Mamici de mai - iunie 2005 (11)
Raspunsuri - Pagina 3
nefertari spune:
Apropo - eu nu mi-am dorit fata pana sa-l intalnesc pe sotul meu .De mica am fost educata in "spirit masculin" , crescuta fiind de tatal meu .Dar cred ca fata ar fi deliciul familiei ,mai ales a dragului meu sot !
Cloreta spune:
Mamica zapacita esti:)))
Of, eu merg la dna doctor a treia oara acum si inca nu sunt hotarata. Desi e un medic foarte bun se pare...Simona spunea la un moment dat ceva despre dansa.
Singura problema pana acum ar fi faptul ca e la spitalul Caritas si am auzit numai chestii rele despre spitalul asta::
Altfel numai bine despre doctorita am auzit. Ah si ca ar face taietura la cezariana e pe verticala?
Cloreta
nefertari spune:
Taietura mea e pe orizontala si arata frumoaaaasa foc . Si daca esti la primul copil ,poate iti vei mai dori si altii , iar o astfel de taietura permite chiar mai mult de 2 cezariene , pe langa faptul ca e estetica .
M-am simtit foarte bine dupa operatie - singurul inconvenient e ca am ramas cu muschii abdominali amortiti - insa nu ma deranjeaza prea tare.
Exista pareri pro si contra legat de taietura pe orizontala - eu sunt pro !
Cloreta spune:
Nefertari, eu nu ma pricep deloc, ascult si eu la ce spune lumea. Nu stiu nimic nici despre taietura pe orizontala nici despre cea pe verticala asa ca orice aud e binevenit. Si eu si asta doar "am azuit" despre doctorita, nu am discutat inca problema cu dansa.
Cloreta
Cloreta spune:
Cred ca asa o sa fie, asa cred ca a gandit si ea, pentru ca am probleme cu vederea.
Si daca as sti ca nu ma chinui.... Eu o sa nasc la aproape 36 de ani, sunt un om puternic suplu si sanatos altfel dar cine stie?
mama m-a nascut la 37 de ani si era a doua nastere normala dupa prima la 35 de ani. Nu a avut nici o problema. Eu mai copilaream inca asta vara

Cloreta
simonaeus spune:
Eu acum as vrea sa nasc natural, dar pana in mai cine stie ce ganduri mai am.
Sper sa nu ma apuce frica sau sa nu am probleme si sa vreau cezariana.
Oricum am naste tot greu e, dar ce bebei frumosi facem!
Simona 
nefertari spune:
Si ce legatura are vederea cu nasterea ???
Cat despre varsta - cunosc pe cineva care a nascut la 40 de ani - are un baietel frumos si sanatos !
Se spune ca acei copii nascuti la varste inaintate sunt destepti !
Cloreta spune:
Cica daca te fortezi la nastere....chestii d-astea. Ei, deocamdata nu stiu, o sa vad pe parcurs cum o sa fie, sanatoasa sa fiu, bb frumosi si sanatosi o sa facem oricum.
Fetelor va pupacesc, azi ma duc la doctor cu rezultatele de la analize, vorbim luni ca eu de acasa nu prea intru pe net, sunt satula dupa o saptamana:))
Cloreta