Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (96)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bits spune:

JASMINE multumim fumos!

maine mergem la controlul de 1luna,sunt tare curioasa cat a mai luat in greutate.

octy si KEN http://photos.yahoo.com/octyb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

quote:
Originally posted by bits
stiu de la BOBITA ca de pun 5bobite de chimen si 5-6anason la 100ml apa,dar intrebare:se fierbe sau se face infuzie?eu le-am fiert si l-a durut burtica tareeee de tot,tipa ca din gura de sarpe.

octy si KEN http://photos.yahoo.com/octyb

Infuzie, dar zaharul trebuie fiert o data cu apa, poate nu ai fiert zaharul si de aceea l-a durut burtica.

LMA Ken, sa fi sanatos

Bobita, 36 sapt si mamica lui Mariutza iubita
DPN 30 dec, dr. Adrian Neacsu, Judetean Ilfov
Sa fim fericite
http://community.webshots.com/user/valentina611969

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

MATE felicitari pt bb dolofan.
Sa va traiasca si a fie sanatos...

Felis, 39 sapt, DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
Pozele mele!

Mergi la inceput

ANDREAP ai o fetitza tare dulcica...
Sa fie sanatoasa si somnoroasa... ca intzeleg ca asta vrei...

Lasa ca si eu am ganduri despre cum va arata bb: daca va fi urat?...(etc) Mai ales cand ma uit la bbii vostri si vad ca sunt unul mai frumos ca altul... Oare al meu cum va fi?... Mari emotii am in legatura cu asta!... Bine... in primul rand sanatos sa fie...

Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Bobita,ceaiul trebuie neaparat indulcit?
Nu stiu cat de bun e zaharul pt bebe.
Intreb si eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

Buna dimineata mamici si viitoare mamici.
E voie zahar la bebici asa mici? Citisem ca e ideal macar in primele 3 luni a se da doar laptic , fara ceai.Oricum, cate articole atatea sfaturi, nu mai stiu ce sa iau de buna.
Eu stau mai rau la capitolul lapte, asa ca ii dau si completare.Dar tot raul spre bine, mi-am luat de la plafar un ceai "lactovit", care o ajuta si pe alexia cu colicii. La fel niste pastile "Nutrinatal" care si ele alunga colicii. Deci in privinta asta macar noi nu mai avem probleme, si dormim...eheee...cate 5-6 ore continuu.Uneori o trezesc ca sa manance
Acum ma chinui sa-i pun niste poze sa vi le arat, apropos, pe printesa mea o cheama Alexia Cristina, am uitat pana acum sa va spun.

Mergi la inceput

Fetele... stiti ca v-am mai intrebat eu cum sunt tampoanele pt sani...Ca nu am mai vazut niciodata. La farmacie nu m-am dus ca stiu ca acolo totul e mai scump... Imi zisese ONITZA ca se gasesc in Cora... Am patit exact ce ma asteptam: nu am vazut pe nicaieri si am intrebat pe cineva din personal unde le pot gasi. Initial m-a trimis la raionul de tampoane... I-am zis ca acolo m-am uitat si nu am vazut si i-am repetat ce vreau, la care... "Tampoane pt sani?... Exista asa ceva?... La ce folosesc?"...
Asa ca eu nici pana acum nu mi-am luat tampoane pt sani...

Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Fetelor, la capitolul suplimente,eu ii dau(ce-i drept, rarut de tot)ceai Babycalm.Dar ptr. ca toata lumea ma bate la cap sa nu-i dau biberon/suzeta,il dau cu lingurita,lucru cam greu, mai ales daca sunt singura.Asa ca de multe ori renunt, mai ales ca il dau doar ptr.colici, nu ca ar avea nevoie de supliment de hrana.Si cum colici tot are....Voi ce parere aveti de tetina?Credeti ca va refuza sanul daca ii dau ceai din biberon?
Doctorita mea pediatra mi-a spus ca de la 5 saptamani sa-i dai 1 lingurita de suc de portocala.Nu ceredti ca-i cam devreme?
For2nity,eu ii pun f.putin zahar la fiert,iar ceaiul il fac infuzie.pastilele de care zici i le dai lui BB?Sunt ptr.colici?
Felis, multumesc!Stai linistita,si BBicul tau va fi frumos.N-ai vazut ce copii frumosi am facut noi mamicile de nov-dec?Asat si ptr. ca noi suntem niste frumoase?!Si ca a venit vorba de temerile de dinainte de nastere,a mea chiar are un semn, de culoare vinetie,in zona inghinala.Stiti ce se spune despre furat, nu?
Pupici,
Andreea si Maria BBlusul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

FELIS, de ce nu-ti cumperi de pe internet? asa nu mai suporti umilinta ignorantilor (sunt rea).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

felis, eu am luat la fetitza toate "cosmeticalele" Dalin de la farmacie si tot acolo aveau tampoane de san Dalin si costa cam in jur de 150.000 si parca erau 100 dar nu mai tin minte daca 100 de bucati sau 100 de perechi
Eu nu am cumparat odata cu produsele lui bb si acuma nu ma mai indur, dar va zic ce am facut sambata cand am avut botezul: mi-am taiat in doua un tampon zilnic si l-am lipit pe interiorul sutienului si nu m-am patat deloc si nici scump nu a fost.
Nastere usoara si un Mos Niculae mai special si mai bogat decat cei care au fost sau vor veni.

Elena si bb Denisa

Mergi la inceput