Mamici de mai - iunie 2005 (11)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns at andreea spune:

WEEKEND PLACUT!

Andreea si Thomas/Emma de 17 saptamani (19 de la UM)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

cornelia fii linistita daca nu misca bebelusul.Incerc sa te linistesc pe tine, eu fiind la fel de disperata. Am cu o saptamana mai mult ca tine si tot asa misca o zi da 3 nu.La ultimul echo facut mi-a masurat femurul fetei si cat crezi ca avea 2cm!.Si ma intreb atunci cat sa dea de tare daca are un piciorus asa mic.
Cand asteptam sa intru la echo era o doamna care tot asa se afla la a doua nastere si am intrebat-o despre miscarile bebelusului.Cam pe la 20 mi-a zis ca l-a simtit mai bine.
Asa ca curaj si vom ajunge noi la final...
Durerile de spate mai apar si din cauza constipatiei...

Loreen, Bianca(15.10.96) si Delia 19 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxel spune:

Buna dimineata,
In legatura cu alegerea doctorului, eu voi naste cu acelasi medic cu care am nascut si prima data. Am foarte mare incredere in el si este un medic foarte bun.....dr. Puia de la Giulesti !
Abea astept si eu sa simt ca misca bebelusul, dar cred ca mai am destul de asteptat .... sunt abea in saptamana 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

daca nu este una trebuie sa fie alta...
Azi am descoperit pe corpul fetei mele niste bubite care o ii provocau mancarime.Am innebunit...Este posibil sa fie varicela(varsat de vant), avand o colega de clasa care are in prezent varsat.Am intrebat-o pe mama si mi-a zis ca nu am avut decat pojar.Imi vine sa urlu.Daca aveti cunostiinte despre cum poate fi afectata sarcina sau alte informatii legate de asta (inafara de cele pe care le-am gasit pe forum) va rog din suflet sa-mi spuneti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Fetele, ati fost cuminti? Ati pregatit ghetele la usa?
La mine mosul a venit cu o zi mai devreme, cu o pereche de cercei.

Ieri n-am mai avut rabdare si impreuna cu sotul meu am scos luminitele si beculetele si am inceput aranjamentele de Craciun pe balcon si la ferestre, e o atmosfera tare faina cu toate astea clipind multicolor.

Sper ca toate fetele se simt bine.

Mie simt cum imi creste burtica vazind cu ochii. Si tot sint atenta, doar-doar il simt pe bebe, desi stiu ca e prea devreme pentru asta. De citeva ori am avut senzatia ca simt ceva, dar asa slab ca nu stiu sigur daca nu mi s-a parut totusi.

13sapt+6zile

Gabitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.a spune:

Buna seara, fetele! Iata-ma si pe mine pe aici.. N-am mai avut nimic interesant de spus, asa ca n-am mai scris. Dar, as always, v-am citit.
Si la mine a venit mosul mai devreme. Ca nu mai aveam rabdare si i-am dat sotului cadoul mai devreme. Asa ca l-am primit si eu pe al meu.
Gabitza, eu am pus luminitele si decoratiile (nu chiar toate..) de o saptamana. Ca sa vedeti si voi ce inseamna nerabdare!
Pe 17 am si eu programare la ecografie si abia astept!!! Nu l-am vazut deloc pe bebe. Va invidiez! ..Dar atunci o sa am si eu ceva de scris/spus.
Va pup muult! Si sa aveti o seara minunata! Si cadouri frumoase in ghetute!

saptamana 10+

Andreea :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sperantza nu moare spune:

buna tuturor, mamici cu burtici

am disparut intrucat am stat o saptamana acasa, unde nu mi-a mers internetul; tare bine a fost acasa, ce pacat ca se termina, de maine....!

cloreta, daca ai probleme cu vederea te sfatuiesc sa iei in serios cezariana, eu zic sa nu risti. mama mea nu a avut voie sa nasca normal si a facut 2 cezariene. cei cu probleme de vedere au retina slabita, care, Doamne fereste, poate ceda cand impingem sa iasa bebe afara. si de obicei sa te feresti de efort prea mare si sustinut, cu ochii nu-i de glumit.

loreen, nu e obligatoriu sa faci si tu varsat de vant daca n-ai avut, evita totusi contactul cu "pacienta". stiam doar ca rubeola da probleme in sarcina, deci nu te panica

si la mine a venit mosu' din seara asta: o pereche de papuci (zisele "mopine") in forma de purcei, bleu, cu rat si coditza, si evident dulciuri. deviza mea nici o zi fara dulciuri.

eu sunt burtoasa doar seara, de pot zice ca sunt in 5 luni, dimineata sunt supla, n-am treaba.

cat atat, numai de bine sa auzim

Sperantza nu moare
DPN 26 iun 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

ola fetelor, La Multi Ani de Sf Nicolae!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Buna dimineata si o saptamana usoara! La multi ani tuturor sarbatoritelor si sarbatoritilor de azi(si viitorilor sarbatoriti)!

Fetelor, am o problema si sper ca mamicile cu experienta sa poata sa ma lamureasca si sa ma sfatuiasca. Inca de la inceputul anului am promis unei perechi ca le vom fi nasi de cununie. Initial, nunta a fost aranjata ptr noiembrie, dar s-a reprogramat pentru inceputul lunii martie. Noi nu ne-am luat cuvatntul inapoi, dar pana acum nu ne-am pus problema sarcinii. In luna martie, daca totul merge bine, o sa fiu insarcinata in 7 luni - o sa pot face fata unei nunti? Exista riscuri? Sunt intr-o mare dilema, imi doresc mult sa ii cunun- viitorul mire e varul meu - dar mi-e frica sa nu-i incurc (daca voi fi nevoita sa stau in pat in ultimele luni?). Sau daca o sa ma simt bine pana atunci, nu o sa fie efortul prea mare pentru mine?
Sunt la prima sarcina si nu am experienta- mie mi se pare ca m-am ingreunat de pe acum- asa ca va rog mult, dati-mi si mie un sfat, spuneti-mi cum va simteati voi la 7 luni.
Tin enorm de mult la bb-le meu si nu vreau sa imi pun in pericol sarcina.

V pup dulce pe buricutze si distractie placuta astazi!

Mygirl 16 sapt+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissi spune:

fetelor , pin' la urma cam cind ar trebui facuta ecografia morfologica? adika , cind este ea foarte elocventa? ca io am programare pe 21 ian la Dr. Iosup si faceam socotelile ca atunci bebeul meu ar avea cam 19 saptamini... aaa, bebeul, nu sarcina , adika n am calculat de la UM , ci de la data conceptiei , dat fiind faptu' ca io stiu exact cind l aM conceput... va rog spunetzi mi voi cind ati facut echo morfologica??...
Crissi , UM:03.09 2004... DPN: 10. 06.2005

crissi

Mergi la inceput