Mamici din Canada (8)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anneliese spune:

spuneti-mi si mie va rog care e motivul pentru care nu trebuie spus la ambasada ca bunica vine pentru a ingriji nepotelul.si ce anume trebuie spus? ca vine in vizita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Oana, noi ii dam lapte organic 3,25%(Organic Meadow).

Anneliese, la interviu sa spuna ca vine sa va vada, ca ii e dor de voi, ca acum are timp (probabil e la pensie) si vreti sa-i aratati ce tara frumoasa e Canada.... Daca vine in preajma Pastelui sa spuna ca pentru voi traditiile sunt importante si cum nu puteti voi merge in Romania, macar ea sa fie cu voi.

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Buna fetele,

Oanadrag io ii dau laptic 3,25 cu adaos de cit.D, deocamdata suntem la stadiul de acomodare si-i fac jumu-juma cu lapte praf.Am avut insa saurpriza neplacuta sa constat ca se constipa...sper sa se obisnuiasca cu el ca atata lapte praf am aruncat...

Brinzica de vaci si noi o facem din lapte cu lamiie.Fierb cam 2 cani de lapte, cind a dat in clocot l-am luat de pe foc si-i adaog o jumatate de lamiie.Amestec cu lingurita si in citeva secunde se brinzeste si o pun la strecurat in tifon.iese delicioasa.Nu e acra.Gaza mea o maninca cu placere cu fructe.

Pe cind eram in Ro si sotul in Dublin si aveam viza... mi-a scos si mie un card si el baga banii si io ii tocam scoteam fara probleme.

Anneliese pai daca spui ca vine sa aibe grija de nepot replica e ca trebuie sa-l duci la garderie sau sa-ti iei bona.Pe cind eram in Ro la ambasada erau discutii de genul asta intre batrineii de la coada.

pupicei si o zi frumoasa!

Emilly cu gaza ei
Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica_gutuie spune:

Clau07,

Am auzit shi eu de varianta asta, doar ca noi suntem inca pe social shi nu shtiu daca nu riscam sa ne dibuie ashtia! O sa o iau in considerare sigur, ca e cea mai simpla!

Donia,

Merge shi cu card de debint! Shtiu sigur pentru ca o vecina asha ii trimite bani mamei ei! Nu shtiam de varianta cu cardul de credit care e super! Pentru viitor insa! Shtiu ca sunt undeva la 2% comisioanele cumulate!

Emilly,

Super retseta de branza! O sa incerc shi eu! Ma gandeam ca ashtia scot shi ultima picatura de grasime din lapte shi d'aia nu am incercat!

Fetelor, va multsumesc tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau07 spune:

Asa este , mamica gutuie, daca sunteti pe social nue bine sa folositi transferuri prin banca care pot fi verificate. Dar cu credit cardul stiu ca este dobanda mare pentru retragerea de fonduri (chas). Cred ca varianta cu debit card este mai buna.

Claudia si Alexandra ( 8 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau07 spune:

Am uitat sa spun ceva. Dobanda in cazul in care retragi bani cash de pe credit card se calculeaza din momentul in care i-ai retras. Nu ca si in cazul comparaturilor facute, la care iti vine factura, si platesti fara dobanda aplicata pana la o data scadenta. Dupa aceasta data se aplica dobanda in acest ultim caz.

Claudia si Alexandra ( 8 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela P spune:

Donia, hai ca si mie mi-ai starnit curiozitatea cu cardul acela de debit. Trebuie sa-mi fac un cont nou cu doua debit carduri pt mine si persoana din Ro? La banca ce informatii imi cer? Cu ce banci din Ro se lucreaza?
Eu una stept nerabdatoare sa ne scrii cum afli ceva detalii.

Adela http://community.webshots.com/user/adela23_1999

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimitete spune:

quote:
Originally posted by Adela P

Donia, hai ca si mie mi-ai starnit curiozitatea cu cardul acela de debit. Trebuie sa-mi fac un cont nou cu doua debit carduri pt mine si persoana din Ro? La banca ce informatii imi cer? Cu ce banci din Ro se lucreaza?
Eu una stept nerabdatoare sa ne scrii cum afli ceva detalii.

Adela http://community.webshots.com/user/adela23_1999

Pai depinde cum vrei sa faci. Le poti face alt debit card pe contul tau normal dar asta inseamna ca au acces ca si tine la toti banii din acest cont sau faci un cont separat unde tii citeva sute/mii de dolari (depinde de fiecare) si din care cei din Romania se pot "servi" la orice bancomat din Ro. Este ca si cum te-ai duce tu in Ro si ai scoate lei de la bancomat cu cartea ta de debit canadiana.

Numai bine,

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicutz spune:

Oanadrag, eu am facut invitatie fara sa ma mai duc la nici o agentie, si parintii mei au fost aici, au primit viza fara probleme. Asta a fost in oct 2003. Nu stiu acum daca s-a schimbat ceva. Dar nu cred.
Am vazut ca esti din Toronto. Unde ai nascut tu? Eu sunt in 4 luni acum.

Mergi la inceput