Profesori de engleza din gradinite
Raspunsuri - Pagina 3
sinzi_ana spune:
azi am avut asa la gurupa mica:
put your spider on your nose (faci din mana un paianjen imaginar) on your nose
put your spider on your nose
and watch when it goes!!!
e f usoara si au invatat-o f repede
Sinzi si David
David la 1an si 11 luni Noi - noute
cris1iana spune:
Sanzi-ana , SUPER!!! mersi si pls sa imi spui si mie cum e cantecelul cu the frog is in the middle ......:P
CristinaT , mersi mult , bafta si tie ,va pup pe amandoua !!
iileana spune:
Dau si eu buzna sa cer un sfat: imi puteti recomanda vreo carticica in engleza buna pentru citit seara, uneori, unei persoane de 3 ani si jumatate? (deci ceva cu vocabular f.f.f. simplu, poze mari, frumoase, si un "fir narativ" simpatic?)
Ileana, mama lui Tudor care, dupa un an si jumatate de engleza la gradi stapineste foarte bine urmatoarele cuvinte si expresii: shut up!; yellow; dog .. aaa, si mai mormaie ceva cintecele, dar fara sa inteleaga ce spune..(probabil ca e categoria de copil zburdalnic si neatent, de nu se lipeste nimic de el. sau poate pur si simplu n-are talent...oricum, ma gindesc ccc ca n-are ce sa-i strice daca mai insistam un pic si acasa, in joaca.)
pentru pasiunea si dragostea cu care va ocupati de micutii vostri "elevi"!
cris1iana spune:
Ileana : multumim pt flori!!
Sunt convinsa ca Andrei stie mai mult decat 2 cuv, numai ca trebuie sa il ajuti putin , asta inseamna ca trebuie sa stii ce au facut la engleza. Profesoara de la gradinita unde este el, afiseaza lectiile? Asa ai putea sa exersezi cu el cuv , expresii , poezii si cantecele pe care le-a invatat la gradi .
Iti recomand 2 carti:
My first English words =Teora (cu autocolante)cam 150 .000
Engleza pentru cei mici -Nina Pascale ..cam 100 000 (o carte interesanta, dar cu desene alb-negru (daca il lasi sa coloreze cartea ...o sa ii placa
Daca nu gasesti , ai putea sa te joci cu el si fara carti ..de ex seara spune-i Good night....si invata-l sa spuna si el Good night, mother ...dimineata Good morning..si tot asa..
sau va jucati de-a magazinul , el iti spune "give me the dog, please ....sau The ball, the car ..etc. Tu ii dai si el spune THANK YOU ....evident, se invata treptat cuvintele.
Multa bafta !
iileana spune:
Cris1iana, multumesc mult, mi-am notat titlurile! Voi incerca si jocurile.
Da, probabil ca stie mai multe, faceam si eu haz de necaz, problema e ca nu prea coopereaza, vrea de la mine numai sa-i cint la nesfirsit "My Bonnie", mai ales dupa ce i-am povestit continutul si a fost f.f.f. impresionat de cum era fata aia trista ca i-a plecat iubitul si cum l-a visat ea si etc......
-in dosarelul lui pe care-l primesc pentru week-end au fisele dupa care au tinut orele in saptamina respectiva, sint cintece si poezii pe care le cam stie, dar "pe de rost", habar n-are ce inseamna un cuvint sau altul
Oricum, ma linistesc ccc cu gindul ca e inca mic. In panica voi intra deabia pe la 5-6 ani
iileana spune:
quote:
Originally posted by cris1iana
Ileana- cate ore de engleza face baiatul pe saptamana?
"cine inceteaza a fi copil, acela a murit deja "
Trei ore pe saptamina.
vilma spune:
quote:
Originally posted by Lolilo
buna fetelor,
am citit mesajele voastre si ma bucur sa vad asa oameni dedicati acestei meserii si copiilor in general; trebuie sa fie greu cu atatia mititei mai ales daca n-ai pregatirea pedagogica adecvata si nu in ultimul rand psihica :)
Eu nu-s nici pe departe educatoare deci nu va pot sfatui din punctul asta de vedere, insa va pot ajuta cu cartii pt copii in engleza de toate varstele; in afara faptului ca am eu multe acasa pe care fetita mea le stie pe de-asupra pot cumpara practic gratuit de la charity shops o groaza, chiar jucarii. Le pot trimite undeva unde-mi spune-ti.
Nu stiu cat ppot ei invata intr-o jumatate de ora insa in timp tot invata ceva; ma uit la fetita mea de 2 ani si 8 luni care vorbeste romaneste f bine pt ca noi acasa vorbim romaneste si mare mea grija este ca ea sa invete romaneste bine pt ca elgleza o va invata oricum daca traieste aici, si este atat de dorica sa invete engleza incat acolo unde nu mai stie cuvinte le inventeaza! ne inreaba cam asa; mami p-asta cum il cheama in engleza?" adica sa-i spun cum se spune in engleza la te miri ce-mi arata. Stie pana in prezent partile corpului, fizionomice, formele de salut, de politete, culorile, sa numere pana la 10 (in ambele limbi), jucarii si animale si diverse cuvinte pe care le prinde de la tv. Asta fara vreun efort deozebit din partea nosstra si inca nu merge la gradinita.
Deci copii prind f repede si banuiesc ca si mititeii de la gradinitele voastre pot la fel, doar ca va dura ceva pt ca in 30 min nu poti cine stie ce.
astept raspunsuri in leg cu cartile si jucariile.
numai bine
Lolilo, m-ar interesa si pe mine materialele in limba engleza de care spui. Fetita mea merge la gradi si e grupa mijlocie, prinde foarte bine engleza si mi-ar place sa-i ofer si altceva. Ori poate daca se pot face in grupa, la gradi, le-as dona.
Ce zici?
Mercic frumos pentru oferta.
Vilma, Anca (3.7 ani) si Tudor (11.12.2003)
CristinaT spune:
Lolilo, si pe mine m-ar interesa carticele pentru copii in lb engleza, am incercat foarte mult sa cumpar de la cineva de aici de pe site ceva dragut cu personaje cunoscute, dar ... de fiecare data ajungeam prea tarziu. Poate ca de data asta voi reusi, sa gasesc ceva dragut pentru Oana sau pentru grupa ei... care abia a inceput engleza....
quote:
Originally posted by Lolilo
buna fetelor,
am citit mesajele voastre si ma bucur sa vad asa oameni dedicati acestei meserii si copiilor in general; trebuie sa fie greu cu atatia mititei mai ales daca n-ai pregatirea pedagogica adecvata si nu in ultimul rand psihica :)
Eu nu-s nici pe departe educatoare deci nu va pot sfatui din punctul asta de vedere, insa va pot ajuta cu cartii pt copii in engleza de toate varstele; in afara faptului ca am eu multe acasa pe care fetita mea le stie pe de-asupra pot cumpara practic gratuit de la charity shops o groaza, chiar jucarii. Le pot trimite undeva unde-mi spune-ti.
Nu stiu cat ppot ei invata intr-o jumatate de ora insa in timp tot invata ceva; ma uit la fetita mea de 2 ani si 8 luni care vorbeste romaneste f bine pt ca noi acasa vorbim romaneste si mare mea grija este ca ea sa invete romaneste bine pt ca elgleza o va invata oricum daca traieste aici, si este atat de dorica sa invete engleza incat acolo unde nu mai stie cuvinte le inventeaza! ne inreaba cam asa; mami p-asta cum il cheama in engleza?" adica sa-i spun cum se spune in engleza la te miri ce-mi arata. Stie pana in prezent partile corpului, fizionomice, formele de salut, de politete, culorile, sa numere pana la 10 (in ambele limbi), jucarii si animale si diverse cuvinte pe care le prinde de la tv. Asta fara vreun efort deozebit din partea nosstra si inca nu merge la gradinita.
Deci copii prind f repede si banuiesc ca si mititeii de la gradinitele voastre pot la fel, doar ca va dura ceva pt ca in 30 min nu poti cine stie ce.
astept raspunsuri in leg cu cartile si jucariile.
numai bine
5 ani -14 februarie 2005
cris1iana spune:
hmmm poate ma supar si fac eu o carte pt copii in englza...dar nu am talent la desen..asta e problema ca pe piata nu sunt cine stie ce carti interesante.....