Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (96)
Raspunsuri - Pagina 5
Bobita spune:
Voi credeti ca laptele de mama nu e dulce?
Sau cel praf pt bb?
Ia puneti gurita si gustati.
1 lingurita rasa la 100 ml apa se fierbe cu apa.
Cu laptele ce va curge din celalalt sin cind alaptati, puneti o bucata de vata, apoi stergeti bebeul pe fata cu lapte si nu va avea deloc bubite pe fata.
Bobita, 36 sapt si mamica lui Mariutza iubita
DPN 30 dec, dr. Adrian Neacsu, Judetean Ilfov
Sa fim fericite
http://community.webshots.com/user/valentina611969
for2nity spune:
andreap, nuuu... le iau eu, stimuleaza lactatia. Citez "principiile active din produs, trec prin laptele matern la copilul nou-nascut, determinand o marcanta actiune nutritiva cat si o actiune antispastica, de calmare a colicilor"
FELIS spune:
quote:
Originally posted by andreap
Felis, multumesc!Stai linistita,si BBicul tau va fi frumos.N-ai vazut ce copii frumosi am facut noi mamicile de nov-dec?Asat si ptr. ca noi suntem niste frumoase?!Si ca a venit vorba de temerile de dinainte de nastere,a mea chiar are un semn, de culoare vinetie,in zona inghinala.Stiti ce se spune despre furat, nu?
Pupici,
Andreea si Maria BBlusul
ANDREEA...
pai acolo ti-ai gasit sa pui mama ce furi?....

Multumesc de incurajari...

Sa stii ca discutam cu soacra si sotul despre incurcatul copiilor in spital... (soacrei mele ii adusese cand sa iasa din spital un baiat in loc de fata... cumnata-mea) I-am zis si eu ca ma gandeam sa ma uit bine de tot la el atunci , imediat cand mi-l da sa vad ceva distinctiv... Sa nu il incurce... Mai ales ca la Filantropia nu stai cu bb in camera... La care sotul... "Pai mai ai cateva zile... fura si tu ceva sa aiba un semn sa-l stii"
Chiar fetelor... Voi nu ati avut acesta teama sa nu va incurce copilul in spital?

Felis, 39 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!
monica-elizabet spune:
ba da felis si mie imi era frica sa nu-mi incurce copilul...dar la alex chiar nu au fost probleme....a seamanat de la inceput atat de bine cu sotzul meu ca de cum l-am vazut mi-a disparut aceasta idee nebuna...dar acum...mi-a revenit
sper sa semene si bbelina la fel de mult si sa scap de grija.
cu semnul din nastere si eu pot spune ca am furat o boaba de strugure si mi-am adus aminte si am pus mana la mine pe fund si acolo i-a iesit lui alex o boaba de strugure, mai precis o pata maronie dar nu in evidentza...asa e pielicica mai inchisa la culoare acolo si tot timpul ii pup funduletzul cand i-o vad...sa fie oare coincidentza sau chiar o fi adevarat?...acum chiar nu-mi aduc aminte sa fi furat ceva...dar...cine stie.
am o senzatie destul de ciudata, parca ma apasa asa de tare cand merg ca am senzatia ca-mi scapa ceva...mai precis bbelina...dar ma calmez repede si ma gandesc ca nu e posibil asa ceva.
va pupici si sunt pe-aici
monica
FELIS spune:
quote:
Originally posted by monica-elizabet
ba da felis si mie imi era frica sa nu-mi incurce copilul...dar la alex chiar nu au fost probleme....a seamanat de la inceput atat de bine cu sotzul meu ca de cum l-am vazut mi-a disparut aceasta idee nebuna...dar acum...mi-a revenitsper sa semene si bbelina la fel de mult si sa scap de grija.
monica
MONICA ... da tu nasti la Municipal, nu?... Acolo il ai pe bb in camera...

Felis, 39 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!
for2nity spune:
Cred ca la toate ne e frica la un moment dat sa nu ni se incurce copilasii.Cand am iesit din spital, asistenta care mi-a adus-o pe Alexia, ma tot intreba:"este fetita dvs? sigur ea este?"
de parca i-as mai fi putut uita fetisoara dupa ce am vazut-o odata.![]()
In sfarsit am reusit sa pun niste poze.
http://photos.yahoo.com/for2nity
lavi02 spune:
Fetelor, scuze ca ma bag. NU DATI ZAHAR copilului inainte de un an. Asa spune dr. nutritionista din revista Mami si unele carti.
Pentru colici, daca nu ajuta Bonnisan-ul, nu ajuta nici ceaiul. Sau faceti ceai anti-colici, vreo 2 litri/zi sau cat suportati si beti-l voi in loc de apa. Fara zahar. Pe mine asa m-a sfatuit doctorul.
Nu dati bb-lui nimic in afara de laptele vostru! Eu zic ca se grabeste mult cu sucul de fructe la 5 saptamani. Ia ultimul supliment Mami- alimentatia copilului. Diversificarea - dupa 4 luni.
Eu stiu ca portocalele produc colici. Deci inclusiv daca mancati voi portocale, bors, rosii, sau alte chestii acre.Incercati sa scoateti toate astea din alimentatie si poate rezolvati asa.
bumbacel spune:
quote:
Originally posted by FELIS
Chiar fetelor... Voi nu ati avut acesta teama sa nu va incurce copilul in spital?
Felis sotul meu e cam speriat de treaba asta...cred ca o sa-l pazeasca nonstop
Mie mi-a zis medicul ca pot sa iau bebelusul in salon, da' el nu-mi recomanda. A zis ca la nou nascuti este supravegheat mereu si ca eu trebuie sa ma odihnesc. Nu stiu cum e mai bine...
Oricum daca-l vezi nu-l mai uiti...eu abia astept.
bumbacel si bebi 40 saptamani
DPN 1-4 decembrie Dr.Radulescu (Filantropia)
monica-elizabet spune:
felis, da, la municipal, dar si data trecuta si cred ca si acum o sa fie la fel...am stat o zi la terapie intensiva...parca asa se cheama si bb in alt salon special pentru bbelasi, apoi ne-am mutat a doua zi impreuna intr-o rezerva...nu stiu daca chestia asta este valabila doar la cezariana sau si la nastere normala.
andreea, nu-i da nici un suc de portocale...si eu, ca si felis stiu ca portocala este acida si nu se da asa devreme...pana la cel putin 3-4 luni nu trebuie inceputa diversificarea...doar laptic si cel mult ceai sau apa fiarta si racita...in rest nimic...si fara zahar, daca ceaiul nu este facut concentrat o sa-l bea de sete...ca pe apa...dar fara zahar....subliniez..asta e parerea mea, tu poti face ce vrei...unii pediatri recomanda ca introducerea alimentatiei sa fie facuta chiar pe la 6 luni in caz ca-i merge fff bine copilului numai cu lapte matern.daca totusi vrei sa-i dai mai devreme sucuri de fructe, incearca-le pe cele de la hipp...parca asa se numeste firma...m-am ramolit de cand nu i-am mai dat lui alex, dar stiu ca acele sucuri si borcanasele cu fructe sunt special pentru bbelusi si scrie pe ele de la cate luni se pot da...dar tot asa imi aduc aminte clar ca mai devreme de 3 luni parca nu e nici unul...nu te grabi...mariuca are tot timpul sa bea si sa manance altceva decat laptic.sper sa nu te fi zapacit de cap...te pup
monica
monica-elizabet spune:
scuze, am confundat-o pe felis cu lavi02....dar sunt galbene amandoua, nu ma
fetelor

monica