Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (51)
Raspunsuri - Pagina 15
magda30 spune:
Salutare dragelor!!!
Hop si noi!
In primul rand La multi ani Sarbatoritilor de azi!!!
Apoi, multa multa sanatate pt. bolnaviori!!
Monica, si eu folosesc betisoare de urechi pt. curatarea nasucului pt. ca sa i-l curat cu pompitza e o intreaga tragedie.
Saphir, nu am auzit ca de la enterocolita sa apara bubulite. Dar este posibil avand in vedere virusul puternic pe care l-a avut Amos. Ai vazut, ca uneori si la oamenii mari, cand ne e rau ne mai apar pe noi bubulite. Multa sanatate! si curaj in continuare.
Adlemi, ai vazut ca nu este ceva grav. Multa bafta in continuare si spor la exercitii de la Miruna.
Adina, concediu placut si Sarbatori fericite!
Despre noi ce sa mai zic.... Piticoata e din ce in ce mai jmekera, intelege o multime de lucruri. De vorbit nu vorbeste decat mama, tata, baba si asta cand vrea. . Imi e ciuda ca nu pot sta mai mult cu ea. Eu vin relativ tarziu de la serviciu si pitica mea merge la culcare la 8.30 cel tarziu 9. Nici nu stiu cand trece timpul cand ajung acasa. Cand intru pe usa e toata un zambet si o chitzaiala si trecem la aparate . Seara pic si eu de parca asi fi toata ziua.
Voi cum va protejati contraceptiv? Mie mi s-au recomandat anticonceptionale Harmonet pt. ca am si un chist ovarian. Le-am luat mai bine de o jumatate de an si am inceput sa ma simt rau: dureri de cap, de fiere (eu am o piatra acolo)... AM zis ca dupa sarbatori sa mai duc din nou la medic sa vad ce imi poate da.
Hai ca am scris!
Va pupam ,
Magda si Miruna (31.1.2004)
A_Iulia spune:
Na, ca dupa ce v-am urat toate cele mai am ceva de spus (bineinteles!)
Andruska, parca tu ziceai ca au platfuls baietii si le iei incaltaminte cu talonet. Este in academia mamicilor ultimul numar un articol exact despre asta, si zice ca e o prostie sa consideri pana la 4 ani ca are copilul platfus, ca se vindeca de la sine, ca mare prostie e cu incaltamintea cu talonet, etc. Sa citesti si tu si vezi ce decizi. Eu cand am citit m-am gandit numai la tine.Poate mai vezi si alt medic?!
Asta am vrut sa zic.
Va pup pe toate,si bebei sanatosi.
Si daca tot va plangeti de bebei raciti, mai era un articol pe undeva cum ca bebeii care racesc de cel putin 2 ori in primul an de viata au riscul scazut la jumatate sa se imbolnaveasca de afectiuni respiratorii grave (astm, etc). Asa ca bucurati-va daca le curge nasul!
Adlemi, eram convinsa ca totul e in regula cu Andrei. Asa si cu doctorii astia, mai mult de baga in boale.
Saphiras, ce sa zic, or fi bubitele de la febra? Of of of saracutul Amos.
Magda, eu iau Mercilon. Cred ca o sa-ti schimbe anticonceptionalele doctorul, daca zici ca de la astea ai asa manifestari.
Ane, ba sa stii ca am vazut urlete de rasfat si inca cum! Am un exemplar acasa care seamana perfect cu ce ai tu!
Ioana, sa nu uiti ca noi ne-am inscris primele la autografe!
Roxi, te pup. Ai grija de scumpica de Alex.
Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre
claudiachirila spune:
La multi ani Alexandra!!!!
Ne-am cumparat si noi revista MAMI si intr-adevar e frumos cd-ul. Dragos e incantat. Am observat ca deja isi formeaza gusturi muzicale. Reactioneaza numai la anumite cantecele!!!!!
Multa sanatate pentru bolnaviori!!
Sa va faceti repede bine!!!
claudia si dragos
anda141 spune:
E numai vina mea ca trebuia sa am grija de el cand il vad asa fara pofta de nimic, el care era numai un ras si veselie si alerga prin casa, acum sta cuminte. Nu vreau sa fie cuminteeee!!! Nu mai pot, plang de mila lui.
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004
magda30 spune:
Nu am reusit sa cumpar revista MAMI!!!! Am cautat-o la un punct de distributie a ziarelor si nu o mai aveau!!! Sper ca o gasesc in alta parte! Ca alttfel ma oftic!.
Pupici,
M&M
magda30 spune:
Monica, nu este vina ta! NU iti mai face atatea mustrari de constiinta! Noi facem tot ce putems a le fie puiutilor bine, insa se mai intampla. La fel faceam si eu cand mi-a zgariat-o pisica. Ziceam ca e vina mea. Si acum imi mai fac mustrari de constiinta... dar multumesc lui Dumnezeu ca nu s-a intamplat mai rau. A ramas cu un semn, care se pare ca va trece.
Multi pupici lui Albertutul tau si multa sanatate!
M&M
dadi_t spune:
Buna ziua dragelor!
Am lipsit si eu putin si cand am revenit numai vesti....nu tocmai bune!!
Sanatate multa lui Amos si Albertutzu! Mititeii de ei.. de la o fetita cu ochii ca marea!
Monica fii barbata! Albert are nevoie de o mamica surazatoare si vesela!
Adriana, la fel sanatate multa lui Rares, ma rog sa fie doar dintishoriii- bate-i-ar vina!
Adina, sarbatori fericite si un An Nou plin de bucurii si impliniri! Fie ca nasterea Domnului sa sa va lumineze pasii si sufletele oriunde va aflati!
Ioana, felicitari deja vedetelor nostrii! Tinem pumnii strans de tot!
Imelda, ma bucur tare pt. vestile bune! Spor si rezultate cat mai rapide la exercitii!
Magda, din pacate nici eu nu am reusit sa mai gasesc revista! incerc sa-mi pun niste pile in functiune. Daca reusesc iti iau si tie si cand vine maama we viitor in Bucuresti, vedem cum luati legatura sa-ti dea revista cu cd-ul..
Ema-scumpica foc papusa ta! Si Anduta a plans cand l-a vazut prima oara pe Mos Craciun. Si plangea la toti barbatii care aveau barba , asa in general....
Va pupic pe toti!
Tania cuAnduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)
...poze Noiembrie!
ad_risnov spune:
Am aflat ce are puiul: enteroviroza!
Tratament: antitermice la greu (din nou a facut febra) si sirop sumetrolim (are biseptol). In plus fara nici un pic de lapte doua zile (efectiv nu stiu cum vom reusi) si regim ca la diaree (orez, morcovi fierti, banana, mere coapte, compot de mere, cereale fara lapte).
O sa fie un mare chin.
Sper sa si reusim.
Va pup.
Adriana - mamica lui Rares (13.02.2004)
Album Rares 1
Album Rares 2
Bebelusi ian.-febr. 2004 I
Bebelusi ian.-febr. 2004 II
magda30 spune:
Adriana, multa sanatate puiutzului tau!!! Bine macar ca sti ce are si ca incepi un tratament.
Tania, eu sunt din Targoviste. Nu stiu cum am putea sa ne intalnim in Bucuresti, ca mi-e greu sa ma deplasez pana acolo. Multumesc pt. Oferta. Sper sa o mai gasesc pe aici. Plec maine in cautari.
Pupam
M&M