mesajul de inceput. Asa ne e mai usor sa vedem cine este sarbatoritul zilei. Multumim!!!
Adriana - mamica lui Rares (13.02.2004)
Album Rares 1
Album Rares 2
Bebelusi ian.-febr. 2004 I
Bebelusi ian.-febr. 2004 II
Ioana77 spune:
Rares
Alexandru
Sa cresteti mari si sa fiti fericiti!!!
GAZI
Nu ne spui nimic despre vizita la dr? Nici Arturicii nu mai merg "corect" in patru labutze. Se mai inping cand intr-un pizcior cand in celalalt. Asa ca astept cu nerabdare sa spui ce v-a zis voua.
Ioana,
mama Arturicilor YANN & PHILIP
_28.01.2004_
Andruska spune:
Rares
Alexandru
Catalina cu ruperea turtei (la fetite) si taiatul motului (la baieti) cred ca fiecare face cum crede. Eu lui Andrei i l-am taiat inainte sa implineasca 1 an si asta ptr ca avea parul tare lung si transpira ingrozitor, altfel nu stiu daca m-as fi grabit.
La Mati am sa mai astept- poate la anul dupa Paste, mai vedem.
Saphir - ai fost cu Amos la dr? Cum se mai simte? Sa ii dai multe lichide cum spunea si Tania, si incearca sa ii dai papa mai de regim daca a facut kk moale.
Am fugit la munka poate reusesc sa scriu putin mai tarziu.
Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)
NIHIL SINE DEO !!!
acs spune:
Buna dimineata fetelor!
Sunt foarte incantata: am pus poze noi in album!
Catalina: Noi nu suntem prea legati de traditii, dar Mariei i-am rupt turta si i-am taiat si putin din par la un an (de fapt la petrecerea de un an care a fost cateva zile dupa ziua de nastere). Si am pus-o sa-si aleaga trei obiecte de pe o tava plina cu nimicuri.
Ioana: Arturicii tai sunt sportivi de pe acum :). Ioana mea nu vrea sa mearga in patru labe (de fapt nici Maria n-a incercat decat dupa ce a mers in picioare), dar ii place sa stea in picioare tinuta de manute. Deocamdata nu stie sa arate decat nasul meu (ii place sa ma traga de el), dar perseveram :).
Andruska: Ioana mananca pasat cu furculita; nu-i mai dau mancarea prin mixer. Si-i place sa mai roada cate un biscuit (mai mult in gingii, ca dintisorii de sus de-abia acum ii ies).
Saphir: Multa sanatate lui Amos!
Sarutari pentru toti bebelusii de la fetitele mele! :)
Manuela