Mamici de mai - iunie 2005 (11)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

La multi ani de Sf. Nicolae!

Ce mai faceti burtici? Eu in ciuda faptului ca este luni sunt franta de parca ar fi vineri. Am muncit si sambata si duminica de nu am avut vreme nici sa ma intind o ora. Ati ghicit: am terminat santierul in casa si a inceput cea mai misto faza - smotrul.
In rest sunt bine, nu ma doare nimic, l-am mai simtit pe bebe asa firav si astept sfarsitul anului cand mai mergem inca o data la eco. De data asta sper sa vina si tati cu noi.
Ma chinuie o foame crunta si numai pentru ca mai am si altele de facut nu mananc non stop. M-a pocnit o alta grija zilele astea: daca bebe e mai mic decat trebuie? Tot mereu ma trezesc infometata si imi zic: hiiii, iar am uitat sa mananc, daca bebe a ramas mic? Spuneti si voi acum...

Andreea
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Andoix bine ca manaci, eu de doua zile nu prea mananc, aseara aveam senzatia ca a dat si burticaianpoi. Ma tacanesc:) I-am spus d-nei doctor ca nu am avut mari greturi si mi-a spus ca se vede la cantar, am luat trei kg de la primul control. Si i-am raspuns ca de atunci mi-am cumparat si ghete/bocancei si m-am urcat cu ei pe cantar Ei bine, mi-a zis, doua kg.
Seful meu mi-a zis ca am mancat mult in uichend ca m-am umflat, dar cred ca nu eram prea trasa la fata ca am dormit mai mult.
Ieri juma de zi am stat legata la cap in pat si de pe la doua pana aseara am facut curse in bucatarie si am gatit pentru cateva zile.

Cloreta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

La multi ani tuturor Nicoletelor, sa fiti sanatoase, fericite si sa aveti mult noroc.

Am vazut ca aveti f. multa energie: faceti smotru in casa, gatiti toata ziua...Bravo!
Deci e adevarat ca in trim. II toata lumea are multa energie.
Si eu am colindat in we. toate magazinele din Bucuresti, dar din pacate n-am luat nimic de graviduta, fiindca ce mi-a placut nu mi s-a potrivit, iar cele mai multe sunt f. urate.

Pentru cine este interesat, m-am programat la Iosup la Diagnosis pt. eco morfofetala si mi s-a spus ca este 2 mil, nu se fac inregistrari, se dau doar poze.
Doppler se face la cerere si nu costa suplimentar.

Simona UM 08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Daaaaa ,colostru - asa e mstroie !

Androix - pofta buna si spor la smotru! CAt despre bb - nu-ti face griji- isi ia el portia din rezerve,chiar daca sari o masa ! Eu am observat ca nu prea mai am pofte - revin la normal (aproape) cu mancatul .

Cloreta - - trimite-l pe seful tau sa-si cumpere ochelari ! Ai dreptate cu burtica - pt ca bb nu e asa mare ,isi "permite" sa-i schimbe marimea !

Mergi la inceput

Eu duc lipsa de haine mai mult in weekend , pt ca nu ma mai incap blugii .In timpul sapt."suport" inca o pereche de pantaloni negri elastici dar o sa trec in raiati- am vazut o pereche draguta la Rococo. Si tot acolo am vazut ieri niste blugi -insa doar pe geam - nu stiu cat de grozavi sunt .
De bluze nu duc lipsa - am helanci de toate culorile si nu ma sfiesc de burtica mea . Inainte eram aproape plata -desi am nascut - iar acum cei care nu stiu cred ca - "m-am cam implinit " !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Eu nu prea mai am greturi in schimb imi este foame!!!!!! din 2 in 2 ore trebuie sa mananc ceva ca de nu fac urat! am luat in greutate doar 2 kg in plus deci acum am 52 kg. in ritmul in care mananc cred ca voi lua repede ceva kg. cand am facut ultima data echo adica pe 24 noiembrie cand bb avea 11-12 sapt domnisoara mea cantarea 58 de grame desi in mod normal trebui sa aiba cam 20 de grame. credeti ca e prea grasa? sau isi revine in momentul in care mai creste?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

Monu, bebele meu avea 61 g la 13sapt si 3 zile cronologic / 12 sapt si 6 zile ecografic.
De unde stii ca ar fi trebuit sa aiba doar 20 gr. la 11-12 sapt ?
Eu cred ca e gresit.

Poate ne mai dau si celelalte fete niste greutati...

Simona

Mergi la inceput

monule - zau, esti simpatica foc ! Pune domnisoara la slabit .
Nu ma pricep la greutati - la Odiseea ... dadeau greutatea aprox.,in fct. de saptamani .

Unde ati fugit fetelor ??? Azi fac cinste cu bomboane !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Bebele meu avea 78g±11g la 12 sapt si 1 zi de la UM. Dar dr.Iosup mi-a zis ca el e mai dezvoltat, corespunzator la 13 sapt. si 3 zile.
Am gasit diverse surse cu diverse valori ale greutatii, nu ma mai iau dupa ele.
Ecograful iti calculeaza greutatea bebe-ului dupa citiva parametri (diametrul capului, circumferinta abdomenului, lungimea femurului, etc)

Gabitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

din cartea viitoarei mamici. acolo da in functie de sapt in care esti marimea bb - cat masoara si ce greutate are. as vrea eu sa o pun la slabit dar ma gandesc ca poate seamana cu tati si o sa se nasca mare - ma refer la greutate si marime in cm - ca e cam ciudat sa ii spun inaltime.!

Mergi la inceput