Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (96)
Raspunsuri - Pagina 2
mara03 spune:
fulguletz, felicitari si refacere usoara! bun venit pe lume david!!!
FELIS, bucura-te de somn cat mai poti! asa as vrea si eu sa dorm cateodata de sa nu mai stiu de nimeni, da' nu ma lasa cupilu'...
o noapte frumoasa sa aveti cu totii!!!
Andreea & Tudor (9 dec. 2003)
noi cu poze noi :)
try spune:
Oi Doamne ce scumpel e! Sa va traiasca fulgusorul, familie de fulgi ce sunteti. Sa te vad eu mai incolo cum il papi cu fulgi cu tot!
Andreap, pt. colici calca niste scutecele si pune-i-le pe burtica, dar vezi peste body ca e fierbinte la inceput. Sau am auzit si de metoda "Foenul", nu radeti, cica in unele cazuri functioneaza. Ii dai cu foenul cald pe burtica. O perna electrica mica impaturita si pusa doar pe burtica o functiona?????
Am vrut sa ies cu Alex azi afara, dar n-am reusit sa stau mai mult de 10 minute. Plangea prea tare si n-am putut sa-l potolesc (cred ca iar era vremea de kkuta - Alex se foieste si se zbate de fiecare data cand face kk si pana nu termina nu se calmeaza, deja il cunosc acum si stiu cand vrea sa faca kk) in plus era un vant afara de ma zbura si pe mine, asa ca am renuntat si am intrat in casa. Prefer sa-l culc cu geamul deschis la el in dormitor pe vreme ca asta. Am observat ca roame mai bine cand il culc cu geamu ldeschis, e aerul proaspat i ncamera tot timpul, ca frig n-are sanse sa se faca la ce caldura dau astia, nu-mi scade termometrul sub 24 cu tot cu geam crapat. Am doar grija sa nu fie curent.
Alex - 5 Nov. 2004
maria m m spune:
Fetelor,eu pt colici am folosit cu succes Sab Simplex.
maria,
de Paula
(1 an) si Miruna
(13 ani) 
Sarbatori fericite!
andreap spune:
Buna seara fetelor!Ce aud?A nascut Fulguletz?Felicitari Fulguletz, sa traiasca BBicul, sa te refaci rapid si sa aveti paret numai de bucurii, de zile senine in viata voastra.
Fetelor, la mine au venit nasii(sunt din Bucuresti)mi-au facut surpriza.Am facut poze cu BBlusa, asa ca daca vreti sa le vedeti(sa vedeti ce fata frumoasa am..na ca am inceput sa ma laud):
http://community.webshots.com/user/andreap124
In rest, din nou nu a dormit cam 3 ore consecutiv, a reusit nasa sa o adoarma.
Pupci si vorbim maine
Andreea si Maria galagia
try spune:
Mai andreap, dar are fi-ta niste falcute sa tot rozi la ele. Alex al meu nu-i asa dolofan. Si ce mi-a palcut de ea cum statea cu limbuta intre buze si cu gurita deschisa (in pozitie sezut la nasa in brate).
Sa-ti traiasca, asa terorista cum e, si sa aveti parte numai de clipe frumoase alaturi de ea.
Alex - 5 Nov. 2004
Sabina spune:
Andreea sa-ti traiasca!
vezi ca mai avem o Galagie p-aici...si la ea tot de la terorismul din primele saptamani ni s-a tras....
Sabina si
Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi
Cele mai frumoase fete
mate spune:
Buna ziua burtici.Intru si eu sa va anunt ca AM NASCUT pe 27 nov(cu 3 zile inainte de due date).Baietelul meu Christian Gabriel a venit pe lume in zorii zilei si cantarea 3950 de grame.Sint cea mai fericita mamica din lume,nu pot descrie in cuvinte,am uitat tot chinul travaliului lung(12 ore) si extrem de greu pentru ca a meritat fiecare durere.
Felicitari tuturor mamicilor si mult noroc celor care inca asteapta sa nasca.
Oana
Mona_B spune:
Fulguletz, Mate, sa va traiasca micutii si sa v-aduca numai bucurii, refacere rapida!
Mona sapt.40 DPN 7 decembrie
monica-elizabet spune:
buna dimineata fetelor,
andreea...mariuca este absolut delicioasa, iti vine sa o mananci la ce falcutze frumoase are, si cum sta ea cu limbutza scoasa afara...si manutzele umflatzele...cred ca o pupacesti toata ziua, dar da-i un pupic si din partea mea si a familiei ca le-am aratat-o la toti si le-a placut asa de mult...mai ales lui alex.

sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa...ca teroristi sunt toti...dar merita.
eu sunt bine...astept doar sa treaca timpul si sa-mi tin si eu fetitza in brate.
va pup si va urez o zi buna
monica
Bobita spune:
Fulguletz, mate felicitari. Sa aveti bb sanatosi, mincasiosi si somnorosi, iar voua refacere rapida.
Pt. colici, la noi mergea foarte bine cu ceai de chimen si anason, intre mese, cam 50-100 ml/zi.
Felis ce Mos Nicolae frumos o sa ai, bafta multa.
Fetelor eu ieri, asa cu burta asta mare de 9 luni am fost la Predeal, am profitat de ziua libera. A fost super, soare, zapada si cald. Ce poti sa iti doresti mai mult? Am urcat si cu telescaunul, ma mir ca am avut loc
. Mariutza s-a jucat in zapada pina s-a udat toata, asta a fost dorinta ei, am dus-o si sageata albastra, a fost tare incintata. Asta cred ca ultima excursie pe anul asta, pina la primavara nu cred sa mai vedem muntele.
Bobita, 36 sapt si mamica lui Mariutza iubita
DPN 30 dec, dr. Adrian Neacsu, Judetean Ilfov
Sa fim fericite
http://community.webshots.com/user/valentina611969