Mamici de mai - iunie 2005 (11)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monu spune:

am dres firar sa fie! si tot nu pot suporta pantalonii din stofa.
eu am cumparat cartea viitoareo mamici si mi se pare super.
acum va pup si ne auzim maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Fetele mele dragute ca intotdeauna.....hai ca parca mi-a mai trecut raul........v-am zis eu ca am inebunit de tot,ma lasa memoria si psihicul.
Iosup m-a intrebat de greturi.......si apoi mi-a zis ca e cam micut ( dar cine mai stie asa cum zice si Nefertari cu ecografiile astea) dar lasa ca ma pun eu pe mancat si i-l fac mare.V-am zis ca e baietel nu? Sigur v-am zis nu puteam sa ignor asa ceva!
Sa stiti ca mereu am facut haz de necaz si ar fi pacat sa zic tocmai acum ca m-am saturat ca nu ar fi frumos din partea mea dar...ssssttttt sa nu auda asta mic .
Aaaaa si apropo de Mos Nicolae............al meu a fost cam ocupat si mi-a dat 2 bani adica 2 foi de 500.000 .Trebuie sa-mi iau ghetute de iarna ca daia nu mi-a adus mosul decat bani ca nu mi-a gasit ghetele....ca nu am nu de alta.
Cornelia eu iti dau bataita tie........de ce nu esti acasa in plapumioara daca iar ai sangerat.....of of of.......bataita acum iti dau cu nuielusa de la mos Nicolae.Stai acasa de azi adica de maine daca e nevoie.
Cloreta cat costa Cartea viitoare mamici ca ma gandesc sa mi-o iau acum ca de tot sunt in bani (am si eu 2 foi si ma dau mare)
A dat cineva linkul cu informatii despre ecografii dar nu-l mai gasesc....nu ma impuscati si va rog mai dati-l inca o data! Mersic!
Care-i burtica care mi-a facut pofta de fasolica ca nu mai pot
Criss si 12 saptamani+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

si eu am avut niste pantaloni de stofa care ma intepau si ma mancau picioarele, i-am bagat in lenor de nu stiu cate ori si degeaba ca tot nu am mai putut sa ma imbrac cu ei.
eu mi-am facut fasole cu ceva afumatura sambata ca muream de pofta si o sa ma lupt cateva zile cu ea ca sotului meu nu-i place decat fasole batuta cu multa ceapa prajita deasupra (mofturos)

Mari17+ saptamani

Mergi la inceput

Monu, arunca nadragii aia daca te enerveaza.........
Mstroie nu mai zice de fasolica ca mor aici de pofta.....si nu mi-e pofta ca sunt gravidutza ci ca eu asa sunt de obicei "cea mai mare pofticioasa din lume"
Ajung acasa si fac si eu....pana se fierbe ......pana una alta.......mai bine sa ma las pagubasa sau.........
Gabitzam am gasit linkul cu ecografiile sarut-mana!!!!
Va pupic pe ziua de azi!
Criss si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns at andreea spune:

Am fost la medicul de familie sa ma monitorizeze. NU va spun ce greutate am, ca ar fi jale daca n-as fi .
Mai fetelor, d-apoi mormolocul asta al meu misca si aici la serviciu, are program mai artistic decat al meu, care ma cam plictisesc. Credeam ca face gimnastica numai acasa, in cuibusorul nostru, dar el nu, azi la serviciu a facut ture de bazin in trei serii.
Cornelia, du-te acasa. E importanta cariera, dar nu cred ca e mai importanta decat bb-ii din burtica.

Andreea si Thomas/Emma de 17 saptamani (19 de la UM)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Crissu, cartea e in jur de 160.000 lei, eu am luat-o din Carrefour orhideea de la carti ca eram in zona.
Eu nu pot sa mananc afumatura:( Ieri am gatit dar de mancat nu prea. Am facut mancare de cartofi, al meu nu mananca asa ceva dar mie mi-era pofta de nu stiu cand, atat am mancat. Dar am facut si varza, friptura, ficatei, ciorba si negresa. Nu mai facusem ceva dulce de nu stiu cand, nu suportam dulciurle, acum am inceput sa mananc. Nu mai pot sa mananc nici muraturi de foarte multa vreme, foarte putin gust, mi-a fost rau de la ele.

Cloreta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Criss, uite cum arata cartea, am vazut-o prin mai toate librariile, eu am luat-o de la Selgros parca.
http://www.teora.ro/cgi-bin/teora/romania/mbshop.cgi?database=20&action=view_product&productID=900&category=00

Gabitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

He,he - eu m-am consolat cu greutatea ! O sa scap de grasimi dupa nastere ! Il iau pe bb si plec cu caruciorul la Crosul Tineretului .

Cornelia , mi-a scapat ce ti s-a intamplat,insa din cate am inteles nu ceva placut .Iti urez multa sanatate !

Iar incepeti cu fasolea aia ???? Eu am avut intentii dar sotul meu nu s-a aratat prea incantat . In schimb aseara am facut o inventie de mancare de care n-ati auzit nici in cele mai faimoase carti de bucate - PILAF CU CARNE DE PORC,CIUPERCI SI VINETE .

Azi am depasit norma la cofeina - si ciocolata ci cafea - iar bb a batut recordul la miscare. Parca zicea - "Mai inceteaza odata ca ies acu' la tine !"

Mergi la inceput

Mamaaaaaaa Cloreta mancare de cartofi ce buna eeeeeeee.Mare mancacioasa,mare pofticioasa ce sa-mi faceti.
Mersic fetele de informatii despre carte...o iau ce sa mai...160.000 parfum nu alta!
Nefertari o fasolica asa aburinda ai....ce zici? Te invit la mine la masa ca fac in seara asta nu mai rezist. Gata am plecat acasa. Va pup!
Criss si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

crissu - baiatul meu mai avea putin aseara si isi aducea si sandalele de la boxa sa i le umple Mosul ! Daca ziceai din timp iti imprumutam noi !

Mergi la inceput