FIV 25

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Va multumesc din suflet pentru urari
Tin pumnii stransi pentru fetele care asteapta rezultatul.
Sa dea Domnul sa fim toate
BAFTA MULTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Cami nu e musai sa ai sangerare la implantare eu nu am avut nimic.
Pia ma bucur ca esti din nou aici si sper sa fi bine.
Hai fetele maine e ziua cea mare ptr lotul din noiembrie de la medsna - Luli, Lauion.

Monica, DPN 25 iulie 2005 dr DENISA PROTOPOPESCU
Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

ZisaCami si LULI....tinem pumnii sa fie cu ochisori..va astept la mamici!

Hai sa va zic cum e cu temperatura...pana in saptamana a 4-a ea e normala, ridicata dar nu e obligatoriu sa fie peste 37..de ex la mine e 36.8(azi am intrat in saptamana a 4-a), incepand cu a 4-a saptamana temperatura sare peste valoarea de 37C si se mentine in platou pana la varsta de 4 luni de sarcina.
Dar stii si voi ca treaba cu temperatura nu e chestie batuta in cuie, conteaza f mult ce temperaturi ai avut de dinainte de sarcina, dar de regula temperatura in sarcina se comporta cum am scris eu mai sus!

Gabi, la Giulesti FIV-ul Costa asa , 1000 $ FIV (numai acesti 1000 de $ se platesc in lei), ET 300$, si ICSI 500$.

AniS

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauion spune:

Asa e Monica, maine e ziua cea mare, tremur deja...

bafta fetelor care asteapta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Buna fetele!
Hai ca mai e putin... tinem pumnii stransi pentru rezultatele de maine!!!
Fetele, am fost ieri la Ancar-ul meu si mi-a spus ca daca fac si restul analizelor pana pe 20 luna asta.. si daca ies bine...si daca imi vin si rushii pana pe 20-22, intru in lotul din ianuarie.
Analizele de pana acum i s-au parut relativ bune (nu perfecte dar bune).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

Bafta fetelor, sa fie cu okisori

lachione succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

buna fetele frumoase!

multumesc mult anis

nounou of prin ce ai trecut! dar imi pare bine ca ai gasit calea cea buna, spor la... bebe!

lachi vesti bune anul are, bafta multa! si sa nu te apuci sa tii regimuri acum, incearca sa mananci doar mai multe salate daca ti-e foame

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

lauion multa bafta...sa fie cu ochisori!!!!!

AniS

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Fetele se incing spiritele pe aici.... am emotii de parca eu as lua maine rezultatul final!... Sa dea Dumnezeu Sa fiti cu toate maine niste femei fericite! Ganditi pozitiv! Va tinem pumnii sa fie cu okisori!
Arditutul meu scump, cum sa tin regim, mama? Pap sanatos, de parca as fi deja graviduta, nu mai beau atata cafea, (da` o bere din cand in cand tot mai beau), incerc sa mananc cat mai natural o sa ma las si de fumat in cateva zile(nu stiu cat de greu imi va fi dupa 19 ani de fumat, dar vreau sa fiu cat de cat curata "in sange" cand fac manevra) si.... o sa vad eu cat o sa ma ingras (deocamdata stau relativ bine 75 kg/1,78m) o sa ma apuc de o eventuala cura dupa ce imi intarc copilul. E... ce parere ai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoran spune:

si eu am emotii fparte mari pentru voi...Va urez la toata multa, multa bafta, sa dea Dzeu sa fie cu ochisori!!!!!!!!11
Va pup

Mergi la inceput