Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (96)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Bits,la multi ani pt Kenzo.Deja s-a facut baiat mare.

Duda,felicitari si tie,sa-ti traiasca fetitza si sa fie sanatoasa.

Fulguletzule,sa-ti traiasca bebele si sa fiti fericiti.

Noi ne luptam cu colicii.Iti vine sa plangi cand vezi cum se chinuie si nu ai cum sa-l ajuti.Vad ca picaturile astea nu au cine stie ce efect.

Ceaiul de chimen si anason banuiesc ca trebuie facut mai slab pt bebe,nu-I asa?Beau si eu pt stimularea lactatiei (vorba vine ca nu are nici un efect,ca si Galactogilul si alte bazaconii) dar pt mine il fac destul de concentrat.Pt bebe cum sa-l fac?Cateva bobite la 100 ml de apa?Stie cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camys_2000 spune:

Felicitari tuturor proaspetelor mamici si multa multa sanatate !

Eu ma pregatesc de zor pentru botez, sambata.
Va pup .

Carmen Mamica Din 21 Octombrie 2004

http://community.webshots.com/user/camys_2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dimineata mamaici si burtici!
Noi am dormit mai bine azi-noapte, parca nici burtica nu a mai facut asa scandal.I=ma dat si Bonisan,si ceai de colici si Simplex ieri.......Pe langa "fitele"pe care le face,faptul ca nu palnge noaptea le iarta pe toate celelalte.daca nu ar plange de obosita ce este(cand nu vrea sa doarma cateva ore consecutiv)ar fi copilul perfect.Dar asa ceva nu exista.Acum ingerasul meu doarme si am si eu putin timp sa scriu.Aseara nici baie nu a mai facut;s-a trezit dupa 22.00,al meu dormea ca bause niste vin fiert cu nasii si n-am avut cu cine-i face baita,am spalat-o eu putin doar.Nu are nimic daca nu-i fac intr-o seara,nu?
Monica,Try, multumesc!Ca orice mama,e cel mai frumos copil al meu.Poate veniti in petit peste cativa ani.
cand erma gravida, mai ales in ultima perioada,ma gandeam cu groaza sa nu fac o fata urata,cu pete pe fata sau corp,urechi clapauge etc.O luasem razna!Acum m-am linistit.
Pupici si vorbim mai tarziu.
Andreea si Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

buna dimineata!!!!

mate, felicitari si sa-ti traiasca bb christian gabriel. dolofan puiut ai nascut! bravo!!!

Andreea & Tudor (9 dec. 2003)
noi cu poze noi :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Spunem ca doarme?A dormit 30minute,acum e la mine in brate.o pusesem la ea in patut..mare greseala.in patul meu parca e mai bine.
Pupici,
Andreea si Mariuca terorista
poze noi
http://community.webshots.com/user/andreap124

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Buna dimineata!
Andrea si noi glumim pe seama patutzului spunand ca in patutz are colici dar la mami in brate nu are .
A mea aseara a vomat atata de mult de m-am speriat. A vomat 3 jeturi de alea puternice de cred ca a dat afara juma de kg de lapte...mult tare...ne-am speriat. Imi inchipui ca mananca cu pofta tare si mult..cateodata ziua din ora in ora vrea san. De azi m-am hotarat mai devreme de 3 ore nu-i mai dau papa. In rest suntem bine si asteptam sa treaca colicii.
Pupici.

Elena si bb Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

fetelor, pai daca se linistesc imediat ce-i luati in brate inseamna ca nu au colici...ci sunt rasfatzati...sau vor sa fie

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

FULGULET&FULGULOI sa va traiasca puiul!e tareeeeeeeeeeeeeeeeee scump mai iubita.DAVID bine ai venit!.refacere rapida si va asteptam printre noi

octy si KEN http://photos.yahoo.com/octyb

Mergi la inceput

raportam si noi de ieri 3reprize de voma.m-am speriat groaznic caci eram in oras si m-a facut de comanda si pe bluza si prin par.astazi mi-a vomat 1 singura data si l-am cam flamanzit,in plus imi adormea la san dupa cateva supturi.fetele care alaptati exclusiv si va adorm bebeii la san:in timpul alaptarii bebeii se incalzesc si de aceea adorm,scoate-ti o hainuta,doua ca sa le fie un pic mai racoare si o sa vedeti ca sug din nou.m-a invatat o peruvianca si vad ca merge,am reusit sa-l alaptez normal iar acum doarme dus.
eu m-am hotarat sa-i fac un pic de program caci nu se mai poate cu alaptatul din 1-1h,cred ca-i introduc ceiut intre mese.

stiu de la BOBITA ca de pun 5bobite de chimen si 5-6anason la 100ml apa,dar intrebare:se fierbe sau se face infuzie?eu le-am fiert si l-a durut burtica tareeee de tot,tipa ca din gura de sarpe.

Mergi la inceput

ELE stii ce am obs?cand il pun in marsupiu si-l plimb prin casa ragaie singurel de la pozitia verticala.am intrebat doctorul despre pozitia coloanei in marsupiu si mi-a spus sa nu-mi fac probleme si sa ma gandesc la pozitia pe care a avut-o in burtica atata timp.bebeii au nevoie sa ne simta aproape si senzatia de stramt care i-o da marsupiul ii aminteste de burtica mamei.aici se folosesc niste marsupii tip cearsaf(sa vedeti acolo pozitie a coloanei) si am cumparat si eu,doarme dus cand il pun acolo.
la noi scaunelul de masina are un efect calmant pt KEN,sta fff linistit acolo,tocmai pt ca e"strans".

Mergi la inceput