Mamici din Canada (8)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clau07 spune:

Asa este Ana, nu a fost curs la care sa nu am colege romance. Din pacate sesiunea asta nu avem cursuri comune. Eu am luat Cout de revient si Economie manageriala. Eu am timp partial, peste trei luni incep serviciul si inca nu stiu cu cine o voi lasa pe Alexandra. Caut garderie dar incercam sa o convingem pe soacra mea sa ne faca o vizita. Cine stie daca vom putea. Ea nu a mai fost plecata peste granita si nu prea are curaj sa plece in lume.

Claudia si Alexandra ( 8 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau07 spune:

Dana, eu am nascut aici , nu stiu cum e in Romania, dar am fost tare multumita de felul in care am fost tratata. Nu am dat nimic la nimeni. Iar din cauza ca nu am putut sa nasc natural dupa mai multe consultatii, am fost vazuta de mai multi doctori, s-a hotarat cezariana. Din clipa in care am fost de acord cu cezariana si am senmnat hartiile, nu a trecut jumatate de ora si am fost in sala de operatie. Sotul meu a fost si el langa mine. L-au echipat corespunzator si totul a fost bine. Am stat in spital o saptamana si asiatentele m-au ajutat tare mult, m-au invatat tot ce trebuia sa stiu. Orice problema aveam le chemam si ma ajutau. Nu am cuvinte sa spun cat am fost de multumita. Era primul copil, eram departe de mama sau alte rude, dar am avut spijinul de care aveam nevoie. Tu fiind la al doilea copil esti mai in tema cu multe din problemele noului nascut. Cauta-ti un medic care sa te urmareasca pe perioada sarcinii si cu care sa nasti.

Claudia si Alexandra ( 8 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Clau,

acum am citit ca fetita ta are sapte luni, din pacate nu cred ca la gradinita de care ti-am scris o s-o primeasca, pentru ca sunt copii doar de la un an si sase luni in sus; in garderiile de mediu familial cred c-ar fi mai usor de gasit un loc pentru un copilas mai mic.

Ana

bafta, si cu scoala si cu garderia

"Noi suntem trecatori ca iarba câmpului, numai muntii stau pe loc. Numai limba si datinile ramân sa vorbeasca despre trecerea noastra pe pamânt."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Buna, fetelor, hop si eu . Acum am descoperit si eu subiectul. Noi stam in Montreal din mai 2004, Matei Gabriel are 1 an si 3 luni, locuim in West Island.

Matei

Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Emilly, te rog trece si la mine ca numele copilului e Luca, nascut pe 08.08.2001. Acum am remarcat ca in dreptul numelui meu e doar mogaldeata care face tumbe.
Multumesc mult,

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica_gutuie spune:

Mamicile din Montreal, nu facem o intalnire cu mamici shi pitici undeva? La un sfarshit de saptamana, intr'un spatiu de joaca de interior?

Zic shi eu asha, ca idee! Ca am mai scris o data, dar pe generale shi nu prea a raspuns nimeni nimic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Gutuie,

daca se decide ceva (n-am habar unde am gasi spatiu adecvat si...cald pentru noi si pitici) venim si noi;
FETELOR,

in legatura cu asermantarea invitatiei :

1) nu mai este gratuit- costa 3 cad daca nu ai card de centre de loisir; daca ai card, este gratuit sa-l asermenteze si fotocopieze;
2) eu o sa incerc sa-l scanez diseara cind ajung acasa, dar mi-a spus salariatul din St.L., primaria de arondisment (sau cum s-o numi corect)ca se semneaza numai acolo, in fata lui sau a cui il asermenteaza si ca trebuie mers la sectorul de care apartii cu rezidenta; am luat o brosura de acolo, daca nu stiti unde vine, spuneti unde locuiti si eu va spun unde trebuie mers, in zona voastra;

Ana

"Noi suntem trecatori ca iarba câmpului, numai muntii stau pe loc. Numai limba si datinile ramân sa vorbeasca despre trecerea noastra pe pamânt."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

quote:
Originally posted by mamica_gutuie

Mamicile din Montreal, nu facem o intalnire cu mamici shi pitici undeva? La un sfarshit de saptamana, intr'un spatiu de joaca de interior?

... eu subscriu la idee! Cat despre spatiu cald .. pai la orice McDonald's e cald si loc de joaca pentru pitici ...sau propuneti voi altceva ...

Matei

Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Fetele, cumetri nostri au trimis anul trecut invitatia asta in Ro plus hirtie de la locul de munca precum lucreaza, copii dupa actele de rezidenta, am inteles ca(,)copiile se fac undeva la CLSC sau ville de Montreal, si le semneaza cineva, eu inca nu am inteles...ideia e ca trebuie sa le certifice cineva, mai ma interesez.

ASSERMENTÉ DEVANT MOI À MONTRÉAL CANADA
PROVINCE DE QUÉBEC
DISTRICT DE MONTRÉAL

AFFIDAVIT ET LETTRE D`INVITATION

Nous soussignés ..........domiciliés à Montréal, adresa.....Québec, Canada, déclarons sous serment:

Nous sommes résidents permanents depuis le .....

Je suis à l`emploi: .....

Nous désirons par la présente inviter ma mère et mon père, respectivement ma belle-mère et mon belle-père,.....sau pe cine vreti domiciliés à ........ ROUMANIE, citoyens de ce pays, venir nous visiter.

Par la présente nous nous engageons et nous nous obligeons à entretenir et fournir toutes les dépenses de gîte, besoins, nécessités, soit pour la visite de ma mère et mon père, respectivement belle-mère et mon belle-père, ....... au Canada pendant leur visite.
Sans restreindre ce qui précède, nous nous engageons à payer advenant besoins, dépenses de logement et de nourriture ainsi que toutes dépenses médicales.

ET NOUS SIGNONS

……………………………..

Le………………2004

Emilly cu gaza ei
Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Carmen, la ce gradinita e Matei al tau? Esti multumita de ea?

Mergi la inceput