FIV 25

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Multumesc mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

nicole74 cred ca te-am confundat cu nicol74(!) acum cateva zile, la multi ani, sa ai bafta la fiv!

nounou ce faci frumoasa, nu ai mai dat pe la aspirante de multisor, dar vad ca ai avut treaba, spor la bebe, sa vii cu vesti numai bune!

lachi ma vezi? am venit, prezent(a)! ce faci? cum ti se pare ancar? cred ca vit.B(6) da pofta de mancare

monica mamika

anemona ce-ti face bobocica?

anis pui, mai bine sa stai cumintica, uite ce cuminte e monica, ia exemplu, eu cred ca fiv-ul meu nu a reusit partial din cauza gropilor de pe DN1, daca eram cuminte si stateam acasa...

luli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory2004 spune:

Luli......fata frumoasa ....asa cum zice o "prietena" comuna...

Iti tinem pumnii stransi, stransi...si te asteptam la Bucuresti pentru analize!!!

Pupici

Lory

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Multumesc din suflet la toate fetele minunate de aici.
Miercuri pe 8 dec voi avea raspunsul oficial.
Moni, ce faci tu mamica?
Lory, tu in ce stadiu esti?
Anemona, imi pare rau ca nu ne-am intalnit cat am fost in Bucuresti dar vom mai avea ocazii zic eu.

pe toata lumea,

Luli
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Ardit, nici o problema si merci mult. Si tie sa ti se indeplineasca visul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Ardit iubita,stau de 3 saptamani numai in pat,am iesit doar o data la dr...in rest doar la toaleta ma duc...stau cu laptopul in pat,manac in pat...si mai am de stat toata luna asta.....bebe sau bebeii sa fie sanatosi...stau si 9 luni ,n-are importanta ..numai sa fie bine....esti o dulce ca te-i gandit la mine.

ARDIT...ai incredere...te astept la mamici!..o sa vezi..urmezi

AniS

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

fetelor,
In primul rand tuturor celor ce-si sarbatoresc ziua de nume!
Luli crezi ca ma grabesc daca te felicit deja? Imi face impresia ca daca astepti "raspunsul oficial", la cel "neoficial" pare sa fie ... cu doua liniute! si pe 8 decembrie!
Eu am intrat in a 11-a zi de asteptare ... ma simt normal, nu am nici un fel de simptome nici de sarcina, dar nici de ciclu! Aseara m-am speriat putin deoarece m-a apucat un fel de durere de uter si de ovare, in special pe partea stanga ... o senzatie foarte ciudata, care nu semana cu durerea de ciclu si care a durat ~ o jumatate de ora ... oricum pana acum nu mi-a venit ciclul. Sangerarea aceea care apare la implantare cand apare? Apare obligatoriu in caz de sarcina sau poate sa nici nu apara? La mine nu sunt semne! Mi-as face un test de sarcina, dar cred ca este totusi prea devreme ... Am inceput sa-mi iau temperatura bazala de vreo doua dimineti incoace si de fiecare data acelasi raspuns ... 37 de grade celsius fix ! In caz de sarcina ar cam trebui sa depaseasca 37 de grade, nu-i asa?
Nu stiu ce sa mai cred ... incerc sa nu ma mai gandesc!
tuturor

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nounou spune:

Nicole, inainte de a bate ultimul gong al zilei tale, iti mai spun o data ; in ce priveste indoiala ta (stiitucare - una micuta), tot ce iti pot spune este ca eu imi traiesc viata clipa cu clipa, incerc sa nu irosesc niciuna prezenta in asteptarea alteia din viitor; sunt o fire extrem de pasionala, toate alegerile in viata mea le-am facut cu inima, cred ca niciodata cu mintea; asculta-ti instinctele, cauta cu rabdare si incredere in inima ta si nu vei fi dezamagita
Ardit, te inseli, la aspirante si aspiranta sunt in fiecare zi, doar ca ma exprim mai rar, dar asta era si inainte .. am avut un hop din nou cand ni s-a returnat dosarul de FIV de la Giulesti, ridicand din umeri :nu putem face nimic cu spermograma asta; DAR, slava Domnului, de data asta am avut forumul aproape, si in mod deosebit o buna prietena pe care mi-am facut-o pe DC, si n-am lasat barcuta sa ia apa! Astfel sunt acum atat de aproape de implinirea visului nostru drag ... Multumesc tuturor!
Lachione, la mine acidul folic este practic (alaturi de microgynon, desi in trecut, dupa 3 ani de microgynon pot spune ca am slabit) responsabil pentru primele doua kg in plus! Unde mai pui ca au venit intariri acum = menogon, iar bugetul e la pamant, nicidecum o noua garderoba nu se va lua in considerare fara motive temeinice .. asa ca voi incepe primul meu regim dupa 8 ani de pauza! Traiasca berea! Oops, asta era din alt clip .. traiasca apa plata! ... hmmm...
Spor la burtici cu pitici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Luli si Cami va tin pumnii ca sa fie rezultatul pozitiv!Trebuie sa ne dati o veste buna!

Nicole,La Multi ani pt ziua de ieri!Cu intarziere dar e bine si asa ,nu?

Lachione,acidul folic poate face pofta de mancare!Daca reuseste FIV-ul numai are importanta nimic!

Cami,nu este obligatoriu ca temperatura sa depaseasca 37 de grade!Si 37 de grade este OK...important este sa nu scada!Iti tin pumnii ca sa fie bb ... si nu uita sa faci sarbatorile acolo!

Pia,ma bucur ca acum esti bine si ai revenit printre noi!Te-ai hotarat cand vei face FIV?

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Anis ne poti da preturile de la Giulesti pt FIV+ICSI?Au si ei preturile in euro acum?

Gabi.

Mergi la inceput