Mamici din Canada (8)
Raspunsuri - Pagina 14
carmen77 spune:
Codritu, Matei e (a fost) la o gradinita in Roxboro, si nu, nu am fost deloc multumita de ea. Nu stiu daca e vina gradinitei, sau care sa fi fost motivul, dar Matei mi-a fost bolnav non stop cele 2 luni cat a mers acolo. A facut si viroze, si bronsita, si otita, si pneumonie, si diaree, deci nu stiu ce a mai ramas de facut. L-am retras si am asteptat sa imi vina soacra, ca i-am facut chemare, si azi am aflat cu stupoare ca nu i-au dat viza , si eu in 10 zile trebuie sa ma intorc la munca. Asa ca daca stie cineva vreo gradinita buna in West Island .. raman recunoscatoare. Sunt dispusa sa dau pana la 20 CAD pe zi. Conditia e sa fie BUNA! Adica sa fie curatenie, cat mai multe educatoare pe numar de copilasi, chestii din astea ...
Matei
Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003
Emilly spune:
Carmen Matei e dulce foc, sa va traiasca!
Cum mai sa nu-i dea viza soacrei??? e o ciudatenie...poate au intrebat-o de ce vine si ea o fi zis ca vine sa aibe grija de nepot...cica au mai fost cazuri de astea de respingere.
Gradinita nu stiu in West Island, adica sunt vreo 3 in jurul meu dar nu am numere de telefon.Le poti gasi pe net si poti suna sa-i intrebi.Poate aveti noroc...eu cind am pus-o pe Ilinca pe lista de asteptare mi-au zis ca nu-mi pot promite nimic...
Bafta multa!
Emilly cu gaza ei
Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)
oanadrag spune:
carmen77, te rog spune-mi si mie de ce nu i-a dat soacrei tale viza!!! si eu ii fac acum invitatie soacra-mii si m-ai cam speriat.
Pt Toronto, a facut cineva invitatia singur, fara sa se mai duca la agentie de turism? Sa ma risc sa o fac eu???
As vrea sa-l trec pe piticul meu pe lapte de vaca? Ce lapte folositi voi?
Mersic,
clau07 spune:
Carmen m-ai pus pe ganduri. Si noi vrem sa o chemam pe mama soacra in vizita din acelasi motiv. Eu i-am zis sa nu zica la interviu ca vine sa stea cu fata.
Claudia si Alexandra ( 8 iunie 2004)
carmen77 spune:
Motivul a fost (chipurile) ca nu suntem de desul timp in Canada (noi suntem aici din mai anul 2004). Si lucram amandoi, deci intra destui bani in casa, iar soacra nu a zis ca vine sa stea cu nepotul, ca am instruit-o in sensul asta ...
Pana la urma, depinde peste cine dai ... cum ti-e norocul ....la ambasada. Tot functionari romani is .. eu stiu un caz unde s-a acordat viza pe pile, cu toate ca respectivii erau pe social amandoi .. dar au cunoscut pe cine trebuie la ambasada la Bucuresti . Deci bafta fetelor .. sa aveti voi mai mult noroc!
Matei
Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003
Daneza 13 spune:
Oanadrag eu ii dau lui Tody Quebon 3,25%.Mi l-a recomandat asistenta de la CLSC care ii face vaccinurile,are adaugat si vitamina D.Ii fac si branzica de vaci din el si iese f.buna.
mamica_gutuie spune:
Danezo, cum faci branza de vaci? Te rog zi'mi shi mie sa'i mai fac Radei ca de cand am plecat din Romania nu am mai facut! Acolo faceam din lapte nefiert de la tsara! Multsumesc!
Fetilii, bafta cu suacrilii la ambasade! Serios!
Intrebare mare
Cu ce trimitetsi bani acasa? Ce e mai ieftin: moneygram, western union, ikobo, etc...altele nu mai shtiu. Multsumesc frumos!
clau07 spune:
Mamica gutuie, noi trimitem banii acasa prin transfer bancar. Cei de acasa au cont in valuta la BRD si noi transferam prin intermediul bancii din contul nostru in contul lor. Este varianta cea mai buna d.p.d.v. al comisionului. Dezavantaj ar fi ca dureaza pana la o saptamana transferul. Western Union il folosim doar in caz de urgenta pentru ca ajung banii mai repede.
Claudia si Alexandra ( 8 iunie 2004)
codritu spune:
Carmen, m-am cam speriat si eu cu viza ca vreau si eu sa o chem pe maica-mea. Cu gradinita daca se gaseste ceva de incredere si eu sunt interesata. Al meu pui va avea un an si mi-e tare mila sa il dau la gradinita ca stiu ca va incepe sa se imbolnaveasca.
Donia spune:
quote:
Originally posted by mamica_gutuie
Intrebare mare
Cu ce trimitetsi bani acasa? Ce e mai ieftin: moneygram, western union, ikobo, etc...altele nu mai shtiu. Multsumesc frumos!
Eu am auzit de o varianta foarte simpla: se poate face un card de debit sau de credit suplimentar pentru o persoana din Romania.
O prietena a facut un card de credit suplimentar pentru sora ei din Romania si sora ei poate sa scoata bani oricand are nevoie. Dupa aceea a auzit ca se poate face acelasi lucru si cu debit card.
O sa-i mai cer amanunte prietenei mele, ca si noi suntem interesati.
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)