Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (96)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Monica, cel mult am sa-ti cer un miel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Buna gagici!!! ne-am intors si noi acasa ieri, si dupa o noapte "alba", astazi bebe doarme sa nu-l deochi...eu ma simt bine, ma recuperez dupa cezariana, o sa va povestesc de patanii cand o sa fie mai mult timp...ebe Paul e brunet, seamana cu tati si e foarte iubit...acum are 3.310kg, si e un pic puturos la subt, in ideea ca sfarcul drept e foarte format , dar stangul, nu stiu cum de a ramas mai mic si nu prinde bine si plange de nervi...in rest papa bine , e chiar un mancacios...perioada de spitalizare - crunta - parerea mea sincera este ca nu as recomanda sub nici o forma copilul in aceeasi camera cu mama...e extrem de dificil, mai ales dupa o cezariana, nu te poti odihni sub nici o forma, tresari la orice scrancet, si cedezi psihic...am stat si in salon separat si stiu ce spun...il aducea doar la alaptat si era bine asa...
O singura problema cred ca avem si sunt curioasa de ce ziceti si voi: se intampla sa se stranga cu picioarele la burtica si sa inceapa sa planga cand ii vina sa traga part, se chinuie chiar, se forteaza...e posibil sa fie colci deja? Asa devreme?...de mentionat ca din spital face asa...plizzzzz, raspunde-ti-mi si mie! Multam va pupam.
FELIS, multam de mesaj, nastere usoara, daca nu ai nascut, n-am avut timp sa citesc nimic.
MICHE, fi-miu, cred ca are vocalize mai puternice ca al tau...

Onitza
DPN - 8 decembrie
Municipal, dr. Corina Grigoriu
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Buna fetelor,eu sint dupa o zi si o noapte de cosmar ,bb Andrei a avut colici non-stop ,abia azi dimineata s-a potolit si de atunci doarme cu mici pauze de supt .De vina sint eu pt ca am mincat o ciorbita de teci de fasole (ce a fost in capul meu nu stiu ).Asa ca aveti mare grija ce mincati .

A venit si dr pediatru sa-l vada si mi-a zis ca 2-3 zile sa-i dau si Bonnisan si Debridat pt ca e si balonat .

Felicitari noilor mamici !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Am avut un pic de timp sa ma uit pe mesajul de la tati si de emotie cred aa omis sa va spuna "dimensiunile" lui PAul: la nastre:
3.600 kg si 49.5 cm, iar la iesirea din spital: 3.310 kg.
FELIS, cea mai buna relaxare a sanilor este sa-i lasi mai mereu dezgoliti...nu-ti lua deocamdata tampoane de snai...eu mi-am luat si inca nu i-am folosit...poate cand o sa ai musafiri.
Va pup dulce.

Onitza
DPN - 8 decembrie
Municipal, dr. Corina Grigoriu
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

For2nity,Nutrinatal iau si eu de o luna dar nici nu stimuleaza lactatia nici nu calmeaza colicii la copil (normal,daca nu am lapte).

Ce fel de ceai ai luat de la plafar?Cum se numeste?Are in compozitie altceva decat chimen,anason si fenicul?Ca de-astea am baut o cisterna pana acum si rezultatul e zero.

Debridatul asta ce e?Tot contra colicilor?Eu ii dau alternative Sab Simplex,gripe Water si (de ieri) Bonnisan.As incerca si debridat si orice altceva numai sa nu se mai chinuie asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria m m spune:

Dragele mele,

Eu nu i-am dat copilului zahar inainte de un an.Diversificarea dupa 4 luni,la 5 saptamani e devreme cu suculetul.O sa aveti timo pt toate,nici nu va dati seama ce repede trece timpul.

Serios,a mea bb-ita nu a avut colici cu Sab Simplex.

Pupici si multa sanatate!

maria, de Paula (1 an) si Miruna (13 ani)
Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

Jasmine, imi pare rau ca nu te ajuta Nutrinatal-ul.Ceaiul despre care vorbeam se vinde cu denumirea de lactovit si nu are in compozitie altceva decat ce ai amintit tu.Pe mine chiar ma ajuta, cum nu iau ori pastila ori ceaiul, "productia" de lapte scade simtitor la jumate.Cat despre colici, au disparut de cand beau ceaiul ( care e super puturos, dar as bea orice doar sa am lapte ).Daca e coincidenta...nu stiu, dar Alexia n-a avut colici decat in primele 3 zile de la iesirea din spital.E adevarat si faptul ca fiecare organism raspunde altfel la stimuli.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elean75 spune:

quote:
Originally posted by FELIS

Fetele... stiti ca v-am mai intrebat eu cum sunt tampoanele pt sani...Ca nu am mai vazut niciodata. La farmacie nu m-am dus ca stiu ca acolo totul e mai scump... Imi zisese ONITZA ca se gasesc in Cora... Am patit exact ce ma asteptam: nu am vazut pe nicaieri si am intrebat pe cineva din personal unde le pot gasi. Initial m-a trimis la raionul de tampoane... I-am zis ca acolo m-am uitat si nu am vazut si i-am repetat ce vreau, la care... "Tampoane pt sani?... Exista asa ceva?... La ce folosesc?"...
Asa ca eu nici pana acum nu mi-am luat tampoane pt sani...

Felis, 39 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!

Felis, sa stii ca tampoane pentru sani poti gasi la Nuk - uita-te pe site-ul lor

elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elean75 spune:

quote:
Originally posted by FELIS

quote:
Originally posted by andreap

Felis, multumesc!Stai linistita,si BBicul tau va fi frumos.N-ai vazut ce copii frumosi am facut noi mamicile de nov-dec?Asat si ptr. ca noi suntem niste frumoase?!Si ca a venit vorba de temerile de dinainte de nastere,a mea chiar are un semn, de culoare vinetie,in zona inghinala.Stiti ce se spune despre furat, nu?
Pupici,
Andreea si Maria BBlusul

ANDREEA... pai acolo ti-ai gasit sa pui mama ce furi?....

Multumesc de incurajari...
Sa stii ca discutam cu soacra si sotul despre incurcatul copiilor in spital... (soacrei mele ii adusese cand sa iasa din spital un baiat in loc de fata... cumnata-mea) I-am zis si eu ca ma gandeam sa ma uit bine de tot la el atunci , imediat cand mi-l da sa vad ceva distinctiv... Sa nu il incurce... Mai ales ca la Filantropia nu stai cu bb in camera... La care sotul... "Pai mai ai cateva zile... fura si tu ceva sa aiba un semn sa-l stii"

Chiar fetelor... Voi nu ati avut acesta teama sa nu va incurce copilul in spital?

Felis, 39 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!

Aceeasi teama o are si sotul meu - si zicea ca o sa ii faca un semn cu carioca

elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Andreap, nu-i obligatorie baita in fiecare seara. Doctorii iti spun ca poti sa-i faci baita si la 2-3 zile. Eu ii fac zilnic nu din motive de igiena, ci de confort. Adica ma gandesc ca se obisnuieste cu baita asta zilnica si ca-i prinde bine (eu zic ca e un factor de calmare, relaxare si pt. ei) sa aiba regualritatea asta i nfiecare seara, ca un fel de tabiet si ca asa percepe el mai bine programul: baita, masaj, papica si apoi somn si ca se va forma un reflex si va stii ca a venit ora de culcare de seara.

Alex - 5 Nov. 2004

Mergi la inceput