FIV 25

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Fetelor, mie mi s-a facut frica rau de ce citesc despre fata aceea care a murit de la tratament...zau mi s-a facut frica; sunt riscuri mari... de... ce stiu eu ce probleme pentru cele care fac stimulare ptr. fiv? mie mi-a spus Ancar-ul meu ca pregatirea mea va dura cam 5 saptamani pana la punctie...de ce asa mult?
Exista risc de cancer mamar dupa stimulare?
La noi in tara s-a intamplat oare ca vreo fata care a facut fiv sa aiba umari urate de tot?

Pentru ca eu imi doresc un copil mai mult decat orice ... dar nu cu orice pret, nu cu pretul vietii mele ptr. ca nu vreau sa-mi las mama si sotul singuri. Hai.... sotul ca sotul...dar ma gandesc la mama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Lachione, tu faci procedura lunga nu? ca si la mine a durat la aceasi procedura 1 luna jumatate aproape...

Eu zic ca..daca esti consultata asa cum trebuie inainte de FIv...nu sunt riscuri mari...

Fetele va astept cu vesti bune! Va tin pumnii!

AniS

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nounou spune:

ce e asta, molima? exista deja un subiect, destul de sumbru, pe tema asta, parerea mea e ca este cel putin suficient ..
aspiratia catre statutul de mamica prin FIV, daca alta sansa nu mai e pentru multe dintre noi, nu mai are si o dominanta componenta optimista?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Si eu am facut cu ancar procedura lunga si a fost f bine.Nu trebuie sa iti faci griji ca stie ce face.Ai toate analizele facute,asa ca nu te mai gandi la prostii!Cand incepi?

Gabi.

Mergi la inceput

Nounou, nu te supara te rog, pe mine,...dar chiar mi s-a facut frica...poate nu trebuia sa scriu dar cui sa-i spun? daca-i spuneam asa ceva sotului meu sau mamei, cu siguranta nu ma mai lasa sa fac nimic; chiar m-a intrebat sotul daca sunt riscuri iar eu i-am raspuns ca si la o extractie dentara sunt riscuri... si la tot pasul sunt;
daca scriam la subiectul respectiv... n-ai vazut cate sunt de acord cu faptul ca a postat ce a postat fata aceea?
Eu una nu sunt de acord; e ca si cum ai pune un afis la un cabinet stomatologic cu " puteti muri de la anestezie",...sau ma rog... de la chiuretaj...sau "nu stati in fata acestui magazin-va poate cadea un ghiveci in cap"
Si eu sunt de acord ca in aceasta sectiune nu ar trebui sa fie o alta atmosfera decat cea de incurajare si suport, dar suport pozitiv.
Ma rog.. nu stiu daca m-am facut inteleasa, inca nu mi-am baut cafeaua si sunt cam haotica in gandire.
Oricum promit sa nu mai postez nimic negativ si sa-mi discut temerile doar cu dr. meu.
pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

lachione, tu te-ai inscris la Medsana, nu?

pot sa-ti spun ca inainte de a incepe protocolul ai de facut o lista de analize, lunga pana'n pamant, inclusiv EKG si spirometrie. daca ceva este in neregula cu organismul tau, dr. va observa. apoi poti intreba despre riscurile care pot sa apara in timpul tratamentului si dupa. daca te-ai hotarat sa mergi pe drumul asta, va trebui sa folosesti toate metodele sa te linistesti

bafta si sa auzim de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teli spune:

Teodora , sau una din fetele care au facut fiv si n-au reusit in octombrie , cum v-a venit CM , normal sau ati avut dereglari?
Eu deja am depasire de 6 zile , am facut test si e negativ , aveam inainte de fiv Cm ceas la 28 zile , mi-e teama sa nu fi patit ceva .
Rog un raspusn daca stie cineva ceva sau a patit la fel!
Va multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Lachi hai sa gandim pozitiv.In primul rand de ce dureaza tratamentul de FIV 5 saptamani. Hai sa iti spun cum a fost la mine: Ciclu mi-a venit pe 17 sept a doua zi pe 18 am facut dipherelinul si apoi pe 8 oct am inceput stimularea cu menogon care a durat 14 zile pana pe 21 oct. Pe 21 noaptea la ora 12.30 fix am facut pregnylul si la 34 de ore punctia si la 48 ore ET-ul. Deci prima injectie am facuto pe 18 sept si am terminat injectiile pe 21 oct. Asa ca exact asa va fi si la tine. Asta este protocolul de la Medsana.Deci te-ai linistta fata frumoasa. Din punctul de vedere al tratamentului esti OK.
Cat despre subiectul minune..... sti prea bine parerea mea ptr ca am scris la acest subiect. Hai acum sa ne gandim la povestea cu drobul de sare.. ei cate dreptate avea Creanga. Hai sa numai facem nimic in viata ca exista riscuri. Toata viata e un risc. Casatoria nu e un risc, viata nu e un risc? Dar gandeste cate analize ai facut tu si o sa te convingi cat profesionalism exista la echipa de la medsana care este secondata si de doi greci indiferent ca e Ancar sau Denisa Protopopescu. Ce stim noi despre Liban, despre medicina de acolo.... nu ma face sa spun lucruri si sa fiu acuzata de rasism. Riscul acestui fel de tratament este cancerul care poate fi sau nu fi. OK. Orice in viata are un risc. Dupa cate stiu eu in Romania nu au existat asemenea cazuri. O sa vezi ca si la medsana o sa semnezi ceva cu privire la acest lucru mai nasol e faza cu anestezia. Dar te sigur ca sunt meseriasi oameniii. Eu am doua operatii cu anestezie generala la activ cu doua stopuri cardiorespiratorii pe masa de operatie si uite ca anestezia generala de la FIV a fost super OK. Le-am atras atentia inainte si oamenii erau pregatiti. Sti care e culmea ca m-amtrezit zambind din anestezie si mi-am revenit atat de repede ca nici lor nu le venea sa creada. Eu vroiam sa plec si ei nu si nu sa mai stau.
Hai ca v-am facut capul mare si nu asta a fost intentia mea. Sper ca ai ineles ce trebuie din logoreea mea verbala. Mi-am propus sa nu mai intru decat pe acest subiect la aspirante si uite ca am intrat si pe subiectul morbid si banuiesc ca am faut rau dar ma enerveaza cand isi dau cu presupusul oameni care nu fac tratamente de fertilizare adevarate. Sunt la faza de luat temp bazala etc sau la stimulare cu clomifen. Cele de la acest subiect care au facut aceste stimulari pe pielea lor ar trebui sa isi dea cu parerea, dar c'est la vie.
Hai fi barbata Zoe ca sa vezi ce rosii o sa iau acuma de la diverse.

Monica, DPN 25 iulie 2005 dr DENISA PROTOPOPESCU
Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput

Da Tia, la Medsana. Mi-a dat deja lista Ancar-ul meu si am vazut ca fac tot felul de investigatii.
M-am enervat rau acum in dimineata asta, pentru ca intrasem in panica tocmai eu care daca nu ar fi fost medici pe lume as fi murit de vreo 4 ori pana acum.
Dar am postat ceva "de racorire" pe topicul respectiv si m-am linistit.
Sa ma ierte Dumnezeu, dar unii mor ca se ineaca cu un biscuite sau ca da o masina peste ei pe trotuar sau ca le cade un ghiveci in cap pe strada.....
Asta-i viata!

Mergi la inceput

Merci Moni, gata...mi-a trecut!

Mergi la inceput