Mamici de mai - iunie 2005 (11)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Buna dimineata burtici , iar pentru cele sarbatorite-LA MULTI ANI !
Am vazut ca ati fost cuminti si a trecut Mosul pe la voi .
Eu am primit - ironia sortii - un fular maaaare - ca tot sunt racita cobza .
Sunt si eu printre sarbatoritele de astazi - datorita racelii am scapat de pupaturi
Bb al meu imi face cadouri in fiecare zi - cate o miscare hoata ,mai mult pe dreapta .Am citit ca de acum are 10 cm si masuram cu rigla pe burta sa vad cum incape puisorul !

Ruxel - daca ai noroc ,saptamana viitoare o sa-ti dea bb semne - al meu a miscat la 14 sapt de la conceptie !!!!!

loreen - fuguta la doctor ! Nu vreau sa te sperii - baiatul meu a avut de curand varsat si am intrebat de pericole . Cel mai mare dintre ele este temperatura , care poate atinge 40 !!! Eu am avut cand eram mica - deci am scapat . Iti doresc sa nu se lipeasca de tine !!!!!!!

mygirl - daca esti cuminte si te simti bine in general , nu exista nici un pericol . Doar excesele dauneaza , dar un dans poate fi chiar benefic . De incurajare - la 7 luni am fost cu masina intr-o calatorie de peste 700 km -parcursi in aceeasi zi ! Cand am ajuns la destinatie s-a crucit toata lumea .Eu eram bine mersi , bb dormise in burtica tot drumul, ca m-am si speriat de ce nu misca.

at andreaa - ma bucur pentru tine !!! Tine-o tot asa ! Unde ai gasit exercitiile ????

Mercedes - poate gabitzam are dreptate . Mai cerceteaza !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

Cloreta si eu suflu nasul cu sange si ce ma enerveaza cel mai tare ca ma trezesc noaptea cu nasul infundat si trebuie sa ma duc la baie sa ma curat in nas, dar stai linistita ca tot de la sarcina se intampla, uite ce am citit eu la odiseea sarcinii, la saptamana 17 : Nasul dvs. poate sa fie infundat si puteti avea sangerari nazale, tot datorita fluxului crescut de sange din organism.
La Multi Ani nefertari distractie placuta!

Mari17+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns at andreea spune:

In urma unor raspunsuri primite pe tema concediului de maternitate, am ajuns la concluzia ca se pot lua 84 zile inainte de nastere si fix 42 dupa nastere.
Astfel, eu ar trebui sa o pot sterge in 7 februarie in concediu de maternitate. Ceea ce e mult mai convenabil decat 3 martie, nu-i asa?
Sincer, Cornelia in locul tau stateam acasa de mult. Uite, stiu un caz, tot cu probleme, care a stata in concediu medical, rapaos la pat, in Romania, aproape tot timpul sarcinii. Cred ca ar trebui sa te gandesti la o varianta sa-ti iei concediu si sa ai grija de tine.

Andreea si Thomas/Emma de 17 saptamani (19 de la UM)

Mergi la inceput

VESTE !!!!!!
Daca imi apas mai tare sanii curge un inceput de lapte !
Am 17 sapt de la UM( a doua sarcina )
Mai e cineva in situatia mea ????????

Mergi la inceput

Multumesc mstroie !
Si nasul meu e nabadaios - mai ales noaptea !
Apropo - Alex al meu aseara a privit Harry Potter - era foarte nedumerit - " Cum mami , si trolii au muci ?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns at andreea spune:

Super exercitii pentru super
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37026&whichpage=3
O sa mai caut! Eu una pleznesc de fericire ca pot sa fac un pic de miscare!!!

Lapte? Mama, mama!!!Esti tare.

Andreea si Thomas/Emma de 17 saptamani (19 de la UM)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Gabitza, nu mi-a zis doctorita sa-l folosesc vaginal.... asta e, oricum am scapat, se pare ca si-au facut efectul oricum:) E adevarat ca eu nu am avut snage curat si nici macar scurgeri roz, ea mi-a spus ca am scurgeri la primul control si am avut doar ceva foaret vag maroniu.
Mstroie, multumesc pt informatie, ma mai linistesc dar totusi, durerea aia specifica sinuzitei am avut-o ieri si m-a cam speriat.
Nefertari, wow! Eu sunt la primul bb nu ma pricep.

Cloreta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna mamici.
Mi-am promis ca de azi o sa scriu in fiecare zi ca de citit va citesc.Eu saptamana trecuta am fost la echografie si bebe a stat asa de cuminte nu a vrut sa ii arate lui mami si lui tati ca poate fi obraznic.Am ramas uimitacum isi misca manutele cand la nas cand la gura.Tati a zis ca sta ca un print cu burtica la soare ca doar e cald si bine la mami innauntru.
Eu una nu mai stiu ce sa fac cu grturile sunt mau accentuate iar de varsat in fiecare dimineata trebuie sa semnez condica la baie .Asta e sper sa treaca asa zic la fiecare inceput de saptamana.
Pe bebe l-am simtit dar nu prea tare asa ca stau in asteptare la miscarile alea mai puternice.
marilena dnp-26mai 2005

Mergi la inceput

Nu e laaaapte - e un lichid incolor care precede laptele - are o denumire care imi scapa acum .
Totusi mi se pare un pic cam devreme , dar asta e !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

colostru parca?

Mari17+ saptamani

Mergi la inceput