Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (51)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

sarbatoritilor de astazi

Ioana, felicitari Arturicilor
Adina, sa aveti vacanta placuta si sa va odihniti .
Anita, cred ca ai dreptate cu outul, cu toate ca virusul asta am inteles ca se ia din aer si il fac si copii mai mari decat Amos. Felicitari pentru dintuci.

Noi am fost la medic dupa amiaza si m-am mai linistit. Am fost la alt medic decat mergeam de obicei si am fost tare incantata de el, a avut multa rabdare cu mine, mi-a explicat tot ce l-am intrebat, l-a controlat frumos si bine pe Amos. Asadar, se pare ca virusul e deja pe duca, lui Amos i-au aparut niste bubite mici pe piele, pe piept si burtica, a zis ca sigur or sa ii apara si pe picioare si gata, scapam. Oricum, am primit reteta de Nurofen, care am inteles ca emia bun decat Acamoli. Spre norocul meu, dupa amiaza Amos nu a mai facut temperatura..sa vedem cum e in noaptea asta si poate apuc si eu sa dorm
De acolo, m-am "suparat" si ne-am oprit intr-o bijuterie si mi-a facut al meu sot cadou de Mos Neculai un inel foarte frumos si mare -ca am boala maxima la aur si daca se poate sa fie si vizibil- si m-am intors acasa super multumita pe ziua de azi
Cam atat de la noi. Va dorim o seara linistita

Saphir si Amos Daniel (26.02.04)

Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Saphir, ma bucur ca Amos e mai bine!!! Lasa ca trece de tot sa vezi!!! Sa porti sanatoasa inelul!!!
Adina, concediu placut!!!!
Adriana, multa sanatate lui Rares!!! Daca nu are si alte somptome, poate nu e chiar rau daca mergeti la munte. Poate o fi de la dinti!!! Sanatate multa!!
Albert in seara e mucios. Mai exact ii curge o apa din nasuc, o rinita cred, si bale din gurita. Asa ca nici nu a putut suge ca avea nasucul infundata. Am fost la farmacie si tot ce am gasit a fost Vibrocil, picaturi de nas. I-am pus 2 pic. si vad ca acum respira bine. Insa a facut show ca nu a putut sa suga. Pana la uram stiti cum a adormit? Pe umerii lui tati plimbadu-l prin casa. L-a pus dupa asta in pat si nu s-a trezit, ceeace e un mare eveniment pentru el. Offf, sper sa nu se imbolnaveasca. Febra nu are, e vesel, chiar a fost azi super vesel, a facut tot felul de ghidusii, asa m-am distrat cu el. Insa dupa baie i s-a infundat nasucul. La baie a fost f. cald, deci nu a racit acum. Speram sa-i treaca. I-am dat si 1 ml. nurofen asa preventiv.
Va doresc noapte buna!!!

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

'Neata!

Alexandra!!!

Rares a facut aseara febra 39. I-am dat antitermice si peste noapte a fost ok. De dimineata din nou avea un pic de febra. Asa ca din nou i-am dat panadol.
La ora 1 asteptam medicul.
Plecarea la munte a cazut.

Ioana, felicitari Arturicilor!!!
Monica, muuuuuulta sanatate lui Albert!

Adriana - mamica lui Rares (13.02.2004)

Album Rares 1
Album Rares 2

Bebelusi ian.-febr. 2004 I
Bebelusi ian.-febr. 2004 II

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adlemi spune:

Buna dmineata si de la noi!
Alexandra
Adriana,multa sanatate lui Rares.Se va face bine!!!Si in ceea ce priveste muntele,stai linistita ca nu pleaca nicaieri!Tot acolo va fi si data viitoare!
Adinadrum bun,sarbatori fericite si un An Nou plin de bucurii si toata fericirea fie asupra voastra!
Acum vesti despre noi:
-de ieri am inceput fizioterapia.Face cu o tanti f simpatica,care sta vis-a-vis de noi.Ea a spus ca nu avem de ce sa ne facem pb,ca va recupera bine!Chiar l-a laudat la unele exercitii.
-de catva timp bea din cana,da noroc si face pa.In ceea ce priveste pupatul plescaie din buze.Mai lucram la domeniul asta.
Fizioterapia va dura ceva timp,si asta depinde in primul rand de cat de repede asimileaza el.Pt inceput vom lucra 2 sapt intensiv,de luni pana vineri,iar dupa cele 2 sapt in fct de performantele lui ne vom vedea de 2-3 ori/sapt.
cam atat de la noi.Astea-s vestile!Multa sanatate tuturor si sa ne reintalnim cu bine!
si o zi minunata,cu ganduri frumoase!!!

[red]Adlemi[red] si Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105

Mergi la inceput

ALEXANDRA
Andriana, sanatate maxima lui Rares Stiu prin ce treci, noi tocmai am scapat...sper.

Amos acum e plin de bubite mici, parca ar fi pline cu apa.
Cine stie daca la enterocolita apar bubitele astea??? Acum imi e frica sa ii mai dau ou. O fi fost de la el?

Va pupam si va dorim o zi buna.

...si pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

La multi ani Alexandra!Multa sanatate Amos si Rares!

Andra ,mamica lui Robert si a Mariei album no1 album no2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

Alexandra

Sanatate multa lui Rares si Albert ! Adriana, nu fii suparata, mergeti altadata la munte . Tu i-ai dat Oscillococcinum lui Rares?

Adina, concediu placut si drum bun! Iti dorim Craciun fericit si anul care vine sa v-aduca multe-multe bucurii!

Sunt suparata c-am racit rau de tot, cu febra, nas infundat si tuse. Acum ma simt bine, raceala e spre vindecare, dar mi-e teama sa nu se imbolnaveasca si Clara. Doamne ajuta sa fie rezistenta! Am avut grija sa nu stau mult aproape de ea, dar fiind toata ziua impreuna nu prea am putut.

Ieri am facut-o pe "mama-dura". Dupa mai multe incercari esuate, aseara am lasat-o pe Clara sa adoarma in patutul ei, singura. Dupa aproape o jumatate de ora de plansete si tipete, saraca a adormit. Asa mila ne era de ea! S-a obisnuit sa adoarma in patul nostru (tot de la alaptat) si nu vrea s-adoarma in patutul ei. Daca o iau si o pun intr-al nostru, intr-un minut e in lumea viselor.

Dana, ce scumpa e Jessica in Craciunita!

Tatiana si Clara Maria (31 ian 2004)

http://community.webshots.com/user/tatianagut
http://community.webshots.com/user/bbianfebr2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Am facut noapte alba.Albert a avut nasul infundat,nu a putut respira bine, a facut si febra, asa ca azi dimineata am fost la doctor si are rosu in gat! offf, puisoru lu mama, nu stiu unde a putut raci, mi-e o mila de el...I- dat antibiotic AUGMENTIN 2.5 ML LA 12 ORE. Nazomer si cam atat. Acum e vesel, saracutul,dar respira greu si daca vreau sa-i aspir nasul urla de zici ca cine stie ce-l fac.La fel si cu picaturile.
Va tot aud de oscilococinum, e mai bun asta? ziceti-mi si mie ce le-ati mai facut cand au avut asa ceva?

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Monica, ! Cred ca si noi o sa avem parte de antibiotic. Multa sanatate lui Albert!!!
Ca sa-i curat nasul lui bb eu folosesc si bete de urechi (dupa ce-i pun ser). Uneori sunt mai eficiente decat pompa si le manui cu mai mare viteza. Le poti inmuia in ser fiziologic.

Eu i-am dat deja lui Rares 6 doze de oscilococcinum (3 sapt.+3 sapt). Vad insa ca tot s-a imbolnavit. Nu stiu ce sa mai zic.

Lui Rares nu-i curge nasul, nu tuseste, nu are ochii rosii. Doar febra si stare cam apatica. Este si marait rau de la dinti. Cred ca-i ies caninii.

Abia astept sa vina dr. Parca trece asa greu timpul.

Adriana - mamica lui Rares (13.02.2004)

Album Rares 1
Album Rares 2

Bebelusi ian.-febr. 2004 I
Bebelusi ian.-febr. 2004 II

Mergi la inceput

Sanatate multa pentru Albert si Rares
Fetelor, din cate stiu eu e musai sa le curatati nasul daca sunt raciti, le trece raceala mai repede.Daca ei inghit mucisorii, se infecteaza mai rau. Eu pe Amos il curat zilnic, dupa baie cu betisoare de urechi, urla dar il curat mai bine decat cu pompita.
Si inca ceva...nu va suparati pe mine. Nu le dati antibiotice daca nu e imperios necesar. Incercati cu orice altceva si antibioticul sa ramana ultima varianta.
Va pupam si asteptam vesti bune.

...si pozele noastre

Mergi la inceput