Profesori de engleza din gradinite
Raspunsuri - Pagina 6
zana spune:
Interesant ce scrieti aici .
Miru din ceea ce spui se vede clar diferenta intre cele doua sisteme,si spun asta pentru ca si noi am fost in grupa mica la step-by-step. Vorbesti de casete imprumutate de la British Council?
Ana-Maria noi am avut la serbare o sceneta cu ridichea uriasa si copiii erau personaje, s-au distrat nespus, ne-am distrat si noi si per ansamblu am invatat engleza si teatru .
anamariame spune:
Zana, si ce au spus copii in sceneta cu ridichea uriasa? Voi ciar reusiti sa ii invatati cate o poezie pe saptamana? Ca in doua jumatati de ora, cat am eu la dispozitie pt fiecare grupa, nu prea reusesc. Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"
zana spune:
In sceneta aveau replici scurte,daca imi amintesc bine ceva de genul:
"eu sunt fetita..." ceilalti in grup "poti sa ne ajuti?"
Si un cantecel in timp ce trageau de ridiche,asezati in sir.
Bineinteles ca au uitat replicile, dar a fost amuzant ca intr-un final erau toti pe jos cu ridichea imensa de hartie deasupra.
Actiunea se petrecea acum doi ani, imi pare rau am retinut doar partea teatrala din piesa.
Toti copiii reprezentau cate ceva, aveau pe cap masti din hartie.
sinzi_ana spune:
Nici eu nu prea reusesc sa ii invat un cantec in 30 de minute!!! DAr io mai imi las cate 5 min pe ora si mai cantam atunci cam tot ce invatam...
Un cantec care l-au prins ff repede este Bingo!!! Il stiti??? Le-a placut tare mult, am si cd-ul cu melodia si au fost incantati!!!
Maine invatam culorile si odata cu ele, ii invat sa imi dea un creion de o anumita culoare. Sau sa arate ce culoare este un anumit creion!!!
Cum e poezia cu anotimpurile??? Si cea cu dear teacher??? ca io am mai complicat-o un pic!!!
Eu mai stiu cateva poezii scurte care le plac: (si al meu le stie) de ex:
Sue likes blue
And orange too
Little Ted
Likes only red!!!!
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radusi David
anamariame spune:
Sinzi_ana, vreau si eu cantecelul cu Bingo. Eu nu il stiu . Crezi ca ai putea sa mi-l trimiti si mie pe mail? (anamariame@yahoo.com). Eu am mai primit melodii pe mail. Nu e urgent, cand ai tu timp intr-un weekend...Poezia cu anotimpurile: Spring is green / Summer's bright / Autumn's yellow / Winter's white.Good morning, dear teacher!Good morning, how are you?We are very happyTo say " hello" to you!Imi place tare poezia cu Sue, e foarte usoara. Daca ai timp, poate ne mai scrii.Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"
katty spune:
Imi place subiectul si chiar postasem un subiect referitor la necesitatea optionalelor la varsta de 3 ani, dar din ce-am citit aici mi-am dat seama ca va fi foarte frumos, mai ales la engleza.
Va multumesc!
Catalina & Andrei(3ani)
sinzi_ana spune:
E draguta poezia cu anotimpurile, cred ca o sa le-o introduc si eu in "meniu"!!!!
Cantecul cu Bingo:
There was a farmer had a dog
And Bingo was his name - o
B-I-N-G-O
B-I-N-G-O
B-I-N-G-O
And Bingo was his name-o!!!
"o-ul" de la sfarsit este (cred) pentru rima!!!
Eu nu stiam poezia cu Good morning, si am inventat ceva asemanator:
Good morning dear teacher
Good morning how are you
God morning dear teacher
Good morning to you too!!!
Atata timp cat rimeaza...hihi...
Am facut si eu azi cu ei "is this a red pencil???" Le-a placut si mers!!!
Sinzi, Radusi David
anamariame spune:
Noi saptamana trecuta am invatat fructele iar sapt asta legumele, si astazi am jucat si un joc care le-a placut ft mult. Am folosit cartonasele pe care le-am scos eu la imprimanta si am ales un copil care sa ia la intamplare una. Copilul respectiv tb sa fie singurul care stie ce e in imagine, iar noi restul ghicim, dupa indiciile sale. El ne spune daca e leguma sau fruct, daca e mare sau mic, si ce culoare are. La culori se mai descurca si singurei, iar eu ii mai ajutam sa spuna "it's big / small". Copilul care ghiceste despre ce e vorba si care stie si sa spuna in engleza fructul sau leguma din imagine trage urmatorul cartonas. Timpul a fost prea scurt, dar asa chiar am reusit sa le captez atentia.Le-am spus si poezia cu Sue si Ted si le-a placut tare, aproape au invatat-o. Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"
sinzi_ana spune:
Uite in ca o poezie scurta pe care o stie si DAvid
CAn you see??
A giant bee
Buzzing loudly
In a tree!!!
Sinzi, Radusi David
sinzi_ana spune:
Uite o poezie pe care m-a invatat-o David de la gradi de la el:
Fly bird,
fly fly fly