Profesori de engleza din gradinite

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Sinzi_ana, sunt minunate poezioarele tale.Noi saptamana asta am facut doua jocuri, unul care se numeste "Ursuletul", ma rog, nu stiu cat e el joc sau nu, dar copiilor le-a placut ft tare. E de fapt un set de instructiuni sub forma de poezie: "Teddy Bear, please sit down/Teddy Bear, please stand up / Teddy Bear turn around, / Teddy Bear, touch the ground / Teddy Bear go to sleep / Teddy Bear go to your place"Partea buna e ca executa comenzile si intr-o ordine diferita de cea din poezie.Iar maine jucam "Batalia mesei", un joc luat de pe un site pe care l-am gasit la subiectul acesta.Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Salutare, abia acum am observat topicul asta. Eu in timpul facultatii am predat engleza doi ani la o gradinita. Inainte de ora, copiii se jucau putin fiindca daca trec de la o activitate care le cere atentie la alta le e mai greu, asa ca ma duceam si eu mai devreme si ma jucam cu ei si mai vorbeam in engleza pana incepea ora propriu-zisa. Eu am observat in primele ore care e capacitatea de memorare si atentie si i-am grupat cum am crezut mai bine, dupa nivelul lor si separat grupa mica si separat mijlocie si mare. Aveam doi baieti si o fetita la grupa mijlocie si mare care aveau o memorie excelenta si erau f interesati asa ca ramaneam mai mult cu ei si ii invatam poezii mai complicate. Ii stimulam in general cu abtibilduri si ii incurajam mereu. Educatoarele nu stateau cu mine la ora, dar nu am avut problema ...cand era cate unul mai neatent si incepea sa viseze ii atrageam atentia sau il chemam la mine si ii dadeam ceva de facut. Daca intr-adevar era vreun copil care distragea atentia celorlalti ii spuneam ca va ramane fara abtibild si ca va ramane in urma cu lucrurile pe care le invata ceilalti copii. In fine, foloseam tot felul de metode si de obicei mergea fiindca stiau ca ii iubesc si aveau incredere in mine, veneau sa imi spuna "secretele" lor si nedreptatile
Uneori, cand deveneau nerabdatori hotaram sa iesim afara si acolo aveam jocuri tot in engleza, de exemplu inventasem unul, ii puneam in doua echipe si le ziceam un cuvant in romana si le dadeam startul. Ei trebuiau sa alerge pana la un punct si sa atinga gardul (e exemplu)zicand cuvantul in engleza dupa care se duceau sa predea stafeta.

Normal ca foloseam carti sau cartonase cu numere, culori, anotimpuri, fructe, animale, legume etc. si ii invatam intai cuvintele si apoi formulam propozitii, comenzi etc. Pentru culori foloseam carioci sau creioane culoare si le aratam si ii puneam sa spuna, si cei mici de 3 ani le stiau pe toate, erau asa draguti si pronuntau f bine!

Cand se apropiau serbarile si trebuia sa ii invat poezii si cantecele, dupa "curs", erau liberi sa se joace, dar mai stateam inca vreo ora si intr-o alta sala, luam cate unul sau doi copii si ii invatam o poezie, fiindca parintii vroiau ca fiecare sa recite ceva si o tot repetam cu ei pana o stiau bine. Serbarile au iesit f frumoase si eu sper ca toata lumea a fost multumita.

If there were in the world today any large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

eu nu sunt profesoara dar pentru gagalicea mea am descoperit ca un foarte bun mod de a-i atrage atentia si a o invata limba sunt "nursery rhymes"...genul Old MCDonnald, Mary had a little lamb, Humpty Dumpty samd...pentru versuri complete www.rhymes.org.uk ...iar pentru muzica http://www.rhymesandsongs.com/
succes

anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-34

poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
Puterea corupe. Puterea absoluta corupe absolut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

cE SERBARI PREAGATITI DE CRACIUN???

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Eu as vrea sa pregatesc ceva deosebit pentru serbarile de Craciun, insa deocamdata nu mi-a venit nici o idee. Cand ar trebui sa incep pregatirile cu ei? La inceputul lui decembrie e bine sau e cam tarziu?Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"

Mergi la inceput

Nu mai scrieti la subiectul asta? As vrea sa va intreb cum ii invatati pe copii cantecele? Mai intai le spuneti versurile si apoi cantati? Sau cantati din prima?Eu am ajuns la concluzia ca nu am ce sa pregatesc mai deosebit, si ma gandeam la Jingle Bells, We wish you a Merry Christmas si eventual inca ceva...Si poate poezia cu anotimpuri, ca merge...Ce credeti?Voi ce pregatiti pana la urma?Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miruna Enescu spune:

Ana-Maria,
Sa-ti povestesc ce vor face la baiatul meu cel mic (unde ti-am scris mai sus ca au o profesoara minunata).

Vor spune toti impreuna povestea "Little White Riding Hoods and the snowman". Stefan are prima replica si spune:
"I am going to tell you the sory of Little White Riding Hoods and the Snowman.
One day, LWRH went through the forrest to visit her grandmother".
De aici incep ceilalti copii sa spuna bucatile lor. Din cand in cand povestea spune "si a/au inceput sa cante" - si atunci ei incep sa cante in cor "Oh, Christmas tree" si alte cantece de genul asta.

Trebuie sa precizez ca ei fac engleza in fiecare zi, iar profa de engleza este "educatoare ajutatoare", adica sta acolo zilnic de la 9 la 13 si participa si la celelalte activitati zilnice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Fetelor, mi-as dori din toata inima sa predau si eu la gradinita. Simt ca asta e menirea mea, dar din diverse motive m-am facut ziarista. Numai ca nu mai pot sa ma impac cu toate subiectele astea care nu ma mai lasa sa dorm noaptea. Vreau sa fac ceva care sa ma linisteasca, sa-mi dea viata si sa pot sa ma bucur si eu alaturi de copii. Ma intereseaza daca pot preda engleza, avand in vedere ca nu am facut cursuri de psiho-pedagogie. Ca sa fiu educatoare ce cursuri ar trebui sa fac? Precizez ca am liceul, sectia filologie si facultatea de jurnalism.

Am sa incerc sa recuperez tot ce ati scris voi in paginile anterioare, pt ca ma intereseaza si abia acum am vazut subiectul...

POZE
Ioana

Mergi la inceput

Miruna, ce povestesti tu e minunat, insa eu nu pot sa sper ca voi reusi sa ii invat pe fiecare in parte cate o fraza dintr-o poveste in numai o ora pe saptamana, tinand cont ca sunt cam 30 copii intr-o clasa...O sa raman pana la urma la cateva cantecele si eventual si o poezie...E cam banal, dar nu am o idee mai buna.Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"

Mergi la inceput

Credeti ca "Santa Claus is coming to Town" e prea dificil pentru grupele pregatitoare? As vrea sa ii invat si altceva in afara de clasicele "Jingle Bells" si "We wish You a Merry Christmas", si ma gandeam la cantecelul asta. Ce parere aveti? Voi ce altceva pregatiti cu cei mai mari?Vreau ca pe cei mari sa ii invat "Jingle Bells" in intregime, si la fel si celalalt cantecel (deja refrenul il stiu suficient de bine de anul trecut), iar pentru cei mici ma gandeam ca refrenul este suficient. Sunteti de acord? Haideti, ajutati-ma cu un sfat, pls...Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"

Mergi la inceput