Mamici de mai - iunie 2005 (11)
Raspunsuri - Pagina 11
nefertari spune:
Mersi de invitatie crissu ! Adormita cum sunt nici pana acasa nu stiu daca mai ajung 
mstroie spune:
Fetelor exista fasole la conserva cu carnati sau costita de la Mandy, e super buna, eu imi iau cand n-am chef sa fierb eu fasole.![]()
Mari
17+ saptamani
Aurasa spune:
La multi ani, burticutze, sa fim sanatoase si voioase si sa ne bucuram de micile minuni care cresc in burticile noastre.
Denisa73 - eu am incompatibilitate de grup si de Rh cu sotzul si mi s-a recomandat sa fac deteminarile de Rh lunar.
La noi a venit Mos Nicolae si a umplut ghetutele cu fructe pentru ca bebelinei ii plac (prin intermediul lui mami).
Eu ma simt bine. Nu fac efort prea mult (am placenta jos inserata)si cum vin acasa ma asez frumusel in pat si urmaresc (mult spus, ca mai mult dorm) emisiunile de la tv. Ma obosesc teribil drumul pana si de la serviciu in masinile super-aglomerate de Drumul Taberei, statul pe scaun in fata calculatorului 8 ore si mersul mult pe jos. Ma gandesc serios la un medical.
Pupici,
Aurasa
13+
UM 3.09.2004 DPN 10.06.2005
loreen spune:
la multi ani pentru toate si toti aceia care sunt sarbatoriti astazi.
Am constatat ca m-am speriat cam tare cu fata cea mare, fiind o simpla alergie la un aliment pe care inca nu l-am depistat.Am fost si la dermatolog( la mine la servici medicii stiu cam de toate) si mi-a spus ca periculos ar fi fost in primele 3 luni.Eu ma apropii vertiginos de saptamana 20 deci poate scap.Fi-mea se bucura ca ar fi scapat de scoala, dar nu i-a iesit pasenta.Oricum vineri merg la control la ginecolog si voi afla mai multe atunci...
...Cornelia poate ar fi mai bine sa incerci un concediu de risc maternal ca oricum sunt 120 zile aprobate prin lege.E pacat daca tot poti beneficia.Eu si acum fac gravibinon cu toate ca nu am mai avut sangerari de acum o luna, insa dr. mi-a zis sa le fac pana la 20 de saptamani.
...A aparut bugetul pe 2005 si indemnizatia s-ar afla in jurul sumei de 7890000 tinand cont ca este 85% din salariu mediu pe economie...
...vorbeati de kg?! Ei bine eu am luat pana acum 8 kg si am toate sansele sa urc binisor spre 15(???)
.Asta este...Nu ma pot abtine cand vine vorba de carne tocata( preparata) varza murata, carnati, spaghete si in general tot ce este condimentat si picant...
... la mine nu a venit mosul si de suparare
am fost la coafor sa ma vopsesc ca doar trebuie sa arat bine si daca am 30 de ani si maine-poimaine doi copii...
va doresc o seara cat mai buna si o zi maine nemaipomenita( nu am internet la sevici asa ca va citesc cand vin acasa)
Loreen, Bianca (8 ani) si
Delia 19+
monu spune:
buna dimineata mamici burtici! ce ma faceti? aseara am ajuns la concluzia ca fac alergie la hainele din stofa cu sau fara captuseala. pur si simplu nu le suport pe piele asa ca m-am reorientat spre bumbac sau in orice caz ceva moale. in alta ordine de idei sunt in stare de soc
. nu mai intru in nici o fusta, rochie sau pantalon. aseara am incercat hainele si am ajuns la concluzia ca pot sa imi arunc toate hainele ca nu mai intru in ele. ma voi gandi serios sa imi cumpar haine, nu prea multe. macar o fusta si un pantalon ca nu mai merge treaba! ![]()
babygirl spune:
2) mamici, daca eu nasc in 10 iunie, cand pot intra in prenatal? daca voi abuza de co. medicale incepand cu luna viitoare, cum imi va afecta asta salariul si indemnizatia pt mamici?
Adina / 14+ / Vladareanu- Elias
crissi spune:
io nu stiu fetelor cum mincati voi fasolika cu afumaturi , adika de pofta , mi e si mie de lesin , dar o data dac-am mincat , 3 zile zici ca sint pe motocicleta yamaha...
pe cuvint ca ma sperii si io de mine 
ramin la aripioarele mele de kfc
... pe alea n o sa le refuz nicicind...
crissi
crissu spune:
Buna dimineata la burtici!
Vreau sa va zic ca aseara, in drum spre casa, m-am oprit la Biserica si, desi era o coada lunga lunga si o ploaie marunta si rece, am reusit sa ma strecor si eu inauntru si sa ma rog la Sf. Nicolae pentru bebeii nostri sa fie sanatosi si frumosi.....nu am uitat nici un bebe mic pentru toti m-am rugat. Parca m-am simtit mai bine.
Acum sa va stresez cu intrebrile: ce facem cu nasul asta infundat.......ca l-am suflat de atatea ori incat am o bubita in nas care ma enerveaza la culme
.
Denisa intrebai de Rh....din cate stiu eu se fac lunar analizele sau dozarile de care vorbeai tu.
Crissi cu fasolica asta e.......riscul meseriei ![]()
Monu la capitolul haine toate stam cam prost dar trecem noi si de iarna asta si sa vezi la primavara..........
Criss si
12 saptamani+