Mamici de mai - iunie 2005 (11)
Raspunsuri - Pagina 8
gabitzam spune:
Nefertari, arunca si incoace spre Baneasa niste bomboane, ies acum la geam sa le prind ![]()
La multi ani si sa fi sanatoasa, si tu si
!
Gabitza
monu spune:

fetelor nu mai rezist. mi-am luat niste pantaloni din stofa care nu au captuseala si ma mananca pielea de mooooooooorrrrrrrrr ! imi vine sa ii dau jos! si ma mamanca si nasul deja de nervi! va rooooggg unde este magazinul rococo sa ma duc sa imi iau altii!
andutzy spune:
Buna ziu, fetelor si burticilor voastre iubite!!
Nefertari, am vazut ca intrebai de doct. Adina Maniu. E super dulcica. Am cunoscut-o in niste porbleme ce tineau de un concediu medical prelungit anul trecut si ea era la policlinica de sector, Grozovici. E tare cumsecade. Daca nu as avea de atatia ani doctorita mea, care ma urmareste si imi stie toate cele, la dansa m-as duce in continuare.
Cat despre modificari, fetelor, ma complexati. Eu sunt obsedata deaorece in ultimile 2 saptamani nu a mai crescut burtica simtitor. Seara intr-adevar, e evidenta, dar dimineata nici nu se prea vede. Atunci cand stau instinsa, abdomenul e chiar plat. Insa am impresia ca am inceput si eu sa-l simt, dar inca mi-e teama ca e doar in capul meu.
Om vedea ce o mai fi.
Va urez o saptamana usoara, desi nu stiu daca exista asa ceva in aceatsa perioada a anului.
andutzy
nefertari spune:
monu - un magazin e la Sf.Gheorghe , la capatul tramvaiului 21 , intre P-ta Unirii si Universitate .
Un altul ,spuneau fetele ca este pe langa Perla .
Sa nu te astepti la cine stie ce,dar in disperare de cauza , merge !
Multzam,gabitzam !
( in loc de flori,bomboane )
Cloreta si celelalte fete "incepatoare" - daca esti curioasa - am postat un subiect despre cezariana ! Mi se pare de bun simt !
Sa ne rugam pentru copii astazi ! Sf Nicolae e protectorul lor !
Ruxel spune:
andutzy....parca vorbesti de mine! Exact la fel este si cu burta mea, dar identic.
Oricum, mie deocamdata imi convine pentru ca am de gand sa anunt la servici abea in Ianuarie....si mai am 4 saptamani pana atunci. S-ar putea ca in Ianuarie sa se vada deja ....17 saptamani ![]()
Ai sunat?![]()

nefertari spune:
Wow - multumesc tare mult andutzy !!!!!
Sincera sa fiu , nu mai asteptam raspuns . Totusi ma tem ,pentru ca voi naste prin cezariana, iar dansa mi s-a parut cam "firava" pentru operatie . Poate e doar o parere .
Mickyyy spune:
Neatza si de la noi.
Hai ca am deschise 2 ferestre, intr-una citesc si in alta raspund, ca la cat scrieti nu mai fac fata...uit de la mana pana la gura ce voiam sa zic.
gabita, eu merg la acelasi doctor cu care am nascut prima data si de care am fost super multumita, e vorba de Radoi de la Municipal.
nefertari, daca ai dioptri foarte mari exista riscul ca in cazul unei nasteri normale, din cauze efortului sa iti creasca foarte foarte mult. Eu am de exemplu 1, si pe mine m-a intrebat doctorul la prima nastere ce dioptri am si cand a aflat ca's mici a zis ca nu-i nici o problema pentru nastere normala (de la 5-6 in sus e riscant).
Legat de lapte...eu am ramas gravida in timp ce alaptam inca, asa ca mie imi curge in continuare atunci cand apas, chiar daca moatza mea nu mai suge de vreo 3-4 saptamani deloc. Si intr-adevar, e colostru, nu lapte, e incolor cu usoare tente spre galben. Nu e prea devreme, cumnata mea a descoperit ca e gravida intamplator (avea ciclu neregulat) si in timp ce
sotul a apasat-o mai tare pe un san si a tasnit laptele. Va dati seama ce panica i-a cuprins....a fost la control si era gravida in 4 luni fara ca ea sa stie.
mygirl, legat de cununat, nu stiu ce sfat sa-ti dau, eu anul trecut aveam vreo 6 luni jumate si am mers la Moeciu la Revelion, am urcat putin pe munte (asa...drum de vreo ora, dar nu pe potecute, ci chiar pe drum pe care putea merge si o masina), am chefuit vreo 3 zile la rand si totul a fost ok. Acum depinde de la persoana la persoana, nu-i o regula generala, poti sa ai o sarcina fara nici un fel de probleme si sa poti rezista o noapte intreaga sau poti sa fi rupta de oboseala dupa 2 ore.
crissi, e ok programarea pentru ecografia morfologica, se face in general intre 18 si 22 de saptamani (de sarcina, adica 16-20 de la conceptie)
SI nu in ultimul rand,
La multi ani Nicoletelor si Niculailor!
Mickyyy
si
Malina Ioana (31.03.2004)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
Cloreta spune:
Am citit despre cezariana. Multumesc mult! La partea cu operatia s la e nu mi-a convenit inca, am citi pe sarite:)
Eu nu m-am operat niciodata cu taieturi ca sa zic asa, dar intreruperi de sarcina am avut chiar cu anestezie generala.
Ah, voi stiti multe despre bb ai vostri, eu de l aprima eco de la 10 saptamani nu am mai facut nimic si pana in ianuarie nu ma duc, doctorita a zis ca suntem ok nu are sens.
Pana pe la inceputul anului viitor o sa fiu in ferba sarbatorilor dar dupa aceea nu stiu cum o sa rezist, nerabdarea va creste.
Cloreta
andutzy spune:
Dragele mele si aici ma refer mai ales la Ruxel, careia ii promisesem un raspuns,
M-am interesat de triplu test. Din pacate nu am reusit sa prind Maternitatea Giulesti, suna permanent, ocupat, mai ceva ca in Gara de Nord. In schimb doctorita mea de familie mi-a recomandat Laboratoarele Romar(cu care are ea contract si unde imi fac eu analizele gratuit, cele subventionate de stat), unde acest triplu test costa 585.000 lei. Ei nu il abordeaza ca pe un tripu test, fac fiecare din cele trei analize separat, dar oricum se treceau separat valorile pe foaia finala. MIe mi se pare ok, chiar daca dureaza o saptamana pana ne dau rezultatele. As fi incercat si la Giulesti, dar in conditiile in care nu prind pe nimeni pe telefon, nu imi vine sa fac un drum pana acolo.
Daca vreti sa sunati si voi, care mai sunteti interesate de acest test, nr de la giulesti este 6375440. Va urez succes, voi poate reusiti sa prindeti mai usor.
Maine merg sa-mi iau sange, sa-mi tineti pumnii. Mie, dar mai ales lui tati care e mult mai panicos si trebuie sa-si faca si el niste analize si moare de frica!!!!
andutzy