Mamici de mai - iunie 2005 (11)
Raspunsuri - Pagina 5
Mercedes spune:
Buna dimineata mamicilor, sa aveti o saptamana cat mai frumoasa.
La multi ani sarbatoritilor!!!!
Ce mai faceti? Sunteti bine? Mai aveti greturi?
Eu de saptamana trecuta am trecut din nou pe gravibinon mi-au aparut din nou niste pete roz.
Fetelor voi il simtiti pe bebe? Eu cand stau intinsa imi pun mainile un pic mai jos de burtica si ii simt inima cum bate. E o senzatie unica.
Noi avem azi 14 saptamani
at andreea spune:
Mos Niculae mi-a adus un mare cadou!!!
Mi-am revenit!!! Adica
.
In plus, de weekendul asta, m-am apucat de gimnastica pentru gravide, exercitii gasite parca la mamicile de martie-aprilie. Sunt super! Ma simt mai putin grasa.
Bebe a miscat aproape non stop tot weekendul, taticu' l-a simtit si el.
Incerc sa nu ma desumflu prea repede din cauza ca iarasi sunt la serviciu.
Andreea si Thomas/Emma de 17 saptamani (19 de la UM)
Cornelia spune:
Buna dimineata!
La multi ani tuturor celor care poarta numele de Nicolae, Nicoleta?
Loreen, ati fost la dr.? E sigur varsat de vant? E adevarat ca nu este la fel de periculos ca pojarul, dar totusi exista un risc. Eu am cautat la inceputul sarcinii despre Zona Zoster (produsa de acelasi virus ca si varsatul de vant) si am aflat ca ZZ nu afecteaza sarcina. Nu mai stiu pe unde, pe net, erau niste statistici, cu un procentaj de risc pt. varsatul de vant. Procentul era mic, dar exista. Poate totusi ai avut varsat de vant si nu mai stie mama ta. Poate poti sa o lasi pe fetita la mama ta, in peioada eruptiei (am inteles ca atunci este contagioasa). Mergi la medic! Iti tin pumnii sa fie totul bine si cu fetita ta si cu bb din burtica!
Mygirl, eu am fos la nunta la varul meu cu o saptamana inainte sa nasc (dr-ul imi spusese ca pot naste oricand). Am rezistat toata noaptea, dar am stat mai mult jos. Daca nu ai probleme si nu exagerezi, cred ca se poate, doar ca probabil va trebui sa renunti la dansuri prea solicitante.
Eu sunt mai bine. Sper sa nu mai am motive de ingrijorare de acum inainte, pt. ca nu as mai rezista psihic.
Mercedes si eu fac gravibilon din nou
. Multa sanatate!
Va pup!
Cornelia
(17 sapt.) si Mariuta (2 iulie 2003)
gabitzam spune:
Criss, eu stiu ca echo morfologica se face intre 18 si 22 de saptamini de sarcina, asa ca zic ca te incadrezi.
Mercedes, nu cumva iti simti propriile tale batai ale inimii?
Gabitza
at andreea spune:
Aveti grija de voi, cele ce aveti probleme. Stati acasa, odihniti-va.
Andreea si Thomas/Emma de 17 saptamani (19 de la UM)
mstroie spune:
La Multi Ani de Sf. Nicolae!
Eu sunt cam suparata si nerabdatoare ca nu l-am simtit pe bebe inca.
Mygirl am citit o poveste foarte haioasa la Nasterea pe glob, o mamica a nascut chiar in ziua cand era nasa (avea 9 luni) si n-a mai apucat sa-i cunune la biserica![]()
Mari
17+ saptamani
Cloreta spune:
Buna ziua si la multi ani!
Vad ca suneti foarte vesele azi
.
Eu ma simt bine doar ca nu prea pot sa mananc, nu stiu ce am. Sambata am si dormit la pranz si cand dorm ziua mi-e greata dupa aceea, asa eram si inainte de sarcina.
Am fost vineri si la doctor cu rezultatele de la cantacuzino si cu triplul test, totul e ok, mi-a facut si un control, suntem sanatosi beton!
Ieri m-a cam durut capul, de vreo saptamana ma cam sacaie nasul, dimineata suflu cu sange, mi-e teama sa nu ma ia vreo sinuzita, asta numai cu antibiotice te lasa. Asa peste zi nu am nimic, nu curge nasul dar ma doare un putin capul.
Loreen mergi la doctor!
Ah, uitasem, eu v-am spus ca am intrerupr tratamentul cu Ulrtogestan pt ca imi cam daramase ficatul.
Am intrebat-o pe d-na doctor. a zis ca e ok daca nu am mai avut scurgeri, acum mi-a dat doar fier si din nou no-spa, pe astea a zis sa le iau si niste scopantil(ah, eu nu suport supozitoarele) ca de sarbatori poate o sa stau mai mult in picioare. o sa ma agit....
Mercedes si Cornelia, imi pare rau.
Criss, eu fac eco morfologica pe 18 ianuarie, UM 19.08
Doctorita mi-a spus ca suntem bine sa nu ma agit cu alte ecografii inainte de ianuarie.
Cloreta
gabitzam spune:
Cloreta, dar tu nu foloseai Utrogestan vaginal? Ca eu asa folosesc, absorbtia este locala, nu cred sa ajunga prea mult la ficat. Stiu ca se pot si inghiti, dar mie doctorita mi-a zis sa le folosesc vaginal.
Gabitza
Mercedes spune:
gabitzam- nu cred cel putin nu pot sa mi dau seama cum as putea sa mi simt bataile inimii in acea zona